• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

شعار جنگ جنگ تا پیروزی یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونی به کشورمان بیانیه صادر کرد.

شعار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جامعه جهانی و ایرانیان فرهیخته آگاهند که خداوند سبحان درباره اسرائیل فرموده است: " لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُم: دائماً از خیانت آنها آگاه میشوی.
گروه گسیخته از لجام و رها شده است از عقال، نه حریم غزه و کودکان را ارجی می‌نهند و نه حرمت اسلامی را پاس می‌دارند. وظیفه ما امتثال دستور صاحب غدیر است که فرمود: "ردّوُا الحجرَ مِن حیثُ جاء: با اعتماد به خدا و اتحاد ومقاومت، سنگ را از هرجا که آمد برگردانید.
 "درود بر سپاهیان، نظامیان و پاسداران کشور تاریخی ایران که اینک در یک شرایط تاریخی و خاص قرار گرفته است. دشمن سفاک، کودک کش و گرگ صفت، سرزمین عزیز ما ایران را مورد تهاجم نظامی قرار داده و زنان، کودکان و مردان میهن عزیز ما ایران را شهید و مجروح کرده است. ما دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر با تأسی از آیات کریمه قرآن که می‌فرماید:" فَمَنِ اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ: هر کس به شما تعدی نمود شما نیز همان گونه که به شما تعدی نموده به آنها پاسخ دهید" و "قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِینَ: با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات می‌کند؛ و آنان را رسوا می‌سازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا می‌بخشد. " با تجدید میثاق به رهبری فرزانه شجاع و ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران و گرامیداشت مقاومت همه جانبه و قهرمانانه مدافعان ایران عزیز، شهدای آن و با پاسداشت مقاومت، ایستادگی و استقامت ملت ایران انتظار داریم همه ارکان نظام جمهوری اسلامی، چون سال‌های انقلاب و جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس در حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و همبستگی ملی و مردم عزیز، نکات ذیل در دستور کار و اولویت قرار دهند.
۱- همان گونه که در جنگ تجاوزگرانه صدام به ایران شعار "جنگ جنگ تا پیروزی" سرلوحه قرار گرفت، انتظار داریم این راهبرد به عنوان یک اولویت و در تجاوز رژیم صهیونی در دستور کار و بعنوان یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد و ما دانشگاهیان با همه توان و ظرفیت همراه با این راهبرد خواهیم بود.

۲- تقاضا داریم تمام ظرفیت بالفعل و بالقوه موجود در جهت حفظ همبستگی و یکپارچگی ملت و دولت در هم افزایی راهبرد شعار"جنگ جنگ تا پیروزی" قرار گیرد.

۳- به نهاد‌های دولتی، عمومی و حکمرانی توصیه می‌شود از هر اقدام و سیاستی که موجب ناکارآمدی و نارضایتی مردم می‌شود امتناع نمایند.

۴- سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و حقوقی بشری هرچند با هدف صلح و امنیت و زیست مسالمت آمیز ملت‌ها تاسیس و استقرار یافتند، اما حاکمیت قدرت‌های سلطه گر و زورگو، این نهاد‌ها را بی اثر و از درون تهی نموده‌اند. از تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی درخواست داریم با توجه به تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی دانشمندان و دانشگاهیان، اماکن عمومی وخدماتی حتی صدا و سیما و مراکز درمانی و سکوت معنادار شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای، و نظر به یک جانبه گرایی و همراهی همواره این نهاد با اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله تهاجم به مراکز و تاسیسات هسته‌ای ایران، درخواست داریم تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی موضوع خروج یا تعلیق از NPT را در دستور کار قرار داده و در مورد آن اتخاذ تصمیم نمایند.
۵- ما دانشگاهیان سکوت جانبدارانه شورای امنیت و تایید ضمنی شورای امنیت از تهاجم رژیم صهیونی را محکوم و از کارگزاران جمهوری اسلامی از جمله دولت محترم، وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی درخواست داریم با اتکا به ملت مسلمان و جوانان عزتمند و غیور ایران در این جنگ تحمیلی امیدی به این نهاد نبسته و با پشتوانه سپاه و ارتش و ملت غیور ایران دشمن صهیونیستی را تنبیه و راه پایان جنگ را در مقاومت و حصول پیروزی در پی گیردند.
۶- ما اعتقاد داریم فناوری هسته‌ای نمادی از غرور و استقلال ملی است و ورود جوانان و دانشمندان برجسته ایرانی، چون شهید شهریاری، شهید علی محمدی، شهید فخری زاده و دیگر شهدا فعال در این عرصه نمادی از استقلال و پیشرفت علمی کشور می‌باشد که باید در حفظ دستاورد‌های آن از جمله غنی سازی اورانیم کوشا باشیم. با توجه به خوی دشمنی و گستاخی و درندگی رژیم صهیونیستی در کشتار زنان، کودکان، بیماران، خبرنگار، مردم فلسطین، لبنان و یمن با وجود محکومیت ملت‌ها و دادگاه بین المللی، به منظور جلوگیری از چنین فاجعه‌ای در ایران موضوع بازدارندگی بمب هسته‌ای به عنوان یک ابزار بازدارنده عملیاتی و اقدام اجرایی صورت گیرد.
۷- معتقد هستیم برای زمینه سازی شعار " جنگ جنگ تا پیروزی " از ظرفیت ژئوپلیتیک خلیج فارس و تنگه هرمز با حفظ اصل همزیستی مسالمت آمیز در منطقه، به عنوان یک ظرفیت استفاده شود و از تردد هرگونه کشتی‌های نفتکش و تجاری به مقصد کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی ممانعت به عمل آید.

۸- تجربه جنگ ترکیبی در لبنان (عملیات پیجری) و ماجرای اخیر حمله به روسیه و تکرار آن در ایران در چند روز اخیر ایجاب می‌نماید که در زمینه بستر فضای مجازی، اپلیکیشن‌ها و سکو‌ها، مدیریت هوشمندانه و بازدارنده اتخاذ گردد و از ساده انگاری سازی در این خصوص امتناع و خودداری شود.

۹- تجربه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در عرصه‌های گوناگون مذاکره با آمریکا، چون قرارداد الجزایر، برجام و مذاکرات اخیر شاهد این ادعاست که مذاکرات برای آمریکا رویکرد مقطعی و ابزاری داشته و از قضا از این فرصت‌ها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کند؛ لذا معتقد هستیم که طرح ایده مذاکرات تنها خرید فرصت و ایجاد ظرفیت برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی ایران است و آخرین مورد مذاکرات اخیر معروف به مذاکرات عمان است که مبتنی بر دوگانه تسلیم و تهدید بوده است لذا اعتقاد داریم صرفاً با اتکا به قدرت درونی، دستیابی به اهداف جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با غرب از جمله آمریکا در دستور کار قرار گیرد.

۱۰- شواهد نشان می‌دهد که دشمن صهیونی در جنگ اخیر شبکه‌ای از مزدوران، مزد بگیران و وطن فروشان را ایجاد و به کارگیری کرده است که در این موضوع مهم و عبرت انگیز، اعمال سیاست اَشد مجازات را توصیه می‌نماییم.
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ
بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس و مراکز آموزش عالی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
درگذشت پزشک گچسارانی
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)