پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت یک میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در کبودرآهنگ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، مرضیه یونسی گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز کبودرآهنگ به پرونده قاچاق شامل یک دستگاه تلویزیون، یک دستگاه ظرفشویی، یک دستگاه سرخ کن، یک دستگاه خردکن و یک دستگاه گوشت کوب برقی به ارزش ۹۶۱ میلیون ریال رسیدگی کرد.
او افزود: شعبه پس از رسیدگی و با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالای کشف شده به پرداخت ۹۶۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان تاکید کرد: همچنین شعبه در ازای ضبط خودرو حامل، برابر ارزش وسیله نقلیه، متخلف را به پرداخت ۸۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
با گزارش ماموران پلیس آگاهی شهرستان کبودرآهنگ پیرامون کشف محموله قاچاق از یک خودرو سواری پراید در محور گل تپه به کبودرآهنگ، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.