• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
سیاسی » دولت

شیوه‌نامه اجرایی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد ابلاغ شد

گام اول برنامه سازمان اداری و استخدامی کشور برای مدیریت استعداد جوانان کارآمد و تربیت نسل جدیدی از مدیران راهبردی با ابلاغ شیوه نامه اجرایی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد برداشته شد.

شیوه‌نامه اجرایی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سازمان اداری و استخدامی کشور، شیوه‌نامه اجرایی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد. این برنامه یکی از مهم‌ترین اقدامات تحول‌آفرین در عرصه مدیریت دولتی به شمار می‌رود که بر اساس مصوبه شورای عالی اداری تدوین شده است.

۷ تیرماه ۱۴۰۴، این شیوه‌نامه با هدف شناسایی و تربیت نسل جدیدی از مدیران توانمند و کارآمد برای راهبری حوزه‌های کلیدی و راهبردی دستگاه‌های اجرایی کشور و در اجرای ماده (۵) تصویب‌نامه شورای‌عالی اداری به شماره ۶۷۲۷ در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۴، طراحی شده است.

بر اساس این گزارش، سهمیه اختصاص‌یافته به دستگاه‌ها و استان‌ها در مجموع ۵۰۰ نفر است که بر اساس معیار‌هایی نظیر تعداد سمت‌های مدیریتی، گستره فعالیت و جمعیت استان و نیاز راهبردی دستگاه‌ها تعیین شده و به تفکیک در جداولی مشخص ابلاغ شده است.

در این ابلاغیه، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و وزارت صمت، هر کدام با ۲۵ سهمیه، در صدر فهرست دستگاه‌های دارای بیشترین سهمیه تربیت مدیران راهبردی قرار دارند.

همچنین به هر یک از ۳۱ استان کشور سهمیه‌ای بین ۳ تا ۶ نفر اختصاص یافته است. بر اساس مفاد این شیوه‌نامه، متقاضیان برای شرکت در این برنامه باید دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری و حداکثر سن ۴۰ یا ۴۵ سال (متناسب با مدرک تحصیلی) با حداقل چهار سال تجربه کاری مرتبط باشند.

لازم به ذکر است که ارزیابی داوطلبان در سه مرحله شامل «آزمون تناسب شغل و شخصیت»، «سنجش شایستگی‌های عمومی» و «ارزیابی شایستگی‌های اختصاصی» انجام خواهد شد.

دوره تربیتی این برنامه به مدت ۱۸ ماه است و با روش‌های نوین توسعه منابع انسانی از جمله مربیگری، راهنمایی، پروژه تیمی، کارگاه آموزشی، دستیاری و کانون توسعه اجرا می‌شود. بر اساس این شیوه‌نامه، شرکت‌کنندگان پذیرفته‌شده، در قالب عنوان شغلی «مدیریار راهبردی» فعالیت خواهند کرد و پس از اتمام موفقیت‌آمیز دوره، در «مخزن استعداد‌های مدیریتی» کشور ثبت می‌شوند تا در اولویت انتخاب و انتصاب برای پست‌های مدیریتی کلیدی قرار گیرند.

الزام دستگاه‌ها به اختصاص حداقل ۳۰ درصد از سهمیه‌ها به بانوان، از نکات برجسته این شیوه‌نامه است که گامی در راستای تحقق عدالت جنسیتی در مدیریت دولتی محسوب می‌شود. شایان توجه است، داوطلبانی که پیش از این رابطه استخدامی با دستگاه‌های اجرایی نداشته‌اند، در صورت پذیرش، بر اساس مجوز قانونی به کارگیری خواهند شد.

در پایان خاطرنشان می‌شود؛ برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد، با محوریت شایسته‌گزینی، عدالت فرصت‌ها و توسعه ظرفیت‌های مدیریتی، یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان اداری و استخدامی کشور در دولت چهاردهم برای آینده‌نگری در حوزه مدیریت منابع انسانی است و انتظار می‌رود به تقویت سرمایه انسانی در سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری منجر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)