• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۲
بین الملل » تحلیلی
پارلمان عربی و سازمان همکاری اسلامی؛

محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری

پارلمان عربی و سازمان همکاری اسلامی اظهارات رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق کرانه باختری و اعمال حاکمیت بر آنرا محکوم کردند.

محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی سند، «محمد الیماحی» رئیس پارلمان عربی با انتشار بیانیه‌ای محکومیت و مخالفت قاطعانه خود را نسبت به اظهارات خطرناک مسئولان دولت اشغالگر اسرائیل از جمله اظهارات اخیر وزیر دادگستری اسرائیل که صراحتاً خواستار الحاق کرانه باختری و اعمال حاکمیت بر آن شده بود، اعلام کرد.

رئیس پارلمان عربی در این بیانیه این اظهارات را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوط به مشروعیت بین المللی و تلاش برای برهم زدن تمام فرصت‌های صلح عادلانه و جامع مبتنی بر راه حل دو کشور و پایان دادن به اشغالگری دانست.

الیماحی تأکید کرد: این اظهارات نشان دهنده رویکرد توسعه طلبانه استعماری است که دولت اشغالگر آنرا در پیش گرفته است. وی بر مخالفت خود با نقض‌های اسرائیل در کرانه باختری وهمچنین افزایش حملات شهرک نشینان علیه غیرنظامیان در کرانه باختری تحت حمایت نیرو‌های اشغالگر همزمان با جنگ نسل‌کشی در نوار غزه برای از بین بردن تمامی مولفه‌های زندگی و هدف قرار دادن موجودیت فلسطین تأکید کرد.

الیماحی درباره خطر چنین سیاست‌هایی که هدفشان نهادینه کردن نظام نژاد پرستی و سلطه است، هشدار داد و گفت: ادامه اشغالگری در تحمیل حقایق جدید به صورت عملی و با زور وضعیت قانونی سرزمین‌های فلسطین را تغییر نخواهد داد و به اشغالگری باطل و غیرقابل قبول مشروعیت نخواهد بخشید.

وی بار دیگر از جامعه بین الملل به ویژه شورای امنیت و سازمان ملل متحد خواست تا به مسئولیت‌های قانونی و انسانی خود عمل کنند و برای توقف نقض‌های هدفمند و مجازات مسئولان اشغالگر حمایت بین‌المللی از مردم فلسطین وهمچنین حمایت از مبارزه مشروع آنها را برای ایجاد دولت مستقل و دارای حاکمیت به پایتختی قدس شریف فوراً فراهم کنند.

وی تأکید کرد: پارلمان عربی به حمایت کامل و ثابت خود از مردم فلسطین وحقوق ملی مشروع آنها و در صدر آن حق تعیین سرنوشت، بازگشت و ایجاد دولت مستقل و دارای حاکمیت ادامه خواهد داد.

از سوی دیگر، سازمان همکاری اسلامی اظهارات مسئولان اسرائیلی را که خواستار الحاق و اعمال حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری شده بودند، محکوم کرد و آنرا نقض آشکار قطعنامه‌های مشروع بین المللی و قوانین بین المللی با هدف برهم زدن تلاش‌های بین‌المللی برای تشکیل دو کشور دانست.

این سازمان در بیانیه‌ای درباره خطرات این اظهارات و تحریکات پیاپی که سران اشغالگر اسرائیل و شهرک نشینان علیه مردم فلسطین، سرزمین و مقدسات آنها انجام می‌دهند، هشدار داد. سازمان همکاری اسلامی بار دیگر از جامعه بین الملل خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد و از عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد حمایت کند و اقدامات لازم را برای پایان دادن به اشغالگری و شهرک سازی‌های غیرقانونی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین بر اساس قطعنامه‌های ذیربط سازمان ملل و نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری اتخاذ کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)