• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
فارس » اجتماعی

پیام تسلیت سردار اسدی در پی شهادت سرداران نیکویی و نوذری

سردار محمد جعفر اسدی از فرماندهان ارشد سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در پیامی شهادت سرداران رشید اسلام حاج حسین نیکویی و حاج فضل الله نوذری را تسلیت گفت.

پیام تسلیت سردار  اسدی دی پی شهادت سرداران  نیکویی و فضل الله نوذری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، سردار محمد جعفر اسدی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و فرماندهان ارشد سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در پیامی به مردم استان فارس شهادت سرداران رشید اسلام حاج حسین نیکویی و حاج فضل الله نوذری را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است : 

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (۲۳) احزاب)
مردم شهید پرور ، مقاوم و پایدار استان فارس
سرداران بزرگ پرافتخار و ولایت مدار سردار سرلشکر پاسدار فضل اله نوذری و سردار سرتیپ پاسدار ابو الفضل (حسین نیکویی) که سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین عالم آرزوی شهادت در راه خدا را داشتند به این مقام والا رسیدند و خونشان به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخته شد.
آنها مانند دیگر مردان حق از روزی که قدم در راه انقلاب نهادند همواره سر و جان خود را برای نثار در راه خدا بر سر دست داشتند این دو شهید بزرگوار در دوران دفاع مقدس در گردان و اطلاعات لشکر المهدی (عج) خدمات ماندگاری را از خود به یادگار گذاشتند و جبهه‌های دفاع مقدس، صد‌ها خاطره از رشادت و از خود گذشتگی آنها ثبت و حفظ کرده است.
پس از دفاع مقدس، روح بلند و همت متعالی این دو عزیز را به عرصه‌های دیگری از جهاد وارد کرد. دکتر نوذری در کسوت استاد دانشگاه عالی دفاع ملی دانشجویان بسیاری را برای انقلاب اسلامی تربیت کرد. ایشان در بالاترین سطح عملیات نیرو‌های مسلح نقش آفرینی نموده و تقریباً تمام طرح‌های دفاعی و رزمایشی توسط ایشان تهیه بازنگری و ابلاغ می شد. او از مفاخر کازرون و استان فارس بود.
حاج یونس اسم جدیدی بود که حسین نیکویی برای خود در عرصه جهاد با رژیم صهیونیستی داعش و مستکبران عالم انتخاب کرد و سال‌ها با این اسم در لبنان و سوریه مجاهدت‌ها آفرید و دوری از خانواده را تحمل و در کنار حاج قاسم ، نقش موثری را ایفا کرد و به تاریخ با عظمت استان فارس و شهرستان اقلید پیوست.
مرگ، کوچکتر از آن است که بندگان صالح خدا را از راه حق بازگرداند و عشق به امیال دنیوی، حقیر تر از آن است که در دل نورانی شایستگان جای یابد .  رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بدانند که با این جنایت ها روز به روز نفرت ملت های مسلمان و آزادی خواه جهان از آنان بیشتر خواهد شد و خون مردان پاک دامن و پارسا همچون این دو شهید بزرگوار بدنامی و سیاه رویی آنان را در تاریخ و در دل ملت ها همیشگی خواهد کرد و بدانند ، شهید کردن مردان استوار و مقاوم انقلاب، ملت مومن ما را راسخ تر ، آشتی ناپذیرتر و مقاوم تر می سازد.
رحمت و فضل بیکران الهی بر روح شهیدان عزیزمان و لعنت و نفرین خدا و فرشتگان خدا و بندگان صالحش بر ایادی منفور و مطرود استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم باد.
اینجانب شهادت این بندگان برگزیده خدا را به ملت ایران و مردم استان فارس به خصوص همرزمان این دو شهید عزیز در لشکر ۳۳ المهدی (عج)، ایثارگران جبهه نور و حقیقت و به خانواده های گرامی و فداکار و بازماندگان محترمشان و همشهریان ارجمندشان در شهرهای کازرون و اقلید تبریک و تسلیت می گویم و صمیمی ترین درود خود را بر روح پاک آنان و خون بناحق ریخته شان نثار میکنم و به فضل پروردگار و یاری امام زمان (عج)، انتقامشان را به اذن الله خواهیم گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور ورزشکاران خوزستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان آسیا
توقیف ۴ وسیله تفریحی غیراستاندارد در یک شهربازی تهران
پژوهشگاه ارتباطات، حامی رویداد‌های ملی هوش مصنوعی در ایران شد
ثبت نام بیش از ۵۶ هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی خوزستان
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد
اجرای بیش از ۴۰۰ کیلومتر پروژه لکه‌گیری و روکش آسفالت در آذربایجان‌غربی
دعوت مربی و بازیکن کردستانی به اردوی تیم ملی گلبال جوانان کشور
۵۴۴ هزار خانوار لرستانی مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی
ثبت بیش از ۳ میلیون تردد در مبادی آذربایجان غربی
حضور پر شور مردم استان یزد در آیین‌های عزاداری، جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی آن‌ها با فرهنگ عاشورا است
ضرورت توسعه ظرفیت آبزی‌پروری برای ارتقای اقتصاد استان قزوین
زمان برگزاری مرحله اول چهاردهمین مسابقه ملی فناوری نانو
عاشورا، یک جریان الهی است
ایجاد خدمت اعتبارسنجی محصولات و فرآیند‌های نوآورانه در سازمان پژوهش‌های علمی
تمدید مهلت نوبت گیری برای سنجش سلامت نوآموزان گیلانی
جذب ۷۴ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان
بازگشت عزتمندانه اتباع افغانستانی، نشانگرهمبستگی ملت ایران و افغانستان
سوخت‌رسانی مطلوب منطقه‌ ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات
خرید تضمینی بیش از ۱۲ هزار تن گندم از کشاورزان خراسان‌جنوبی
قدردانی رئیس کمیته عمران شورا از تاکسیرانی پایتخت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
آسمان کشور دوباره آبی شد
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
حمله تلافی جویانه یمنی‌ها به رژیم صهیونیستی
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
تجدید چاپ کتاب حماسه حسینی
آغاز کار بانوان ایران با تساوی و باخت
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
پویش مجازات نتانیاهو و ترامپ  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)