پخش زنده
امروز: -
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۹ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد.
او اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه از جمله ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی هستند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید میشود، اظهار کرد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۵ هزار تُن زردآلو، بیش از نیمی از تولید کل استان را به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
دیانتی خاطرنشان کرد: بخشی از محصول زردآلو نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی اضافه کرد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک و عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی، از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
آذربایجان غربی دارای ۱۲۰هزار هکتار باغ و انواع میوههای باغی است.