پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمام فناوریهای نظامی غرب در مقابل دقت موشکهای ایران سر تسلیم فرود آوردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد، آیت الله سید نصیر حسینی در نشست ستاد هماهنگی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ضمن تشریح دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه برای کشورمان، گفت: دشمن هیچ گاه فکر نمیکرد که جمهوری اسلامی ایران چنین ضربهای به رژیم صهیونیستی وارد کند.
آیت اله حسینی به بیعت مردم با نظام و رهبری اشاره کرد و گفت: همین پشتوانه مردمی و درایتهای هوشمندانه رهبری موجب شده است تا ملت ما شکست ناپذیر باشد.
در این نشست سید شهریار گنجی مدیرکل صدا و سیمای استان هم با بیان اینکه رژیم صهیونیستی ثابت کرد که به هیچ قانونی پایبند نیست و جنایتهای ان پایان ندارد گفت: حمله به صدا و سیما و اماکن غیر نظامی از جنایات وقیحانه این رژیم بر خلاف تمامی مقررات بین الملی بود.
در این نشست مصوب شود مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه در مصلی امام خمینی (ره) شهر یاسوج ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح برگزار شود.