پخش زنده
امروز: -
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه از انجام ایست و بازرسی بسیجیان در ۲۰ نقطه در مبادی ورودی و خروجی شهر باهدف تامین امنیت پایدار مردمی خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه گفت: به منظور تامین امنیت پایدار مردمی ۲۰ ایست و بازرسی بسیجیان شهرستان ارومیه در مبادی ورودی و خروجی شهر برقرار است.
سرهنگ رضوی گفت: بعد از تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی به میهن اسلامی و برای تقویت امنیت پایدار مردمی و کمک به آرامش عمومی توسط آحاد مردم ، عملیات ایست و بازرسی در قالب گروههای ایست و بازرسی بسیجیان مساجد و محلات در مبادی ورودی و خروجی و خیابانهای بزرگ و پرتردد شهر اجرا می شود.
وی با بیان این که بسیجیان در تمام ساعات شبانه روز فعال هستند و مردم نیز همکاری، همیاری و همراهی مناسبی با بسیجیان دارند افزود: ان شاالله با این فعالیتها و صدها گشت اطلاعاتی و عملیاتی در سطح شهر و روستاهای ارومیه اجازه هیچ گونه سواستفاده ضد انقلاب و اقدام علیه آرامش و امنیت عمومی را نخواهیم داد.