• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
اقتصادی » آب و انرژی

فراخوان عمومی نصب نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی پشت بامی بزودی اعلام می‌شود

وزیر نیرو با بیان افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در استان مرکزی صرفه جویی سالانه ۱۶۰ میلیون مترمکعب گاز را در کشور به همراه داشته است، گفت: در هفته پیش رو پروژه‌ای را معرفی خواهیم کرد تا مردم بتوانند با نصب واحد‌های نیروگاهی ۵ کیلوواتی در پشت بام منازل در تولید برق مشارکت داشت باشند.

اصلاح شد**** فراخوان عمومی نصب نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی پشت بامی بزودی اعلام می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی‌آبادی امروز (دوشنبه) در جریان افتتاح پروژه‌های صنعت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: امروز بخش بزرگی از وعده‌ای که پیش از این داده شده محقق می‌شود به طوری که پروژه بزرگی در سطح کشور در حال انجام است (توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر) که بخش قابل توجهی از آن در استان مرکزی است.

وزیر نیرو در همین زمینه به افتتاح پروژه ۱۰۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی اشاره کرد و افزود: این نیروگاه هم اکنون در مدار تولید قرار دارد و به شبکه اصلی برق کشور متصل است، همچنین حدود ۱۶۰ میلیون مترمکعب گاز صرفه جویی می‌کند که رقم بسیار قابل توجهی است.

علی آبادی در این زمینه یادآور شد: امروز از طریق نیروگاه‌های خورشیدی کشور، حدود ۶۱۰ میلیون کیلووات ساعت برق تولید می‌شود که ظرفیت قابل توجهی برای کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا پروژه دیگری در دست اقدام بوده و عملیات اجرایی آن آغاز شده و است و امید می‌رود تا پایان سال جاری به آنچه که به مردم وعده داده شده است، دست یابیم.

علی‌آبادی بر همکاری مردم به منظور مدیریت مصرف انرژی تاکید کرد و گفت: امید است در کنار افزایش ظرفیت تولید و همکاری هموطنان از طریق مدیریت مصرف، شاهد برطرف شدن ناترازی برق تا پایان امسال باشیم.

وزیر نیرو یادآور شد: با توجه به رشد وسیع و گسترده مصرف ناشی از تغییرات تکنولوژی و ایجاد تغییر در سبک زندگی مردم، لازم بود که تولید برق کشور افزایش یابد که خوشبختانه این مهم در حال تحقق است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تامین آب و برق پایدار در ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم غاصب صهیونیستی بر کشور پرداخت و گفت: کشور تجربه هشت سال جنگ تحمیلی را دارد و بر این اساس صنعت آب و برق در شرایط دشوارتر از حال حاضر نیز پای کار خواهد بود و خدمات مورد نیاز را به هموطنان ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: در طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همکاران فداکار در صنعت آب و برق به صورت شبانه‌روزی فعال بودند و بخش آب و برق هر نقطه‌ای که مورد هجوم دشمن قرار گرفت در سریع‌ترین زمان ممکن اصلاح شد. برای نمونه در روز‌های نخست جنگ در تهران خطوط لوله آب مورد تهاجم دشمن قرار گرفت که، اما همکاران پرتلاش صنعت آب، بلافاصله وارد عمل شدند و در کمتر از ۴۸ ساعت آسیب بزرگ را برطرف کردند و جریان آب برقرار شد.

وزیر نیرو در پاسخ به تعداد نیروگاه‌های خورشیدی کشور اظهار کرد: در گذشته تمرکز تولید برق کشور متوجه نیروگاه‌های حرارتی کشور بوده است؛ بخش بسیار بزرگی از ۹۵ هزار مگاوات نیروگاه کشور، مربوط به نیروگاه‌های حرارتی کشور می‌شود. در ابتدای دولت چهاردم حدود ۱۲۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور وجود داشت که اکنون این عدد به بیش از ۲۰۰۰ مگاوات رسیده و انتظار است تا پایان امسال در مجموع به ۳۸۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر دست یابیم.

وی تاکید کرد: در تلاشیم که سرمایه‌گذاری در خصوص نیروگاه‌های تجدیدپذیر را برای کسب و کار‌ها و بخش خصوصی جذاب کنیم و همین مساله با استقبال سرمایه‌گذاران بسیار زیادی برای ورود به این عرصه همراه شده است؛ اکنون برای حدود ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر پروانه تولید صادر شده است؛ ضمن اینکه صدور پروانه فعالیت برای ۷۸ هزار مگاوات نیز در حال بررسی است.

علی آبادی خاطرنشان کرد: امروز در ۴۰ ساختگاه و در ۱۱ استان کشور در حال ساخت نیروگاه هستیم به این معنا که تولید برق به صورت پراکنده صورت می‌گیرد و این مساله آسیب رساندن به این تاسیسات را برای دشمن دشوارتر می‌کند و این امر به معنای پدافند غیرعامل است.

وزیر نیرو همچنین از امکان نصب نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی در پشت بام منازل خبر داد و گفت: در هفته پیش رو پروژه‌ای را معرفی خواهیم کرد تا مردم بتوانند با نصب واحد‌های نیروگاهی ۵ کیلوواتی در پشت بام منازل خود تولید و تامین برق داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)