• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
قم » سیاسی

صنایع قم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تمام توان فعال بود

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی با رژیم صهیونیستی، هیچ‌گونه خللی در روند تولید استان ایجاد نشد و صنعتگران در واحد‌های تولیدی با تمام توان به فعالیت خود ادامه دادند.

صنایع قم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تمام توان فعال بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، محمد آقاجانی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت قم روز دوشنبه از همراهی و تلاش بی‌وقفه مدیران دستگاه‌های دولتی، اجرایی و تشکل‌های بخش خصوصی استان قم تشکر و تاکید کرد: در مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی، تمام ارکان اجرایی استان با جدیت و هماهنگی کامل در صحنه حضور داشتند و وظایف خود را به نحو احسن انجام دادند.

وی با بیان اینکه استان قم دارای هفت شهرک صنعتی و چهار ناحیه صنعتی فعال است، افزود: در قالب ۲۰ انجمن تخصصی صنایع همگن که زیر نظر خانه صمت استان فعالیت می‌کنند، بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی در حوزه‌های گوناگون ازجمله صنایع غذایی، فولاد، خودروسازی، نساجی و دیگر بخش‌ها مشغول به فعالیت هستند.

وی تأکید کرد: از نخستین ساعات آغاز درگیری‌ها، خانه صنعت، معدن و تجارت قم بدون حتی لحظه‌ای وقفه به فعالیت خود ادامه داد. جلسه‌های مرتبط با تسهیل تولید، رفع موانع و پیگیری امور صنایع به طور منظم برگزار شد و هیچ خللی در روند اداری و پیگیری مطالبات صنایع به‌وجود نیامد.

آقاجانی همچنین به پیگیری موضوع انرژی به‌ویژه انرژی خورشیدی در این ایام اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت تامین برق واحد‌های صنعتی، مسائل مربوط به انرژی خورشیدی با جدیت بیشتری دنبال شد تا بتوانیم برق پایدار و مطمئن را برای تولید فراهم کنیم.

وی با اشاره به استمرار فعالیت‌های صنعتی در دوران جنگ، تصریح کرد: در طول این ۱۲ روز، واحد‌های صنعتی ما مشغول به فعالیت بوده و کار و تولید در تمامی مجموعه‌ها ادامه یافت تا کشور از نظر اقتصادی دچار مشکل نشود.

رئیس خانه صمت قم صنعتگران را افسران جنگ اقتصادی توصیف کرد و افزود: در این شرایط سخت ناشی از تحریم‌ها، ناترازی انرژی و نوسانات ارزی، صنعتگران تمام توان خود را پای کار آوردند. آنان با وجود مشکلات جدی، با روحیه جهادی به فعالیت خود ادامه دادند و اجازه ندادند چرخ اقتصاد متوقف شود.

وی ادامه داد: صنعتگران ما در عمل نشان دادند که در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارند. حتی جنگ هم نتوانست مانع فعالیت و پایداری آنها شود. این ایستادگی، ثمره باور عمیق به نقش تولید در امنیت و استقلال کشور است.

آقاجانی ضمن قدردانی از نقش مدیریت یکپارچه در استان گفت: مسئولان استان قم با هماهنگی و درایت، شرایط را به‌گونه‌ای مدیریت کردند که در هیچ لحظه‌ای چرخ تولید متوقف نشود و این اتحاد و همدلی رمز موفقیت ما در روز‌های سخت بود.

گفتنی است فعالیت‌های تجاری و صادرات محصولات تولیدی استان قم به خوبی دنبال می‌شود در همین رابطه طی سه‌ماه سپری شده از سال، بیش از ۵۱ میلیون دلار کالا در قالب تعداد یک‌هزار و ۲۱۸ اظهارنامه و به وزن حدود ۴۵ هزار تُن از قم صادر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح نخستین مرکز رشد دانشگاه پیام نور در آران و بیدگل
تمرین تیم‌های تنیس روی میز پسران و دختران ایران
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تریلی حامل باتری اسیدی، آزادراه کرج-قزوین را در هر دو جهت مسدود کرد
دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
افتتاح بزرگترین و نخستین درمانگاه تخصصی استان در بهمئی
تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادر فنی تیم نوجوانان
حضور ورزشکاران ۴ کشور در مسابقات بین‌المللی تنیس آمل
بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه
خاکسپاری شهدای خوشنام در کهگیلویه و بویراحمد
اخذ مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است
اجتماع دانش‌آموزان سادات قم در شام غریبان حضرت زهرا (س)
برگزاری رویداد صدرا در مهدیشهر
مدارس و دانشگاه‌های استان البرز غیرحضوری شد
کهگیلویه وبویراحمد عزا و ماتم در سوگ شهادت دخت نبی مکرم اسلام
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
قهرمانان وطن در آغوش مردم سیستان وبلوچستان
قزوین غرق در ماتم صدیقه کبری (س)
شهر ایلام میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)