• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی:

تریبون های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند

رئیس جمهور بر ضرورت حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند.

رسانه ملی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود پزشکیان، عصر یکشنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی، با تجلیل از ایستادگی و خدمات خالصانه فعالان بخش خصوصی در مقطع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این تلاش‌ها را از مؤلفه‌های بنیادین در حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی کشور برشمرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی به‌عنوان پشتوانه‌ای حیاتی برای نظام و کشور، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که با تمام وجود به آن باور دارم، مسئله سرمایه اجتماعی است. در روز‌های اخیر، این سرمایه ارزشمند به شکلی بی‌نظیر تبلور داشت و اگر این پشتوانه مردمی نبود، کشور با بحران‌های جدی مواجه می‌شد.

پزشکیان با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما در طول یک‌سال گذشته، معطوف به جلوگیری از فرسایش این سرمایه و تقویت آن بوده است، تصریح کرد: در این راستا از هر اقدام تنش‌زا و ضد اجتماعی پرهیز و برای رفع اختلافات و حفظ کرامت مردم ایران، فارغ از جنسیت، قومیت، مذهب و نژاد تلاش کرده‌ایم.

رئیس جمهور رمز موفقیت کشور در عبور از بحران‌ها را در هم‌افزایی ارکان جامعه و پیوند مؤثر میان مردم و حاکمیت دانست و تصریح کرد: دولت با تمام توان در پی میدان‌دادن به مردم و جلب مشارکت آنان در اداره امور کشور است. در همین راستا، جلسات متعددی درباره مدیریت محله‌محور برگزار شده و با واگذاری اختیارات به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در چارچوب قوانین کشور، درصددیم مردم را در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شریک کنیم.

پزشکیان، تحریک مردم به آشوب را یکی از برنامه‌های اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه اخیر عنوان کرد و گفت: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند، اما این ملت فهیم و وقت‌شناس، با وجود برخی گلایه‌ها با حضور خود در صحنه، تمام محاسبات بدخواهان را بر هم زدند و نشان دادند که در روز‌های سخت، پشتیبان کشور هستند؛ ما هر چه از این مردم عزیز قدردانی کنیم و هر چه برای آنان تلاش کنیم، کم است.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و افزود: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، پیروزی اخیر متعلق به همه ۹۰ میلیون ایرانی است، نه یک جناح یا گروه خاص و امروز، حفظ وحدت و همدلی موجود، یک اولویت اساسی برای ماست.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی را یکی از ارکان مهم پیشرفت کشور دانست و گفت: شما صنعتگران و بازرگانان، چرخ اقتصاد کشور را می‌گردانید. دولت خود را موظف به حمایت از شما می‌داند و نخستین گام در این مسیر، پرهیز از ایجاد موانع و حرکت در مسیر تسهیل امور شماست.

رئیس جمهور با بیان اینکه با همراهی تولیدکنندگان، صنعتگران و اصناف، می‌توان بازار و اقتصاد را به‌درستی مدیریت کرد، اظهار داشت: اگر این تعامل شکل گیرد، هیچ قدرتی یارای متوقف‌کردن حرکت کشور را نخواهد داشت.

 پزشکیان به تلاش‌ها و اقدامات بین‌المللی دولت برای تسهیل امور تجار و بازرگانان نیز اشاره کرد و گفت: از نخستین روز‌های آغاز به کار دولت، بر توسعه روابط با کشور‌های منطقه و جهان اسلام تأکید و ارتباطات مستمری با سران کشور‌های همسایه در راستای تسهیل تبادلات اقتصادی و رفع موانع تجاری داشته‌ایم و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور خطاب به اعضای اتاق بازرگانی تصریح کرد: دولت، شما را در کنار خود می‌بیند و شما نیز دولت را نه در برابر خود، بلکه همراه و پشتیبان خود بدانید. همه ما باید در مسیر اعتلا و سربلندی ایران عزیز، با کمک یکدیگر تلاش کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دهرم در ماتم علی‌اکبر (ع)
برپایی بزرگترین اجتماع موکب داران نوجوان کشور در رامشیر+فیلم
حضورجودوکار چهارمحال و بختیاری در اردوی انتخابی تیم نوجوانان
چاپ کتاب از شوشتر تا حلبچه دراصفهان
اردوهای آمادگی تیم فوتبال ساحلی هدف در سمنان
اجتماع بزرگ عزاداران ابرکویی همزمان با هشتم ماه محرم 
عزاداری مردم خوزستان در هشتمین شب از ماه محرم+فیلم
هوای ۵ شهرستان به دلیل افزایش غلظت ریزگردها تا فردا شنبه در وضعیت خطرناک
جزایر غربی خلیج فارس با وزش باد‌های نسبتاً شدید شمال غربی مواج
تعداد واقعی شمار شهدای غزه حدود ۱۰۰ هزار نفر است
عزاداری عشایر ایل عرب و بدرقه کاروان پیاده انصار الحسین (ع) درجرقویه
برگزاری یادواره سرداران و فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه در شیراز
دستگیری ۳ سارق حرفه‌ای در بخش رضویه مشهد
اعلام انزجار بانوان شاغل ادارات خوزستان از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی
رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان
شهر اصفهان درمحرم یکپارچه لبیک به ندای کربلا
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
کشف ۶۰ دستگاه ماینر قاچاق در اندیمشک
عزاداری شب هشتم محرم - اراک
تردد راحت و روان زائران از مرز مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس