پخش زنده
امروز: -
شرکت آب و فاضلاب مازندران از قطعی و افت فشار آب در سه شهر نور، رویان و ایزدشهر در روز یکشنبه هشتم تیرماه به دلیل اجرای عملیات اتصال خط انتقال جدید خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مازندران اعلام کرد: به منظور اجرای عملیات اتصال خط انتقال ۵۰۰ میلیمتری آب شرب پل ایزدخورده در شهرستان نور، مشترکان سه شهر نور، رویان و ایزدشهر، از ساعت ۲۰ امروز یکشنبه هشتم تیرماه به مدت ۱۰ ساعت با افت فشار و یا قطع احتمالی آب مواجه خواهند شد.
در این اطلاعیه از مشترکان خواسته شده است با رعایت مدیریت مصرف، نسبت به ذخیرهسازی آب مورد نیاز خود در ساعات پیش از آغاز عملیات اقدام کنند.
شرکت آب و فاضلاب استان ضمن عذرخواهی بابت این محدودیت موقت، از همکاری و شکیبایی شهروندان برای اجرای این طرح عمرانی و ارتقای کیفیت خدماترسانی قدردانی کرد.