پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی: با تمهیدات در نظرگرفته شده، مردم نگران حساب بانکی خود و نقدینگی پول در بانکها نباشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، هاشمی در کمیسیون هماهنگی بانکهای استان افزود: کارشناسان در بانکها باید توجیه و در پاسخ به نیازهای بانکی مردم صبور باشند.
وی با بیان اینکه پرداختها باید مدیریت شود افزود: خود مراقبتی و خودحفاظتی به صورت فیزیکی و سایبری در تمامی موارد به ویژه امور بانکی برای همه ضروری است.
استاندار با اشاره به امنیت در خراسان جنوبی گفت: نیروهای مسلح دارای اشراف اطلاعاتی هستند و جای نگرانی در هیچ زمینهای نیست.
هاشمی با بیان اینکه رمز موفقیت ما در نظام، همدلی است گفت: مردم ما همیشه پای کار نظام و کشور و شایسته بهترینها هستند و در این شرایط باید با روی خوش در خدمت مردم باشیم.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان نیز گفت: اقدامات قبل، حین و بعد از بحران در خصوص حفاظت از بانکها تبیین شده و بانکها در این خصوص توجیه هستند.
زرنگ در خصوص سررسید ضمانت نامهها نیز گفت: هیچ نگرانی در سررسید ضمانت نامه در شبکه بانکی نیست و امکان تمدید و و صدور ضمانت نامه دوباره وجود دارد.
وی افزود: هیچ مشکلی در خصوص نقدینگی و پرداخت پول نیست، اما از مردم تقاضا داریم با برداشت بی رویه از عابر بانکها از انباشت بیش از حد وجه نقد در منازل خودداری کنند.