• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » عمومی

آمریکا با حمله به ایران به شکست رژیم صهیونیستی اعتراف کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه ای نوشت: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای فردو، نطنز و اصفهان نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت است.

حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران؛ اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

حمله ایالات متحده آمریکا - در سحرگاه یکی از ایام پرالتهاب تاریخ معاصر - به مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در فردو، نطنز و اصفهان، تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی، نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، نمادی از فروپاشی نظم ادعایی مبتنی بر قواعد و ماهیت ابزارمحور و گزینشی نظم هژمونیک، تعارض مستقیم با مفاد معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و نشانگر انفعال ساختاری نهاد‌های بین‌المللی نظیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که با سکوت و بی‌عملی با این جنایت بین‌المللی همراهی ضمنی کردند.

با این حال، اقدام تجاوزکارانه صورت گرفته، برای ساختار امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، پدیده‌ای غافل‌گیرانه و خارج از سناریو‌های پیش‌بینی‌شده نبود و سیستم امنیتی و دفاعی طی روز‌های گذشته، با اشراف اطلاعاتی دقیق و درک عمیق از روند‌های میدانی، آماده‌ی مواجهه با چنین اقدامی بود لذا مراکز مورد هدف، پیش از حمله، با تدابیر هوشمندانه تخلیه و با تمهیدات پیشگیرانه از آسیب‌های برگشت‌ناپذیر مصون مانده‌اند. با این همه، اتخاذ تدابیر حفاظتی از تأسیسات و صیانت از جان مردم، نه از بار مسئولیت و قبح این اقدام جنایت‌کارانه می‌کاهد و نه مشروعیتی برای آن ایجاد می‌کند.

نکته‌ی راهبردی در این میان آن است که آمریکا بار دیگر در مواجهه با ایران، دچار خطای محاسباتی فاحش شده و با توسل به نمادسازی‌های پرزرق‌وبرق و فاقد واقع‌گرایی استراتژیک، گمان برده که می‌توان اراده‌ی ملت‌ها را در هم شکست و آینده‌ی یک تمدن را متوقف ساخت، اما حقیقت آن است که «علم و دانش»، بمباران‌پذیر نیست و ملتی که بر بنیان عزت و استقلال استوار شده باشد، در برابر هیچ حمله‌ای به زانو درنمی‌آید.

تجاوز اخیر نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت و ورود مستقیم آمریکا به صحنه نبرد، اعترافی ناگزیر به شکست راهبردی تل‌آویو و تأییدی صریح بر ناتوانی اسرائیل در مواجهه با ایران مقتدر است و از همین‌رو، حمله به فردو تئاتری نمایشی در چارچوب منطق بازدارندگی روانی و نمایانگر واقعیت قدرت ایران در برابر توهم قدرت آمریکا و اسرائیل است.

ایالات متحده و متحدانش سال‌هاست که پروژه‌ی موسوم به «صلح از طریق قدرت» را برای تجاوز، مداخله و یک‌جانبه‌گرایی در دستور کار خود قرار داده‌اند، اما جمهوری اسلامی ایران تابع هیچ صلح تحمیلی نخواهد بود بلکه معمار نظمی نوین بر پایه‌ی عدالت، کرامت و چندجانبه‌گرایی خواهد بود.

در منظومه‌ی راهبردی جمهوری اسلامی ایران، تصمیمات کلان بر مبنای عقلانیت انقلابی، درک ژئوپلتیکی و تبعیت از رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی‌امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) نظام اتخاذ می‌شود و از این منظر، اقتدار ایرانِ مقتدر امروز نه هیجانی و واکنشی، بلکه پیش‌دستانه، هوشمند و در خدمت تثبیت امنیت پایدار و موازنه‌ی قوا در منطقه است و بدیهی است که ایران اسلامی مثل همیشه به شکل قاطعانه و هوشمندانه به تجاوز آمریکا پاسخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازار مارگون زیر ذره بین بازرسان
اصلاح الگوی مصرف راهی برای برون از ناترازی انرژی
آیت الله سعیدی خطیب این هفته نماز جمعه قم
برداشت زیره در دامغان
دیدار فرمانده انتظامی استان گلستان امروز با دو خانواده شهید جنگ ۱۲ روزه
تشییع پیکر شهید موحدی در یزد
تدابیر وزارت صمت برای حمایت از واحد‌های تولیدی
فردا آئین شیرخوارگان حسینی در استان قزوین
تامین کالا‌های اساسی در ایام محرم
بدرقه‌ای در قامت یک حماسه در دلفان
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در ۵۵ نقطه چهارمحال و بختیاری
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکرسردار ایزدی ۱۲ تیر در قم
تداوم پنجشنبه‌های مهربانی ستاد دیه استان یزد 
زنجان در انتظار تکمیل ۶۲ طرح نیمه‌تمام مدرسه‌سازی
برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم در حرم رضوی
کشف ۵ میلیارد تومان دخانیات قاچاق در اصفهان
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
فردا ۶ تیرماه، تشییع پیکر ۱۵ شهید جنایت رژیم صهیونیستی در مشهد مقدس
عراقچی خواستار برخورد مسئولانه کشور‌های اروپایی با رژیم اسرائیل شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات برپایی هیئت‌ها و بیرق‌های حسینی در محرم امسال
شکست صهیونیست‌ها در شیراز به تصویر کشیده شد
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل
سردار شادمانی به شهادت رسید 
افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی
رشد ۴ برابری دستگیری اتباع خارجی
اهدای انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده شهید شایان فرد
همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی تعلیق شد
برگزاری مراسم ملی تشییع پیکر شهدای والامقام اقتدار ایران
ادای احترام مدیرعامل توانیر به مقام شهیده ندا رفیعی پارسا
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)