• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۶۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دختر سردار سلامی:

توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد

دختر سپهبد شهید حسین سلامی گفت: شهدا به آرزوی خود رسیدند و خانواده شهدا آرزو‌های خود را فدای اسلام می‌کنند؛ ترور شبانه فرماندهان و دانشمندان نشانی جز عجز و درماندگی دشمنان در رشادت‌ها در طول سالیان گذشته ندارد؛ توهم‌های آمریکا و رژیم صهیونی بار‌ها با مجاهدت‌های مخلصانه این فرماندهان بزرگ نقش برآب شده بود.

توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دختر سپهبد شهید «حسین سلامی» در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار که در مصلی امام خمینی رحمه الله علیه برگزار شد، اظهار داشت: هیچگاه فکر نکنید که کسانی که نزد خدا هستند مرده‌اند بلکه شهید هستند و نزد خدایشانت هستند.

وی افزود: بنده حقیر ضمن تشکر از همدلی ملت قدرشناس ایران و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خصوص شهادت فرماندهان و دانشمندان و ملت ایران مطالبی را بیان می‌کنم؛ خداوند را سپاسگزاریم که مزد مجاهدت را با سعادت شهادت عطا کرد.

دختر شهید سلامی عنوان کرد: به شکرانه این نعمت و عزت و در پیشگاه ملت شهید پرور ایران از عمق وجود دست شکرانه خود را به درگاه الهی بلند می‌کنیم و نجوا سر می‌کنیم که شهادت را بر ما کرامت بخشیدند.

وی تاکید کرد: شهدا به آرزوی خود رسیدند و خانواده شهدا آرزو‌های خود را فدای اسلام می‌کنند؛ ترور شبانه فرماندهان و دانشمندان نشانی جز عجز و درماندگی دشمنان در رشادت‌ها در طول سالیان گذشته ندارد؛ توهم‌های آمریکا و رژیم صهیونی بار‌ها با مجاهدت‌های مخلصانه این فرماندهان بزرگ نقش برآب شده بود.

دختر شهید سلامی تاکید کرد: در صفحات این شهدای والامقام جلوه‌ای از نبوغ در برابر دشمن صهیونیستی دیده شد. هدف از ترور‌های ناجوانمردانه دشمن چیزی بود که شهید حاج حسین سلامی قبلا بیان داشتند که صهیونیست‌ها با این ترور‌ها به دنبال فروپاشی روانی جامعه ما هستند تا این جامعه را از اراده ایستادگی منصرف کنند؛ غافل از اینکه ما هر چه در این راه بیشتر شهید می‌دهیم قویتر می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه با انتصابات شایسته از سوی فرماندهی معظم کل قوا ثبات روحی جامعه ایران پس از اقدامات تروریستی، شاهد اولین فتوحات ایران در عملیات‌های وعده صادق بودیم؛ تاکید کرد: در جنگ تحمیلی اخیر همه تیر‌های مکر دشمن با سد نفوذناپذیر ملت بی اثر شد و بی جهت نبود که فرماندهان ما عاشق خدمت برای ملت ایران بودند؛ به پشتوانه این ملت بود که حاج حسین همواره رجز‌های عاشورایی می‌خواند و شهید سلامی معتقد بودند که این ملت سربلند عاشورایی در قله یک استقامت قرار گرفته است و ملت عاشورایی ما ذلت پذیر نیست.

وی تاکید کرد: در کنار حماسه این ملت بزرگ و ستودنی اثر مدیریت فرماندهی کل قوا را برای عبور از نیل‌ها با چشم دیدیم. رهبری سیاست‌های تهاجمی دشمن را یکی پس از دیگری خنثی کردند و قدرت عصای موسی را نشان دادند و حقیقتا رمز عاقبت بخیری جز ولایت پذیری آنان نبوده است.

دختر شهید سلامی تاکید کرد: در اینجا لازم است که از نیرو‌های مسلح برای اقدامات و ضربات موشکی و پهپادی تشکر کنیم و آنچه در عملیات وعده صادق و بشارت فتح صورت گرفته نشان دهنده تدبیر و توانمندی فرماندهان نیرو‌های مسلح است؛ ما به دستاورد‌های عظیمی رسیدیم که آن را در صحنه عمل نشان می‌دهیم؛ ما ماموریم دشمن را شکست می‌دهیم هر چقدر که بزرگ باشد.

وی گفت: دشمنان در این نبرد شکست خوذردند و هیمنه آنها زیر ضربه موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی له شد؛ همچنین جنگ را شما آغاز می‌کنید، اما پایانش را ما رقم خواهیم زد و این موضوع همواره مورد اشاره شهید سلیمانی بود؛ همچنین عقلانیت سیاسی و توانایی ما نشان داد که به اذن الهی این نبرد تاریخی را تا پایان خروج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهیم داد.

دختر شهید سلامی تصریح کرد: شما نه ملت ایران و نه اسلام و نه ایران را می‌شناسید و ما با اتکاء به اسلام امر ولایت را می‌پذیریم و شما را با شکست در منطقه بدرقه خواهیم کرد؛ اینجا مملکت امام زمان است و ما مادران و دختران شهدا مانند حضرت رباب که تمام هستی خود که یک طفل شش ماهه عطشان بود که به میدان آورد؛ اعلام می‌کنیم که ما باقی مانده هستی خود را برای تحقق امر رهبر عظیم الشان ایران اسلامی برای پیروزی به میدان خواهیم آورد؛ همچنین ما آماده‌ایم همه هستی و سرمایه خود را برای رسیدن به قله‌های پیروزی و آرمان‌های رهبری فدا کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام.مراسم اگرشب جمعه بود بهترمی شد
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات والیبال ساحلی استان قزوین
معرفی دبیر جشنواره تئاتر خیابانی مریوان
گنجینه اسناد قاجاری آیت‌الله تألهی اهدا شد
رفع مشکل ۲۵ ساله ساکنان شهرک پگاه رزم آوران خرم آباد
آثار جدید کاریکاتوریست یمنی
تاکید استاندار بر لزوم رفع مشکلات فعالان بخش خصوصی
اجتماع بزرگ زینبیون درسیریک
برگزاری آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی در خراسان جنوبی
افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شرق اصفهان
کشف دستگاه‌های استخراج رمزارز قاچاق در جهرم
برپایی عزاداری پیرغلامان حسینی در روستای امیرحاجیلو فسا
پیش بینی بارش‌های پراکنده در ۱۶ استان کشور
تجهیز ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای اصفهان به تجهیزات جدید
تسهیلات ۹۰ میلیاردی برای تکمیل مسکن محرومان زنجانی
سمعک ایرانی با فناوری پیشرفته در جمع ۱۰ کشور دارنده فناوری دیجیتال
برگزاری یادواره ۵۰ شهید والامقام شهر بهمن
قیمت جدید نان در همدان اعلام شد
برای توانمندسازی اقتصادی، باید تدابیر ویژه اندیشید
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان- ۱۹ تیر
چگونه جوش‌های زیر پوستی را درمان کنیم ؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند
تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید
ثبت نام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران ادامه دارد
درگیری‌های مسلحانه در اربیلِ کردستان عراق
انتشار اطلاعات جدید ایران‌اینترنشنال توسط «حنظله»
صعود دختران ایران به دور دوم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد امان شد
ترکیب تیم ایران در والیبال قهرمانی کمتر از ۱۶ سال آسیا
شجاعی سرمربی صنعت نفت آبادان شد
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی کبدی بانوان
وقتی الگوریتم‌ها می‌کشند: فناوری چگونه اهداف را شناسایی می‌کند؟
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد
ابهام در ۵ ماده طرح مجازات جاسوسی از نظر هیئت نظارت
مدنی‌زاده: واگذاری اختیارات، راهکار اجرای مؤثر سیاست‌هاست
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)