• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
همدان » اجتماعی
دادستان کل کشور: 

اتباع غیر مجاز هر چه زودتر خاک ایران را ترک کنند

دادستان کل کشور امروز میهمان مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهدای قوه قضائیه در همدان بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، دادستان کل کشور در این مراسم گفت: دشمن با ناکامی در ۴۶ سال گذشته در مقابل نظام و مردم ایران، در جنگ تحمیلی اخیر تلاش کرد با بکارگیری همه توان سخت و نرم افزاری و عده‌ای نفوذی و خائن به این نظام ضربه بزند، اما با هوشیاری مسئولان و مردم این بار هم نتوانست کاری از پیش ببرد.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی آزاد به نقش بی بدیل رهبر معظم انقلاب در مدیریت شرایط بلافاصله پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشور و ترمیم خلاء‌های ناشی از شهادت فرماندهین ارشد نظامی کشور اشاره کرد و افزود: یکی از موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی تربیت فرماندهان و دانشمندان در حوزه‌های علمی مختلف از جمله فناوری هسته‌ای است و با شهادت آنها هزاران فرمانده و دانشمند جای خالی آنها را پر خواهد کرد.

او همچنین با اشاره به اینکه برای حفظ امنیت کشور اتباع خارجی به ویژه اتباع افغانی غیر مجاز باید هر چه سریعتر کشور را ترک کنند و در غیر این صورت با ان‌ها برخورد قانونی خواهد شد.

دادستان کل کشور گفت: مردم ما مصمم به حفظ امنیت کشور هستند و در این زمینه هم همکاری‌های بسیار خوبی برای دستگیری جاسوسان و وطن فروشان داشته‌اند که به دنبال آن تعداد زیادی از این جاسوسان دستگیر شده و پرونده آنها در حال بررسی است و نتایج آن به زودی به مردم اعلام خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان همدانه هم علت حمله رژیم صهیونیستی به کشور را خطای محاسباتی در انسجام اجتماعی کشور بیان کرد و گفت: دشمن ملت بزرگ ایران را نمی‌شناخت و فکر می‌کرد می‌تواند از این طریق به کشور آسیب بزند.

آیت اله شعبانی موثقی گفت: با وجود همه اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی، مردم ما ید واحده هستند و همواره در طول تاریخ این کشور در مقابل تهاجمات بیرونی دشمن انسجام و وحدت خود را حفظ و استادگی کرده‌اند.

او با تاکید بر حفظ انسجام اجتماعی برای حفظ امنیت کشور تصریح کرد: ملت ایران هیچ گاه خائنان به کشور را نخواهند بخشید و در کنار آماده و قدرتمند بودن نیرو‌های مسلح در دفاع از کشور، از دستگاه قضایی هم انتظار می‌رود در مقابله با جاسوسان و نفوذی‌های داخلی به صورت جدی و مقتدرانه عمل کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به حوادث مختلفی که مردم ایران از زمان پیروزی انقلاب تا امروز پشت سر گذاشته‌اند گفت: دشمنان این نظام پس از آزمودن همه راه‌ها برای آسیب زدن به این کشور، حالا به دنبال ایجاد اختلاف بین مردم و قویت‌های مختلف هستند که این بار هم با هوشیاری مردم موفق نشدند.

حمید رضا حاجی بابایی افزود: دشمن به دنبال نابودی فناوری هسته‌ای ما بود، اما نیرو‌های مسلح ما با هدف قرار دادن مناطق حساس و مهم رژیم صهیونیستی و آمریکا موجب قدرتمند‌تر شدن ایران در جهان و منطقه شدند تا جایی که آمریکا برای جلوگیری از سقوط رژیم صهیونیستی درخواست آتش بس را مطرح کرد.

حمید ملانوری شمسی استاندار همدان هم دستگاه قضایی را پرچمدار عدالت و آرامش در جامعه عنوان کرد و گفت: در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، حضور قدرتمند مردم ایران از هر گروه و قشری در کنار نیرو‌های مسلح موجب اقتدار ایران اسلامی و نا امیدی دشمنان شد.

بهروز محمدی رئیس کل دادگستری استان همدان هم گفت: از ابتدای حمله رژیم صهیونیستی به کشور بیش از ۳۵ نفردر استان به اتهام جاسوسی و تبلیغ علیه نظام دستگیر شدند که پرونده آنها تا صدور حکم نهایی با سرعت در حال بررسی است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)