• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۸۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
اقتصادی » گمرک،حمل و نقل
وزیر راه و شهرسازی:

بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت است

وزیر راه و شهرسازی بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی را مهمترین اولویت این وزارتخانه برشمرد.

بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فرزانه صادق با حضور در سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ضمن قدردانی از اقدام‌های داوطلبانه و سریع اعضای این سازمان در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان خاطرنشان کرد: هویت و تمدن ایرانی؛ در بزنگاه‌هایی همچون همین جنگ خود را نمایان می‌کند؛ کما اینکه مردم با صدایی رساتر از همیشه به جهانیان نشان دادند که ملتی ریشه‌‎دار ‎هستند و با تمام وجود از کشور خود دفاع می‌کنند.

وی ادامه داد: حضور داوطلبانه و سریع اعضای نظام مهندسی در مناطق آسیب‌دیده از جنگ برای بررسی‌های تخصصی به ویژه در قطع و نصب انشعابات آب و برق و گاز که ضامن ایمنی مردم هستند نیز گویای بخشی از همین هویت و تمدن ایرانی است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: «اخلاق مهندسی و حرفه‌ای» اعضای سازمان نظام مهندسی که با حضور داوطلبانه در مناطق آسیب‌دیده از جنگ، محاسبات دشمن را در همراهی و همدلی با مردم به هم ریختند؛ مثال زدنی است. علاوه بر این حضور اعضای نظام مهندسی با یونیفرم‌های مشخص، این قوت قلب را به مردم می‌‎داد که مهندسان و متخصصان در کنارشان و در پی تامین امنیت آنها هستند.

وی با اشاره به تشکیل ستاد مدیرت بحران در این وزارتخانه در روز جمعه بلافاصله پس از حمله رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان، ادامه داد: توزیع کالا‌های اساسی از طریق ناوگان حمل و نقل کالا در طول جنگ نیز به خوبی انجام شده و کمبودی در این روز‌ها احساس نشد. اگرچه مشکلاتی بروز کرد، اما با همدلی و همراهی؛ بهترین عملکرد ارائه شد و مردم کشورمان با کمبود کالا‌های اساسی در این ایام روبه‌رو نشدند.

صادق با تاکید بر ضرورت ثبت و ضبط دقیق فنی و مهندسی خسارات وارده به مناطق مسکونی، تجاری، اداری، خصوصی و ساختمان‌های دولتی از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با همکاری سازمان نظام مهندسی، گفت: گزارش نهایی این بررسی‌ها به منظور پیگیری حقوق مردم ایران را به وزارت امور خارجه جهت طرح در مجامع بین‌المللی ارائه خواهیم داد. مستندسازی مهندسی این خسارات؛ کمک خواهد کرد که صدای ملت ایران به مجامع بین‌المللی برسد.

وزیر راه و شهرسازی، تجربیات اعضای نظام مهندسی در بررسی‌های اخیر مناطق خسارت‌دیده را ارزشمند خواند و تاکید کرد: لازم است این تجربه‌ها در بازنگری قوانین و ضوابط ساخت‌وساز به کار گرفته شود تا ضریب امنیت ساختمان‌ها افزایش یابد. این تجربیات در کنار دانش مهندسی کشور را حتی لازم است در دانشگاه‌ها تدریس کنند.

صادق با قدردانی مجدد از همراهی مهندسان غیور و رشید با مردم افزود: ما ناخواسته بخشی از تاریخ این سرزمین را می‌سازیم که بسیار اثرگذار است. به گونه‌ای کار کنیم که قضاوت آیندگان این باشد که به بهترین شکل؛ این تاریخ را ساخته‌ایم.

در پایان این نشست، مهدی محرمی رئیس سازمان نظام مهندسی با اهدای کلاه و یونیفرم این سازمان به وزیر راه و شهرسازی؛ حضور وی در این سازمان را قوت قلبی برای اعضا دانست و از او تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انفجار مرگبار مین در بخش فتح المبین شوش
چهل دیگ سنت قدیمی تنکمان در شب تاسوعا
برگزاری اجتماع بزرگ یوم العباس در البرز
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
طنین تکبیر مسلمانان مسکو در ستایش توان رزمی و اتحاد ایران
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
سلاح مقاومت، دخالت آشکار آمریکا در لبنان
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۴ تیر ۱۴۰۴
عشق حسین شور است و شعور
خبر‌های ورزشی سیزدهم تیر ماه در سمنان
عزاداری شب تاسوعای حسینی در هرمزگان
مهار آتش در بازار نور درگهان با ۱۷ مصدوم
وحدت و انسجام ملی؛ کلید عبور کشور از موانع و چالش‌ها
خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی
عرض ارادت عزاداران حسینی کیش به اباالفضل العباس در شب تاسوعا
اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان
برگزاری اجتماع بزرگ بانوان شهرستان بن در دفاع از حریم ولایت
خبر‌هایی از برگزاری مسابقات قرانی در سمنان
عزاداری روستاییان ناریان طالقان در شب های محرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
تجاوز هوایی و زمینی رژیم صهیونی به سوریه
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
زندان اوین دقایقی پس از حمله
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
تاکید چین بر حق استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته‌ای
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)