• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
ایلام » اجتماعی
بازار داغ خدمت رسانی در گرمای مرز مهران:

سلام بر زوار اربعین با تأمین سلامت آن‌ها

استاندار ایلام با پیش بینی شلوغ‌ترین و گرم‌ترین اربعین پیش رو، گفت: باید تمام‌پیش‌فرض‌های لازم؛ برای مدیریت ازدحام و شلوغی جمعیت و خدمات رسانی شایسته به خصوص در زمینه بهداشت و درمان در نظر گرفته شود.

سلام بر زوار اربعین با تأمین سلامت آن‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ احمد کرمی در نشست کمیته سلامت، بهداشت و درمان ستاد اربعین استان ایلام؛ بر لزوم ارائه خدمات بهینه، مدیریت زمان، برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی تا پایان تیرماه و رعایت الزامات پدافندی و شرایط اضطراری تأکید کرد.

کرمی در خصوص سفر به استان واسط عراق نیز، گفت: این سفر به منظور تسهیل تردد زوار، برنامه‌ریزی مشترک و ارائه خدمات مطلوب برای سفری امن و راحت آن ها، انجام شد.

وی با تأکید بر اهمیت مرز مهران به‌عنوان اصلی‌ترین گذرگاه تردد زائران، تشریح کرد: موقعیت جغرافیایی مرز مهران و قرارگیری آن در مسیر اصلی پیاده‌روی اربعین، نیازمند آمادگی حداکثری و جانمایی دقیق خدمات درمانی است.

استاندار ایلام همچنین بر لزوم انسجام بین کمیته‌های تخصصی، به‌ویژه کمیته سلامت، تأکید کرد و افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی، از مدیران تا نیرو‌های صف، باید در آماده‌باش کامل باشند و تجهیزات، خودروها، دارو و تیم‌های درمانی و بهداشتی باید از هم‌اکنون آماده و هماهنگ شوند.

وی با بیان این‌که   در ایام اربعین، خدمات درمانی به مردم ایلام هم نباید کاهش یابد و دسترسی سریع بیماران به مراکز درمانی بایستی در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: جانمایی بیمارستان‌ها، به‌ویژه بیمارستان‌های صحرایی و سیار، باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان انتقال بیماران انجام شود.

کرمی با تاکید بر لزوم نظارت جدی تیم‌های نظارتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ایستگاه‌های نگهداری یخ و مراکز اقامتی، تأکید کرد: افزایش پایگاه‌های سلامت جاده‌ای و کاهش فاصله بین آنها نیز ضرورت دارد.

وی ادامه داد: باید پایگاه‌های امدادی و سلامت در فاصله‌ای کمتر از سال گذشته مستقر شوند؛ تا مسیر بازگشت زوار به‌طور کامل پوشش داده شود.

این مسئول با تاکید بر استفاده از ظرفیت وزارت بهداشت، استان‌های معین و نیرو‌های مسلح اضافه کرد: آمادگی و اهمیت پایداری خدمات درمانی در شرایط خاص ضرورت دارد.

کرمی با بیان این‌که در کنار آمادگی برای شرایط اضطراری، باید از ظرفیت بالای مردمی و ساختار امدادی و درمانی نیز بهره‌برداری شود، اظهار کرد: استقرار بالگرد‌های اورژانس و ذخیره‌سازی دارو برای ایام تاسوعا، عاشورا و اربعین از جمله اقدامات ضروری است.

استاندار ایلام در این نشست بر چندین موضوع مهم،   شامل: اعزام تیم‌های تخصصی برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و کمیته‌ها، ایمن‌سازی مسیر‌های مواصلاتی به‌ویژه مهران، دهلران و اندیمشک و تجهیز داروخانه‌های شهرستان‌ها تاکید کرد.

وی همچنین بر استقرار دو بالگرد در استان و ایجاد پد بالگرد در مسیر‌های پر تردد تأکید کرد.

تأمین و ذخیره‌سازی سوخت، تأمین آب و برق پایدار و ایجاد اتاق‌های سرد در کنار مراکز درمانی نیز از دیگر مباحث مورد اشاره استاندار ایلام بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)