• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
اجتماعی » جامعه و شهری

تأمین اسکان موقت و تسریع تعمیرات ساختمان‌های آسیب‌دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی

 شهردار منطقه ۲ تهران در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای رسیدگی به خسارت‌های ناشی از حملات گفت: برای خانوار‌هایی که خانه‌هایشان قابل‌سکونت نیست، اسکان موقت پیش‌بینی شده است.

تأمین اسکان موقت و تسریع تعمیرات ساختمان‌های آسیب‌دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مهدی صالحی، با اشاره به اینکه هشت نقطه از منطقه تحت‌تأثیر حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت که عمدتاً شامل بافت‌های مسکونی بود. گفت: در این هشت موقعیت، واحد‌های مسکونی متعددی دچار آسیب شدند که این خسارت‌ها از شکستگی ساده شیشه‌ها و پنجره‌ها تا آسیب‌های جدی به دیوارها، سقف و ستون‌ها متغیر است.
 
 وی افزود: از همان ساعات اولیه، عملیات پاک‌سازی به‌سرعت آغاز شد تا مسیر‌ها و کوچه‌ها بازگشایی و تردد ساکنان با کمترین اختلال همراه باشد. در اغلب نقاط، این روند کمتر از ۲۴ ساعت به طول انجامید و تنها در یک مورد، به علت شدت آسیب، کمی بیشتر زمان برد. به‌طورکلی ظرف ۴۸ ساعت تردد عمومی در همه محور‌ها برقرار شد.
 
 وی با اشاره به ایجاد کارگاه‌های کوچک شیشه‌بری و نصب شیشه در محلات حادثه‌دیده گفت: در ساختمان‌هایی که آسیب جزئی داشتند، پاک‌سازی  توسط خود شهروندان انجام شد و شهرداری نیز در صورت نیاز کمک می‌کرد. در مرحله بعد، نوبت به تعویض و نصب شیشه‌های شکسته رسید و با ایجاد کارگاه‌های کوچک شیشه‌بری و نصب شیشه در همان محله‌ها تلاش شد تا خانه‌هایی که امکان سکونت داشتند هرچه سریع‌تر به چرخه زندگی بازگردند.
 
 شهردار منطقه ۲ تهران همچنین به موضوع اسکان موقت اشاره کرد و گفت: برای خانوار‌هایی که خانه‌هایشان فعلاً قابل‌سکونت نبود، پیش‌بینی‌های لازم انجام شد تا در چارچوب مصوبات دولت، امکان اسکان موقت فراهم شود. بخشی از این اسکان‌ها در هتل‌های تحت اختیار یا اجاره شده شهرداری انجام شد و برخی دیگر از ساکنان نیز ترجیح دادند نزد اقوام و آشنایان اقامت کنند. این آمار به‌صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند، اما رویکرد ما این بوده که در صورت اعلام نیاز، همان روز محل اسکان به افراد تحویل داده شود.
 
 وی همچنین از حمایت شهرداری در انتقال وسایل منازل آسیب‌دیده خبر داد و افزود: در مواردی که نیاز به خارج‌کردن اثاث از ساختمان‌ها وجود داشت، شهرداری حمل این وسایل را بر عهده گرفت. علاوه بر این، در یکی از نقاط برای تسهیل امور، تعدادی کانکس در اختیار ساکنان قرار داده شد تا وسایل خود را موقتاً همان جا نگهداری کنند.
 
 صالحی با بیان اینکه مجموعه این اقدامات متناسب با وضعیت هر محل و شرایط خانوار‌ها انجام شده است، تصریح کرد: برخی سالمندان تمایل داشتند در همان محدوده باقی بمانند و تلاش کردیم خدمات متناسب با این شرایط را ارائه کنیم تا آرامش خاطر شهروندان تاحدامکان تأمین شود.
 
 صالحی درباره اقدامات انجام شده در محدوده زندان اوین تصریح کرد: شهرداری منطقه مسئولیت پشتیبانی میدانی عملیات را بر عهده داشت و ضمن اعزام ماشین‌آلات و کارگران، تأمین نیاز‌های لجستیکی مانند آب، غذا و تجهیزات را نیز پیگیری کرد. این حمایت‌ها تا زمان تحویل نهایی و بازگشت آرامش به منطقه ادامه خواهد داشت.
 
 وی ادامه داد: مسئولیت تعمیر و بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده بر عهده بنیاد مسکن است و با آغاز این روند، امیدواریم بخش زیادی از دغدغه‌های ساکنان مرتفع شود. شهرداری نیز در این مسیر در کنار مردم خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یزد آماده برگزاری آئین سنتی عزاداری ۱۳ محرم
آغاز اردو‌های تیم ملی تیراندازی با حضور نمایندگان قم
ایران مقابل زورگویی آمریکا و رژیم صهیونی ایستاد
تفویض اختیار به استانداران برای رفع مشکلات واحد‌های صنعتی آسیب دیده
توزیع ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم در پویش اطعام حسینی
فرهنگسازی، لازمه پیشگیری از وقوع آتش سوزی در مراتع
انجام بیش از ۱۵۰۰ نظارت بهداشتی در دهه اول ماه محرم در قم
خاک رس؛ سلاحی ارزان برای جذب کربن از هوا
جریمه قاچاقچیان و متخلفان صنفی در آذربایجان‌شرقی
ثبت ملی مدرسه مریم شهر یزد
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
افزایش دما در کرمانشاه جمعه تا یکشنبه محسوس است
سخنرانی‌ها و مداحی‌های محرمی شبکه قرآن و معارف
یک هزار و ۷۵۴ کودکستان لرستان دارای مجوز رسمی هستند
ثبت ملی ۲ اثر تاریخی شهرستان بافق
تایید صلاحیت چهار نامزد ریاست فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی
بارش باران و جاری شدن سیلاب در منطقه کوشاه احمدی حاجی آباد
مرور سریال «سفر سبز» در مجموعه مستند «ترمه»
دستگیری شکارچی غیر مجاز و سابقه دار در پارک ملی گلستان
وصول ۱۲۵ هزار میلیارد ریال مالیات در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
آسمان کشور دوباره آبی شد
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
حمله تلافی جویانه یمنی‌ها به رژیم صهیونیستی
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
آغاز کار بانوان ایران با تساوی و باخت
تجدید چاپ کتاب حماسه حسینی
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
پویش مجازات نتانیاهو و ترامپ  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
دستفروشی اتباع بیگانه در مترو ممنوع  (۱ نظر)