پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از صدور اخطار ۳۹ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در این شهرستان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ محمد علی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از شناسایی و صدور اخطار ۳۹ مورد تغییر کاربری غیر مجاز زراعی و باغی به متخلفین دراین شهرستان خبرداد و گفت: ۱۸هزارو ۲۸۶ مترمربع تغییر کاربری اعم از ساخت بنای غیرمجاز و دیوارکشی در خرداد ماه امسال در این شهرستان متوقف شده است.
او افزود: با توجه به اهمیت حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، این مدیریت با افراد متخلف که به طور غیر مجاز در زمینهای کشاورزی اقدام به تغییر کاربری نمایند برخورد قانونی خواهد کرد.
سلیمانی گفت: این تغییر کاربریها بعد از شناسایی، با صدور اخطار کتبی متوقف و در صورت ادامه کار به مراجع قضایی معرفی میشوند و بناهای احداث شده قلع و قمع میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از بهره برداران بخش کشاورزی خواست برای انجام هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و باغی نسبت به دریافت مجوزهای لازم از جهاد کشاورزی اقدام کنند و تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است.