• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
آذربایجان غربی » اجتماعی

عزت ایران اسلامی مرهون خون شهداست

 استاندار آذربایجان‌غربی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام جنایات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: عزت و سربلندی ایران اسلامی مرهون ایثار و از خودگذشتگی شهداست؛ که پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را در سطح جهان به اهتزاز درآوردند.

عزت ایران اسلامی مرهون خون شهداست

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی  ؛  رضا رحمانی   در برنامه  منظر  صداوسیمای مرکز استان، با محکومیت تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، افزود: چهره متجاوز و جنایت‌کار این رژیم برای ملت‌های جهان آشکار است و بی‌تردید با اتکال به خداوند متعال و حمایت مردم، نیرو‌های نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران پاسخ لازم را خواهند داد و این تجاوز قطعاً با شکست رو‌به‌رو خواهد شد.

 وی همچنین با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای تأمین نیاز‌های اساسی مردم، خاطرنشان کرد: در حوزه تأمین نان و مایحتاج عمومی، هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد و پخت نان در نانوایی‌های استان بدون مشکل ادامه دارد.

 استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه استان در تولید گندم خودکفاهستیم  و میزان تولید آن بسیار بیشتر از مصرف است، افزود: بخشی از این گندم به سایر استان‌ها ارسال می‌شود و از این رو، مردم استان از بابت تأمین آرد و گندم مورد نیاز هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند.

 رحمانی همچنین با تأکید بر رصد مستمر بازار و وجود ذخایر استراتژیک مناسب در استان، اضافه کرد: تمامی کالا‌های ضروری و مورد نیاز مردم تأمین شده و ذخایر کافی در انبار‌ها وجود دارد و همچنین برای موارد خاص، هماهنگی‌های لازم جهت واردات از خارج استان و حتی خارج کشور نیز انجام شده است.

 وی در ادامه از برگزاری جلسات مستمر ستاد تنظیم بازار استان خبر داده و افزود: وضعیت بازار به‌صورت دقیق رصد می‌شود و تمامی دستگاه‌ها پای کار هستند تا هیچ خللی در روند تأمین کالا‌های اساسی مردم ایجاد نشود.

 استاندار آذربایجان‌غربی به همدلی و وحدت مثال‌زدنی میان مسئولان نیز اشاره کرده و یادآور شد: همه مدیران استان با روحیه جهادی برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند و در این مسیر، قدردان مردم فهیم آذربایجان‌غربی هستیم که با درک صحیح از شرایط کشور، همراه و حامی مسئولان هستند.

 رحمانی همچنین از تجار، بازرگانان، اصناف و فعالان اقتصادی استان به‌خاطر همراهی مؤثر در تأمین کالا‌های مورد نیاز مردم قدردانی کرده و افزود: روحیه ایثار و همدلی مردم را همانند دوران دفاع مقدس، امروز نیز در جای‌جای استان مشاهده می‌کنیم و بسیاری از مردم اعلام آمادگی کرده‌اند که حتی وسایل شخصی خود را در اختیار نیازمندان قرار دهند؛ که این امر نشانگر بلوغ فکری، فهم اجتماعی و شعور بالای مردم شریف آذربایجان‌غربی است.

 وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های انجام شده در حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان استان، اظهار داشت: تدابیر لازم برای رفع مشکلات این بخش اتخاذ شده و امیدواریم با همبستگی و انسجام، از شرایط ویژه فعلی نیز عبور کنیم.

 استاندار آذربایجان‌غربی به برگزاری موفق همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی  اینوا  نیز اشاره کرده و افزود: این همایش با حضور گسترده سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برگزار شد و نقطه آغاز یک حرکت بزرگ در مسیر توسعه استان است.

 رحمانی همچنین با بیان اینکه حضور بیش از ۳ هزار نفر از سرمایه‌گذاران، فعالان اقتصادی و مهمانانی از کشور‌های مختلف در این همایش، بیانگر ظرفیت بالای استان و آمادگی برای جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف است، تصریح کرد: در حاشیه این همایش، جلسات متعدد و نشست‌های تخصصی برای معرفی قابلیت‌های اقتصادی استان برگزار شد که زمینه‌ساز همکاری‌های جدید خواهد بود.

 وی در ادامه با قدردانی از تمامی دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها، خبرنگاران، فعالان اقتصادی، نهاد‌های نظامی و امنیتی و اقشار مختلف مردم که در برگزاری باشکوه این رویداد نقش‌آفرینی کردند، افزود: همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری  اینوا ، نقطه عطفی در تاریخ توسعه اقتصادی آذربایجان‌غربی بود و امیدواریم با تداوم حضور سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بزرگ، شاهد شتاب‌گیری رشد اقتصادی استان در حوزه‌های مختلف باشیم.

 استاندار آذربایجان‌غربی در پایان بیان داشت: این همایش، نخستین رویداد سرمایه‌گذاری در سطح کشور در سال  سرمایه‌گذاری برای تولید  بود که برای تحقق منویات مقام معظم رهبری با رویکردی جدی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام کوچک تا بزرگ؛ آمریکا محور شرارت در دنیا
برگزاری مراسم تشییع و تدفین پیکر دانشمندان شهید
هشدار به مشتریان پر مصرف برق
ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز و بدون پروانه کار در واحدهای مختلف کارگری
ندای حزن و ماتم سادات بشرویه در غم سید و سالار شهیدان
سومین پیام تصویری رهبر معظم انقلاب از دیدگاه مردم
پای کار بودن واحدهای تولیدی استان در تامین کالاهای اساسی مردم در جنگ تحمیلی
تغییر نکردن برنامه برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۴
مدعیان دروغین حقوق بشر ناقضان اصلی آن هستند
مادران عاشورایی برای تربیت اسلامی نسل جدید تلاش کنند
گرامیداشت شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در تمرین ذوب آهن
اختصاص ۴ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی به کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۰۲ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی مراغه
تداوم پرواز‌های بازگشت حجاج به فرودگاه مشهد تا فردا ۸ تیر
بهسازی ۳۰ کیلومتر از راه‌های روستایی چالدران
سامانه سامدیا ۱۱۱ آماده پاسخگوی به درخواست‌های مردمی
تفویض اختیارات به استانداران، فرصتی طلایی برای توسعه بومی
افزایش ظرفیت و حمل کالای اساسی در کارنامه ده روزه راه آهن
پیچیدن طنین صدای کاروان نینوا در شهر
ادامه نبرد تا نابودی غده سرطانی صهیونیسم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
برآوردخسارت حملات رژیم صهیونیستی به واحدهای مسکونی در کرمانشاه
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ شنبه ۷ تیر
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۵۳ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)