• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر صفوی:

مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: چرخه مرگ صهیونیست‌ها سرعت پیدا کرده و خون صهیونیست‌ها به انتقام خون شهدای مظلوم غزه، لبنان، فلسطین و سوریه ریخته خواهد شد.

 

مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرلشکر سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت بیش از ۲۰ نفر از سرداران سپاه اسلام، از جمله سپهبد شهید محمد باقری و سایر شهیدان، به تبیین مواضع و دیدگاه‌های خود درباره وضعیت کنونی منطقه و آینده آن پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه با بیش از ۴۰ سال تجربه در دفاع از انقلاب اسلامی، می‌گویم، پیروزی نهایی به ملت ایران خواهد رسید، گفت: دشمنان در دستیابی به اهدافشان شکست خواهند خورد. آنها نتوانستند ایران را تسلیم  یا انقلاب اسلامی را سرنگون کنند و حتی در تلاش‌های خود برای کودتا نیز ناکام ماندند.

سرلشکر صفوی همچنین به وضعیت رژیم صهیونیستی اشاره کرد و بیان داشت: چرخه مرگ صهیونیست‌ها سرعت پیدا کرده و خون آنها به انتقام خون شهدای مظلوم غزه، لبنان، فلسطین و سوریه ریخته خواهد شد.

وی اعلام کرد: مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است.

وی در ادامه به شکل‌گیری خاورمیانه بزرگ با محوریت انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: قدرت جهان اسلام با ۱.۶ میلیارد مسلمان بر قدرت غربی‌ها غلبه خواهد کرد و آمریکا رو به افول خواهد رفت.

سرلشکر صفوی گفت: ملت‌های اسلامی و قدرت جهان اسلام با ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مسلمان قدرت جهان اسلام شکل خواهد گرفت و قدرت آمریکای جنایتکار به افول خواهد رفت.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: مطمئن باشند که قدرت جهان اسلام بر قدرت غربی‌ها غلبه پیدا خواهد کرد. صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بدانند که ملت ایران گریبان آنها را رها نخواهد کرد. ما از خون شهدایمان نخواهیم گذشت و آنها را تا آخر دنبال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: ممکن است به طور موقت آتش بسی کرده باشند که آن درخواست کردند، اما ما آنها و منافعشان، ساختارها، پایگاه‌ها و نیرو‌های آنها را به خوبی در منطقه می‌شناسیم. قدرت سپاه پاسداران ماورای منطقه خاورمیانه است. چندین هزار موشک تمام پایگاه‌های دشمنان ما را در بانک اطلاعاتی خود ثبت کرده است.

سرلشکر صفوی با اشاره به بانک اهداف و اطلاعاتی نیرو‌های مسلح با هدف‌های تعیین شده عنوان کرد: دشمنان به خوبی می‌دانند اگر خطا و اشتباه دیگری را مرتکب شوند با فرماندهی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) تمام منافع و پایگاه‌های آنها با شدت بالاتر و خطر جدی مواجه خواهد شد.

وی افزود: پایه‌های این حکومت بر دوش ملت عزیز ایران است. ما شهدای زیادی را در طول این سال‌ها اهدا کردیم و آنها باعث قوت گیری ملت شدند. دشمنان به دنبال ترویج یاس و ناامیدی در بین ملت ایران بودند، اما راهپیمایی مردم عزیزمان در تشییع پیکر مطهر شهدا، قدرت ملت ایران را در جهان به خوبی نشان داد.

سرلشکر صفوی تاکید کرد: ملت‌های مظلوم فلسطین، لبنان و کشور‌های اسلامی و آزادیخواهان جهان قدرت ایران اسلامی را به خوبی دیدند که در مقابل آمریکای جنایتکار سر فرود نیاورد و پایگاه العدید را مورد اصابت قرار داد و آنها به دروغ عنوان کردند که موشک‌ها اصابت نکرد. حداقل ۶ موشک به پایگاه العدید اصابت کرد.

وی با هشدار به دشمنان ایران اسلامی گفت: چنانچه دور جدیدی را شروع کنند، ایران دور جدیدی را فراتر از تصور آنها شروع خواهد کرد و پیروزی نهایی از آنِ ملت ایران عزیز است و کشورمان به برکت قرآن و اهل بیت (ع) شکست ناپذیر است. این آمریکا و صهیونیست‌ها هستند که شکست خواهند خورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)