• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۱۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سپاه در بیانیه‌ای:

هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد

سپاه پاسداران به مناسبت سالگرد ربوده شدن ۴ دیپلمات ایران در بیروت تأکید کرد: رژیم صهیونیستی بداند نه تنها از جنایات گذشته‌شان در امان نیستند، بلکه هر تجاوز، روند فروپاشی‌اش را شتاب می‌دهد.

سپاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت چهل‌ودومین سالگرد ربوده شدن سردار حاج احمد متوسلیان و دیپلمات‌های ایرانی آمده است:

در چهل‌ودومین سالگرد ربوده شدن مظلومانه چهار دیپلمات انقلابی جمهوری اسلامی ایران، از جمله فرمانده سرافراز جبهه مقاومت، سردار حاج احمد متوسلیان و یاران وفادارش دیپلمات‌های مجاهد سید محسن موسوی، تقی رستگارمقدم و کاظم اخوان، توسط مزدوران وابسته به رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی در خاک مظلوم لبنان، با گرامیداشت یاد این قهرمانان ملی، با خانواده‌های معزز آنان ابراز همراهی و همدلی نموده و بر استمرار راه پرصلابت این پرچمداران عزت و مقاومت تأکید ورزیده می‌شود.

چهل و دومین سالگرد این رخداد تروریست گونه را در هنگامه‌ای پیش رو داریم که تنها روز‌هایی از پایان جنگ تحمیلی۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکای خبیث و تروریست علیه ایران عزیز می‌گذرد؛ جنگی که با پاسخ قاطع و بازدارنده جمهوری اسلامی ایران، عمق ناتوانی، شکنندگی و بحران مشروعیت این رژیم را بیش از پیش آشکار ساخت و نشان داد عزم و اراده پولادین مقاومت تاریخی مجاهدانی، چون حاج احمد متوسلیان امروز به درخت تنومند مقاومت منطقه و جغرافیای امت اسلامی تبدیل شده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با یادآوری تاریخ چند دهه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی در حق ملت‌های منطقه از جمله نسل‌کشی جاری در فلسطین و ترور شخصیت‌های بزرگ مقاومت، بار دیگر بر لزوم روشن شدن سرنوشت چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی تأکید می‌نماید و مسؤلیت سیاسی، حقوقی و جنایی این جنایت را متوجه رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی اشغالگر لبنان در زمان ربایش می‌داند.

در حالی‌که طی چهار دهه گذشته تلاش‌های فشرده دیپلماتیک، سیاسی و حقوقی از سوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران انجام شده و حتی دبیرکل وقت سازمان ملل در سال ۲۰۰۸ بر آمادگی برای همکاری در این زمینه اعلام نظر کرده است، اما متأسفانه نهاد‌های بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر تا امروز اقدام مؤثری برای پیگیری این جنایت انجام نداده‌اند. از این رو، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بار دیگر مسؤلیت سازمان ملل، شورای حقوق بشر و صلیب سرخ جهانی را در قبال این پرونده یادآور شده و خواستار پیگیری مؤثر، فعال و غیرگزینشی آنان می‌باشد.

با قدردانی از اقدامات دولت برادر لبنان، در چهارچوب مواضع رسمی کشورمان تأکید می‌شود که وظیفه انسانی، سیاسی و حقوقی دولت میزبان، اقتضا دارد که روند پیگیری این موضوع با جدیت بیشتر ادامه یابد و پیشنهاد تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مشترک با همکاری نهاد‌های بین‌المللی مورد توجه مجدد قرار گیرد.

بی‌تردید، حاج احمد متوسلیان تنها یک فرمانده نظامی نبود، بلکه نماد عزت ملت ایران، پیشتاز مقاومت اسلامی و چهره ماندگار جهاد در راه خدا است؛ و ملت ایران، با تکیه بر ایمان، آگاهی و ایستادگی، این راه را تا تحقق نهایی وعده الهی ادامه خواهد داد. رژیم صهیونیستی و حامیانش باید بدانند که نه تنها از جنایات گذشته‌شان در امان نخواهند بود، بلکه هر تجاوز و خیانتی، شتاب روند فروپاشی این رژیم جعلی را بیشتر خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)