• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی:

تریبون های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند

رئیس جمهور بر ضرورت حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند.

رسانه ملی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود پزشکیان، عصر یکشنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی، با تجلیل از ایستادگی و خدمات خالصانه فعالان بخش خصوصی در مقطع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این تلاش‌ها را از مؤلفه‌های بنیادین در حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی کشور برشمرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی به‌عنوان پشتوانه‌ای حیاتی برای نظام و کشور، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که با تمام وجود به آن باور دارم، مسئله سرمایه اجتماعی است. در روز‌های اخیر، این سرمایه ارزشمند به شکلی بی‌نظیر تبلور داشت و اگر این پشتوانه مردمی نبود، کشور با بحران‌های جدی مواجه می‌شد.

پزشکیان با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما در طول یک‌سال گذشته، معطوف به جلوگیری از فرسایش این سرمایه و تقویت آن بوده است، تصریح کرد: در این راستا از هر اقدام تنش‌زا و ضد اجتماعی پرهیز و برای رفع اختلافات و حفظ کرامت مردم ایران، فارغ از جنسیت، قومیت، مذهب و نژاد تلاش کرده‌ایم.

رئیس جمهور رمز موفقیت کشور در عبور از بحران‌ها را در هم‌افزایی ارکان جامعه و پیوند مؤثر میان مردم و حاکمیت دانست و تصریح کرد: دولت با تمام توان در پی میدان‌دادن به مردم و جلب مشارکت آنان در اداره امور کشور است. در همین راستا، جلسات متعددی درباره مدیریت محله‌محور برگزار شده و با واگذاری اختیارات به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در چارچوب قوانین کشور، درصددیم مردم را در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شریک کنیم.

پزشکیان، تحریک مردم به آشوب را یکی از برنامه‌های اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه اخیر عنوان کرد و گفت: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند، اما این ملت فهیم و وقت‌شناس، با وجود برخی گلایه‌ها با حضور خود در صحنه، تمام محاسبات بدخواهان را بر هم زدند و نشان دادند که در روز‌های سخت، پشتیبان کشور هستند؛ ما هر چه از این مردم عزیز قدردانی کنیم و هر چه برای آنان تلاش کنیم، کم است.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و افزود: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، پیروزی اخیر متعلق به همه ۹۰ میلیون ایرانی است، نه یک جناح یا گروه خاص و امروز، حفظ وحدت و همدلی موجود، یک اولویت اساسی برای ماست.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی را یکی از ارکان مهم پیشرفت کشور دانست و گفت: شما صنعتگران و بازرگانان، چرخ اقتصاد کشور را می‌گردانید. دولت خود را موظف به حمایت از شما می‌داند و نخستین گام در این مسیر، پرهیز از ایجاد موانع و حرکت در مسیر تسهیل امور شماست.

رئیس جمهور با بیان اینکه با همراهی تولیدکنندگان، صنعتگران و اصناف، می‌توان بازار و اقتصاد را به‌درستی مدیریت کرد، اظهار داشت: اگر این تعامل شکل گیرد، هیچ قدرتی یارای متوقف‌کردن حرکت کشور را نخواهد داشت.

 پزشکیان به تلاش‌ها و اقدامات بین‌المللی دولت برای تسهیل امور تجار و بازرگانان نیز اشاره کرد و گفت: از نخستین روز‌های آغاز به کار دولت، بر توسعه روابط با کشور‌های منطقه و جهان اسلام تأکید و ارتباطات مستمری با سران کشور‌های همسایه در راستای تسهیل تبادلات اقتصادی و رفع موانع تجاری داشته‌ایم و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور خطاب به اعضای اتاق بازرگانی تصریح کرد: دولت، شما را در کنار خود می‌بیند و شما نیز دولت را نه در برابر خود، بلکه همراه و پشتیبان خود بدانید. همه ما باید در مسیر اعتلا و سربلندی ایران عزیز، با کمک یکدیگر تلاش کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)