پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خوزستان نظارت بر روند تولید و کشتار بهداشتی مرغ در استان به منظور تضمین سلامت این محصول پرمصرف را ضروری دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، جواد کاظمنسب الباجی در بازدید از کشتارگاه مرغ در اهواز ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در تامین مرغ کشتار روز بیان کرد: ارتقا زیرساختهای کشتارگاهها و استفاده از فناوریهای نوین در صنعت تولید مرغ در تولید بهداشتی و سالم این محصول موثر است.
وی افزود: با توجه به نظارتهای مستمر بهداشتی دامپزشکی در واحدهای پرورش طیور گوشتی استان، فرآیند جوجهریزی، تولید و ارسال مرغ به کشتارگاهها به خوبی در حال انجام است و تامین مرغ کشتار روز به عنوان یکی از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و نظارت کامل بر روند تولید و کشتار بهداشتی برای تضمین سلامت این محصول ضروری دارد.
کاظم نسب الباجی با بیان اینکه با بهبود فرآیندهای تولید و کشتار، میتوان علاوه بر افزایش کیفیت محصول، هزینهها را نیز کاهش داد و رضایت مردم را جلب کرد، ادامه داد: تلاش میشود شرایط مناسبی برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان این کالا فراهم شود تا بروز هرگونه چالش در این زمینه جلوگیری شود.
خوزستان دارای ۹۰۰ واحد مرغداری است که با این وجود میزان تولید استان پاسخگوی مصرف آن نیست.