• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

برگزاری بزرگداشت شهدای هفتم تیر و جنگ ۱۲ روزه در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای جنایت اخیر اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه در سراسر استان برگزار می‌شود.

برگزاری بزرگداشت شهدای هفتم تیر و جنگ ۱۲ روزه در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید جواد خاضع در جلسه ستاد برنامه‌ریزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی به حوادث اخیر کشور پرداخت و گفت: جنگی که توسط رژیم صهیونیستی بر کشور ما تحمیل شد به جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری شد که با پیروزی امت اسلامی همراه بود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: بعد از حوادث شب اول جنگ و ترور فرماندهان ارشد و دانشمندان هسته‌ای و حمله به پدافندها، دشمنان به مزدوران خود وعده تغییر حکومت را داده بودند، اما آگاهی، هوشیاری، دشمن شناسی، اتحاد و انسجام درون کشور و از همه مهمتر رهبری حکیمانه و تدابیر مقام معظم رهبری نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بمب اتم ندارد، اما در مقابل آمریکا و اسرائیل که بمب اتم دارند و به ما حمله کردند جانانه مقابله کرد، بطوری که آنها ملتمسانه خواستار آتش‌بس بودند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جمهوری اسلامی به یک قدرت جهانی تبدیل شده است، گفت: تنها کشوری هستیم که در مقابل سنگین‌ترین تحریم‌ها، فتنه‌ها، جنگ نرم دشمنان مقابله کردیم، دشمنان با تحمیل دو جنگ تحمیلی نتوانستند مقابل ما بایستند.
وی گفت: جنگ ۱۲ روزه روسیاهی برای نهاد‌های بی‌خاصیت بین‌المللی به همراه داشت، کشوری که عضو NPT نیست به کشوری که عضو این پیمان بود حمله کرد و سازمان‌های بین‌المللی این اقدام اسرائیل و آمریکای جنایتکار را محکوم نکردند.
حجت الاسلام خاضع به هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی پرداخت و گفت: ششم تا دوازدهم تیرماه به نام هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکایی نام‌گذاری شده است که به فرموده مقام معظم رهبری اگر بخواهیم برای جنایت‌های آمریکا فهرست تهیه کنیم یک کتاب بزرگ تنها از فهرست جنایت‌های آمریکا می‌توان تهیه کرد.
وی ادامه داد: جنایت‌های آمریکا از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز شد و تا جنگ ۱۲ روزه اخیر ادامه داشت، همه خیال می‌کنند جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل بود، اما این جنگ را باید به پای آمریکا جنایتکار نوشت.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی متقارن شده با آغاز ماه محرم که از ظرفیت هیأت‌های مذهبی برای نشان دادن چهره کریه آمریکا استفاده شود، ضمن اینکه این هفته فرصتی برای افشاگری جنایت‌های آمریکا است.
وی ادامه داد: گروهک تروریستی منافقین در جنگ ۱۲ روزه آلت دست آمریکا و اسرائیل بود و در کنار این جنایتکاران به فکر ضربه زدن به مردم بودند.
حجت‌الاسلام خاضع مقاومت مردم در جنگ ۱۲ روزه را بی‌نظیر دانست و گفت: دشمن بر روی اختلافات داخلی حساب باز کرده بود، اما وحدت و انسجام میان مردم نقشه آنها را نقش بر آب کرد.
وی ادامه داد: حقانیت و مظلومیت جمهوری اسلامی طی این ایام به خوبی پرداخته شود، جمهوری اسلامی بزرگترین قربانی ترور است و ۲۳ هزار شهید ترور گویای این مظلومیت است.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرد: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر شهید بهشتی و یاران و بزرگداشت شهدای جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در در سراسر استان، شهر‌ها و بخش‌ها برگزار می‌شود که در مرکز استان این برنامه روز جمعه ششم تیرماه ساعت ۱۱ صبح در مصلی نماز جمعه برگزار و به نماز جمعه ختم می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشایی آسمان سیستان و بلوچستان
خرید تضمینی ۸۵۰۰ تن گندم در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۶ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
اجرای طرح آرامش در تبریز 
پخت نذری‌ در ماه محرم، سنت دیرینه گلستانی ها
مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای جنگ ۱۲ روزه
مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن فراجا در تبریز
برپایی مراسم آئینی و سنتی طشت گذاری در مسجد الغدیر کیش
نـظـام سـیـاسـى اسلام بر پایه ولایت استوار است
شیخ نعیم قاسم: ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه بود
تاکید رئیس جمهور بر بهره‌گیری از ظرفیت فعالان اجتماعی
سمنان گرم تر می شود
اجرای طرح بصیرت عاشورایی در ۴۰ بقعه شاخص کهگیلویه و بویراحمد
تشییع پیکر تعدادی از شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به البرز
نمایشگاه عکس اقتدار ملی در کوهدشت
کیش، مشکی پوش عزای شهادت امام حسین (علیه السلام )
عراقچی: هیچ توافقی برای مذاکره با آمریکا صورت نگرفته است
اهتزاز پرچم عزای امام حسین (ع) در حسینیه محبین الحسین
دستگیری عامل همکاری با معاندان و ضد انقلاب در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
بازداشت جاسوس در متروی تهران
افزایش بی سابقه بازگشت مهاجران افغان از ایران
مراسم روز ملی صنعت و معدن به زمان دیگری موکول شد
بخشنامه جدید وزارت علوم درباره امتحانات و امور آموزشی دانشگاه‌ها
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)