• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
معتمدیان:

تخریب بیش از ۱۲۰ خانه در تهران در حمله رژیم صهیونیستی

استاندار تهران گفت: بیش از ۱۲۰ واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب و بیش از ۵۰۰ واحد دیگر دچار خسارت جدی شده‌اند.

تخریب بیش از ۱۲۰ خانه در تهران بر اثر حمله

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  محمدصادق معتمدیان در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به عملیات «بشارت فتح» گفت: عملیات اخیر رزمندگان نیرو‌های مسلح ایران، نمایشی از اقتدار بود. این نخستین بار است که مهم‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در غرب آسیا هدف حمله هوایی یک کشور قرار می‌گیرند.

وی با گرامیداشت یاد شهدا به‌ویژه شهدای اخیر جنایات رژیم صهیونیستی و سرداران سرافراز سپاه و دانشمندان هسته‌ای و مردم، گفت: از همان ساعات اولیه حملات دشمن در روز جمعه ۲۳ خرداد، آرایش جدیدی در سطح استان تهران بر اساس مانور‌های قبلی در بحث پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران داشتیم و کار‌ها را از حالت عادی خارج و در قالب قرارگاه‌های اجرایی چه در حوزه اقتصادی شامل تأمین، تنظیم، توزیع و نظارت بر بازار و چه در حوزه حمل‌ونقل و سوخت‌رسانی سازماندهی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار تهران با اشاره به تشکیل ستاد بحران در استان تهران گفت: بیشترین حملات دشمن در ۱۱ روز گذشته در استان تهران به ویژه شهر تهران بوده که بخشی از این حملات در مناطق مسکونی است. تعداد زیادی از منازل مسکونی مردم تخریب شده که بیش از ۱۲۰ واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب و بیش از ۵۰۰ واحد دیگر دچار خسارت جدی شده‌اند. بخشی از زیرساخت‌های عمومی استان به ویژه شهر تهران در حوزه آب، برق و گاز حتی یک مرکز درمانی در پایتخت مورد حمله دشمن قرار گرفت.

معتمدیان ادامه داد: آمادگی‌های قبلی با شرکت‌های خدمت‌رسان در مجموعه برق استان و شرکت توزیع شهر تهران و سایر مجموعه‌ها داشتیم و بیش از ۲۵۰ اکیپ عملیاتی به صورت صدردصدی آماده خدمت رسانی در حوزه‌های مختلف بودند و در حداقل زمان سر صحنه حاضر شده و امدادرسانی و خدمت رسانی کردند.

وی افزود: با زحمات عزیزان شاهد کمترین آسیب در حوزه زیرساخت بودیم البته زیرساخت‌ها آسیب جدی دید به‌عنوان مثال در میدان قدس تجریش، سه خط اصلی آبرسانی تخریب شد که در سریع‌ترین زمان ممکن تعمیر و دوباره به مدار بازگشت. در آخرین حمله روز گذشته، بخشی از زیرساخت برق در مناطق شمالی تهران آسیب دید که در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حضور اکیپ عملیاتی بازسازی و نوساری شد و اجازه ندادیم کمترین مشکل از لحاظ زیرساخت‌ها ایجاد شود که این موضوع، نشان دهنده آمادگی، هماهنگی، همدلی و روحیه جهادی دستگاه‌های مختلف بود.

مردم عادی در حمله به زندان اوین شهید شدند

استاندار تهران با اشاره به حمله به در ورودی زندان امین گفت: روز گذشته به در ورودی مقابل زندان اوین حمله شد آن هم در ساعاتی که مردم برای ملاقات با زندانیان در زندان حضور پیدا کرده بودند. تعدادی از شهدا از مردم عادی است که برای ملاقات آمده بودند. این نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست. نیمه شب به خانه‌های مردم که کودکان و زنان در آن استراحت می‌کنند، حمله کرد که آخرین نمونه آن حملات دیشب بود لذا تعدادی از شهدای ما کودکان و زنان بی‌گناهی هستند که مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

وی با اشاره به حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی در تهران گفت: امروز صبح ۱۲ نقطه در مناطق مختلف شهر تهران و برخی از شهرستان‌ها مورد هجوم رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در پاسخ به این جنایات، رزمندگان ما عملیات گسترده‌ای در مناطق مختلف رژیم صهیونیستی انجام دادند و تابوی آنها شکستن شد. گنبد آهنین صهیونیست‌ها در برابر اراده رزمندگان ما آسیب‌پذیر است. ایران به تلافی اقدامات وحشیانه اسرائیل حملاتی انجام دادند.

صبح امروز ۱۲ نقطه در تهران مورد هجوم رژیم صهیونیستی قرار گرفت

معتمدیان ادامه داد: عمده مناطق مورد حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی، شرکت‌های خدمت‌رسان و شرکت‌های عمومی مثل شیشه و شکلات‌سازی و بخشی هم مربوط منازل مسکونی بوده است.

وی درباره اینکه آیا حملات صبح امروز باعث ترور شخصیت‌هایی شده است؟ گفت: یکی از راهکار‌های دشمن، انتشار اخبار جعلی و عملیات روانی و ایجاد رعب و وحشت و بزگ‌نمایی قدرت خود است؛ درباره اینکه تروری صورت گرفته نیز هنوز اطلاعی ندارم.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه خدمت‌رسانی گفت: تقاضای مردم در روز‌های اولیه حمله دشمن برای تامین کالا‌ها و مایحتاج عمومی زیاد شد که باعث تشکیل صف‌های طولانی در نانوایی‌ها و پمپ‌بنزین شد که با سازماندهی صورت گرفته اقلام مورد نیاز مردم تامین شد. مسیر‌های جاده‌ای و ریلی برای حمل کالا باز بود و مشکلی وجود نداشت.

از ذخایر استراتژیک استفاده نشده است

وی ادامه داد: برای اولین بار طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی، اختیاراتی به استانداران و وزرا داده شد تا خدمات غیرمتمرکز در جهت رضایتمندی مردم داشته باشیم که آثار این تصمیمات را می‌بنیم که امروز شاهد جریان عادی زندگی مردم هستیم؛ مترو، تاکسیرانی، اتوبوس‌رانی و نانوایی‌ها بدون وقفه در حال خدمت‌رسانی‌اند و محدودیتی از لحاظ تامین مواد غذایی نداریم. از ذخایر انبار‌ها و استراتژیک نیز استفاده نشد که اینها به دلیل مدیریت در توزیع و نظارت بر مایحتاج عمومی مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)