• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

پیوند عمیق ملت ایران با عاشورا، حقیقتی انکارناپذیر

امام جمعه شهرکرد گفت: پیوند عمیق ملت ایران با عاشورا، حقیقتی انکارناپذیر در هویت تاریخی و دینی ایرانیان است.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،همزمان با دهه اول محرم، عزاداری ایام شهادت سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، در این آئین با تأکید بر پیوند دیرینه ملت ایران با مکتب اهل بیت (ع)، عاشورا را نه تنها یک واقعه تاریخی، بلکه ستون هویت ایمانی، فرهنگی و انقلابی ملت ایران دانست.

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن فاطمی، با اشاره به کتاب «دو قرن سکوت» اثر ماندگار دکتر عبدالحسین زرین‌کوب گفت: مطالعه این کتاب نشان می‌دهد که برخلاف تصور سطحی برخی از نویسندگان و جریان‌های معاصر، ایرانیان پس از ورود اسلام، دچار انفعال یا سکوت نشدند، بلکه با آگاهی، بینش و اختیار، این دین را پذیرفتند و آن را با روح و فرهنگ خود درآمیختند.

حجت‌الاسلام فاطمی با اشاره به اینکه قیام سیدالشهدا (ع) تنها متعلق به یک قوم یا زمان خاص نیست، خاطرنشان کرد: ملت ایران، از همان سده‌های نخست پس از عاشورا، با حرکت امام حسین (ع) پیوند خورد و نقش‌آفرینی مردم ایران در نهضت‌های انتقامی و عدالت‌خواهانه پس از کربلا، مانند قیام مختار و توابین، نمونه‌ای از آن همراهی تاریخی است. ایرانیان نه تنها در عاشورا غایب نبودند، بلکه در تداوم عاشورا، همدل و پیشگام بودند.

امام جمعه شهرکرد افزود: بسیاری از سردمداران مبارزه با ظلم اموی و عباسی از سرزمین ایران برخاسته‌اند؛ کسانی که پیام عدالت‌خواهی امام حسین (ع) را دریافت کرده و آن را با ظلم‌ستیزی تاریخی ایرانیان گره زدند.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر این‌که ملت ایران از دل فرهنگ زرتشتی و کهن خود، روح آزادگی و عزت را با آموزه‌های اسلام ناب محمدی پیوند زدند، گفت: اسلام، تنها یک آئین عبادی نبود؛ بلکه با ورود به ایران، ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، تمدنی و اخلاقی ایرانیان را شکوفا کرد. حاصل این پیوند، تمدن بزرگ اسلامی–ایرانی شد که در دوران‌هایی، الگوی رشد و پیشرفت برای جهان اسلام و فراتر از آن بوده است.

حجت‌الاسلام فاطمی با بیان اینکه هویت امروزین ملت ایران بدون عاشورا و اسلام، قابل درک نیست، اظهار کرد: قیام امام حسین (ع) نه تنها وجدان شیعی، بلکه وجدان تاریخی ملت ایران را بیدار کرد. این بیداری، در نهضت مشروطه، قیام تنباکو، نهضت ملی شدن نفت و به‌ویژه در انقلاب اسلامی به اوج خود رسید.

این استاد حوزه و دانشگاه نسل جوان را به بازخوانی دقیق تاریخ اسلام و ایران فراخواند و گفت: شناخت تاریخ واقعی و نه تحریف‌شده، ما را در برابر امواج شبهه، نفوذ فرهنگی و تحریف هویت مقاوم می‌سازد. جوانان باید بدانند که ریشه عزت و استقلال امروز ایران، در همان پیوند آگاهانه با عاشورا و اسلام راستین نهفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجاوز نظامی علیه ایران نتیجه بی‌عملی جامعه جهانی
نبرد کنونی ایران، نقطه عطفی برای پایان سلطه آمریکا
خودکشی قاتل، پایان ماجرای اختلاف خانوادگی در ایلام
ادای احترام خاخام های یهودی به شهدای مقاومت، در سفارت ایران در لندن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۲ تیر ۱۴۰۴
درخواست پایان برنامه هسته ایران بی معنی است
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رد ادعا‌ها علیه ایران درباره تعرض به اماکن یهودی
نیرو‌های مسلح ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
پیشرفت احداث کارخانه ایرانی فیبر نوری در ونزوئلا
قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان
تاکید مجدد ونزوئلا بر همبستگی با فلسطین
دلدادگی عزاداران حسینی در مسجد حضرت زینب (س) کیش
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
طنین یاحسین (ع) در هیئت آل یاسین صداوسیمای کیش
پیش بینی افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
آیین «شاه‌ حسین گویان» حسینیه مکتب تشیع تهران
اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد
اهالی کتاب چه می‌کنند؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
نشست شورای عالی قضایی
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
بازدید عکاسان و تصویربرداران ۳۰ رسانه داخلی و خارجی از زندان اوین
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)