• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۱۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۷
اصفهان » اجتماعی
هواشناسی استان هشدار نارنجی صادر کرد

هوای یک منطقه برمدار قرمزو ۹ منطقه و دو شهر نارنجی

هوای کلانشهر اصفهان در یک منطقه برمدار قرمزو ۹ منطقه و دو شهر بر مدار نارنجی است.

هوای یک منطقه برمدار قرمزو ۹ منطقه و دو شهر نارنجیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ شاخص هوای کلانشهر اصفهان در منطقه رهنان با ۱۵۵ AQI در صبح یک شنبه ۱۵ تیر در شرایط ناسالم عموم است و هواشناسی نسبت خیزش ریزگرد‌ها و افزایش آلاینده‌ها طی۷۲ ساعت آینده هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

همچنین شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۲ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ۰۷ صبح با میانگین ۱۱۶ AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه‌های دانشگاه صنعتی با ۱۲۸، ۲۵ آبان با ۱۲۴، زینبیه ۱۰۲، فرشادی ۱۱۷، فیض ۱۳۸، کاوه ۱۱۱، کردآباد با ۱۰۹، ولدان با ۱۱۶ و هزار جریب با ۱۲۹ AQI و شهر‌های قهجاورستان ۱۳۸، شاهین شهر با ۱۱۶ AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

همچنین امروز شاخص کیفی هوا در شهر‌های مبارکه با ۷۸، زرین شهر با ۹۳ و بیمارستان صاحب الزمان شهرضا با ۸۶ همچنین ایستگاه‌های میرزا طاهر با ۷۹، پارک زمزم در اصفهان با ۸۸ AQI در وضعیت قابل قبول و به رنگ زرد است.

اداره کل هواشناسی اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرده است که از روز یک‌شنبه تا اواخر وقت سه‌شنبه (۱۵-۱۷ تیرماه) وزش باد به نسبت شدید تا شدید، تندباد لحظه‌ای و خیزش گردوخاک محلی، مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان را در می‌نوردد.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، باد شدید و گردوخاک به‌ویژه ورزنه، خور و بیابانک، چوپانان، نائین، انارک، مهاباد، اردستان، آران و بیدگل، نطنز، زواره، کوهپایه، هرند، بیاضه، کاشان، فرودگاه اصفهان، شهر اصفهان، کبوترآباد، برخوار (دولت‌آباد)، مبارکه، نجف‌آباد، لنجان (زرین‌شهر)، بادرود و خمینی‌شهر را در بر خواهد گرفت.

اداره کل هواشناسی اصفهان اعلام کرده است که این پدیده با فعال شدن کانون‌های گردوخاک، کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و وقوع طوفان لحظه‌ای به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب همراه خواهد بود.

هواشناسی اصفهان در ادامه افزوده است که این مخاطره می‌تواند در نواحی مستعد باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و افت کیفیت هوا شود؛ همچنین احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و تأسیسات سبک و اختلال در عملکرد ناوگان حمل‌ونقل به دلیل کاهش دید وجود دارد.

اداره کل هواشناسی اصفهان توصیه کرده است که شهروندان در تردد‌های بین‌شهری احتیاط کرده و بیماران تنفسی، سالخوردگان و کودکان از حضور در فضای باز خودداری کنند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO)، اُزن (O ۳)، دی اکسید نیتروژن (NO ۲)، دی اکسید گوگرد (SO ۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM ۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحد‌های مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند
کاهش تامین ماشین آلات خطوط تولید در مقایسه با سال گذشته
تأکید سرپرست فرمانداری ملایر بر نقش فرابخشی آموزش و پرورش در توسعه عدالت آموزشی
رزمایش هوایی سراسری؛ آسمان جنوب ایران موقت بسته می‌شود
صلح و سازش در ۵ پرونده شورای حل اختلاف خرم‌آباد
رقابت در بورس، افزایش هزینه تولید نساجی
تسهیلات ۳ هزار میلیاردی حمایتی به نیازمندان مازندران
افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان نیکشهر
هوای اصفهان همچنان آلوده است
آغاز مسابقه سراسری «آیات نور»
روی خوش هوا به مشترکان گاز مازندران
فرصت دو هفته‌ای کمیسیون اصل نود به وزارت کار برای ارائه نحوه دهک‌بندی جامعه
۴ کشته در برخورد نیسان حامل کپسول گاز با پژو
از ۳ اسفند؛ عرضه ۶ محصول سایپا بدون قرعه‌کشی
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت
بررسی مشکلات ۳۲۱ واحد تولیدی خراسان جنوبی
با تظاهر به روزه‌خواری برخورد می‌شود
تناقض های رفتاری پهلوی و مزدورانش
تشکیل کارگروه هوشمندسازی آبزی پروری در مازندران
سفر وزیر نیرو نقطه عطف تحول در زیرساخت‌های خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)