• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دکتر جبلی در جمع خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی:

حمله به صداوسیما نقض فاحش حقوق بشر و امنیت بین‌الملل بود

رئیس رسانه ملی در بازدید خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما که مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفت، گفت: حمله به صداوسیما نقض فاحش حقوق بشر و امنیت بین‌الملل بود.

حمله به صداوسیما نقض فاحش حقوق بشر و امنیت بین‌الملل بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما تجاوزی آشکار به حقیقت، استمرار نقض فاحش حقوق بشر و امنیت بین‌الملل بود و در این حمله مرز‌های حقوقی بین جنگ و قانون آزادی بیان تعمداً نادیده گرفته شد. ‌

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی با همراهی با خبرنگاران رسانه‌های خارجی در بازدید از ساختمان شیشه‌ای جام‌جم که عصر دوشنبه ۲۶ خرداد هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت، از حضور رسانه‌های بین‌المللی در رساندن صدای مظلومیت اهالی خبر و تجاوز به رسانه‌های آزاد قدردانی کرد.

رئیس رسانه ملی با خیرمقدم به خبرنگاران رسانه‌های آزاد بین‌المللی افزود: از اینکه شما شاهد این صحنه‌های دردناک هستید، متأسفم، اما از اینکه این جنایت را که مصداق زیرپا گذاشتن حقوق بشر و حق آزادی بیان است به دنیا مخابره خواهید کرد، قدردان هستم.

جبلی گفت: سازمان صداوسیما با سابقه‌ای مدید در جهان رسانه‌ای دنیا شناخته می‌شود و شبکه‌های تلویزیونی ایران و شبکه خبر در عرصه رسانه‌ها جایگاه مهمی داشته‌اند، اما این تجاوز مصداق حمله به حقیقتی است که همه رسانه‌ها در بیان آن آزادند، رسانه‌هایی که منعکس‌کننده وقایعی هستند که در کشورشان رخ می‌دهد و ما نیز جز بیان حقیقت کار دیگری نمی‌کردیم.

وی افزود: ما امروز در محلی هستیم که بار‌ها در آن از ۳۰۰ شهید خبرنگار فلسطینی و بین‌المللی یاد شده و بار‌ها تجاوز به پروتکل‌های بین‌المللی مربوط به رسانه‌های آزاد در آن محکوم شده‌است.

رئیس رسانه ملی گفت: این صحنه را در هیچ کشوری مشاهده نخواهید کرد، چون در هیچ کدام از جنگ‌های دنیا به شکل آشکار به مراکز خبری و خبرنگاران حمله نمی‌شود. خبرنگاران همانند امدادگران مصونیت دارند و حمله به آنان خلاف قوانین بین‌المللی و حقوق بشری است.

جبلی با اشاره به استودیوی تخریب‌شده شبکه خبر ساختمان شیشه‌ای افزود:  فضایی که امروز تبدیل به تلی از خاکستر شده زمانی استودیوی خبری بود که خبرنگار رسانه ملی سحر امامی به همراه همکارانش مشغول تولید خبر زنده بودند و درحالی که میلیون‌ها نفر او را مشاهده می‌کردند، مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

وی افزود: در زمان پخش زنده سه موشک بالای استودیو خبر را هدف گرفته ‌بودند که موجب تخریب استودیو و ناتمام ماندن صحبت‌های این گزارشگر شجاع ما شد. این صحنه را میلیون‌ها نفر دیدند و جهان شاهد جابه‌جا شدن مرز‌های وقاحت و تجاوز به جریان آزاد اطلاعات و بیان حقیقت بود.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: ما این حمله را محکوم می‌کنیم و آن را از طریق قوانین بین‌المللی مورد پیگرد قرار خواهیم داد.

جبلی افزود: حمله، ما را محکم‌تر و عزم خبرنگارانمان را برای عمل به مسئولیت تاریخی‌شان در این برهه حساس، دوچندان کرده است.

وی در پاسخ به خبرنگار المیادین درباره شکایت به مراجع بین‌المللی گفت: به نظر می‌رسد در فضایی هستیم که همه قوانینی که پس از جنگ جهانی دوم برای برخورداری مردم از حقوق طبیعی‌شان در سازمان ملل وضع شد و یکی از آنها آزادی بیان است، بی‌معنی شده و کارایی خود را از دست داده است.

رئیس سازمان صداوسیما افزود: وقتی رژیم صهیونیستی تمام مرز‌های ددمنشی را با کشتن و قتل عام زنان و کودکان غزه جابه‌جا کرده، نباید انتظار داشت که به عرف بین‌الملل پایبند باشد و حقوق رسانه‌ها را رعایت کند.

جبلی با ابراز ناامیدی از واکنش مجامع بین‌المللی درباره  این تجاوز و نقض قوانین بین‌المللی که خود نگاشته‌اند گفت: ما اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و مستندات خود را به مراجع حقوق بین‌المللی ارائه داده‌ایم، اما باید به قواعد جدیدی دست یافت و فضا را تغییر داد؛ هرچند امیدی به این تغییر نداریم، زیرا حامیان این رژیم خود واضعان و نقض‌کنندگان قوانین بین‌المللی هستند.

در این بازدید علاوه بر شبکه‌های برون‌مرزی صداوسیما همچون پرس تی‌وی، العالم، هیسپان تی‌وی و سحر، خبرنگارانی از شبکه‌های المنار و المیادین لبنان، العربی قطر، آحابر AHaber شبکه تلویزیونی ترکیه و CNN ترک، تلویزیون فرانس ۲۴ اسپانیولی، راشاتودی روسیه، العهد، آی‌نیوز و الغدیر عراق، ZDF آلمان، سی‌جی‌تی‌ان و فونیکس چین و صدای افغان (آوا) افغانستان حضور داشتند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت قاریان و موذنان شرق استان سمنان در بسطام
جودوکار گلستانی در ترکیب تیم ملی
دره خرم آباد روایت سکونت ۶۳ هزار ساله بشر در دل تاریخ
اعلام زمان و مکان مراسم تشییع پیکر شهید حسین جعفری نیا
بازگرداندن کیف پول حاوی ۱۵۰۰ دلار در سرخس به صاحبش
افزایش ۲۰ درصدی جابجایی مسافران در پایانه‌های مسافربری خوزستان
شناسایی استعدادهای والیبالی در برنامه ورزشی ۳ ضرب
مهار آتش سوزی در طبقه چهارم ساختمانی در رشت
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از درجه اعتبار ساقط است
راهپیمایی اقتدار ملی- غیرت‌دینی در مشهد
برخورد جدی در انتظار جایگاه داران متخلف
اجرای ۲۴۴ کیلومتر طرح راهسازی در آذربایجان‌غربی
مشارکت خراسان رضوی در رقابت برترین مقاصد گردشگری جهان
برنامه های هفته عفاف حجاب در اصفهان
برگزاری کلاس‌های رایگان فرهنگی و آموزشی در فرهنگ‌سرای شهر صدرا
تهدید ترامپ به تعرفه ۳۰ درصدی علیه اروپا و انتقاد بروکسل
مستند «یک خانم محترم»  از شبکه مستند سیما
تماشای «شگفتی‌های دنیای زیر آب آفریقا»
بررسی مشکلات شهر قم در بسته به کسی برنخوره
تمجید رئیس‌جمهور از عملکرد هوشمندانه مدیریت استانی سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)