• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۱۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
بین الملل » غرب آسیا
رهبر انصارالله:

اسلام امام حسین(ع) بنیانگذار صلح است نه سازش

«عبدالملک بدرالدین الحوثی» در سخنرانی به مناسبت روز عاشورا گفت: ما بر موضع خود در حمایت از مردم فلسطین و دشمنی با اسرائیل و آمریکا که دشمن اسلام و مسلمانان هستند، تأکید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المسیره، رهبر جنبش انصارالله به مناسبت روز عاشورای حسینی (ع) برای هزاران نفر از مردم یمن که برای بزرگداشت این روز در میدان السبعین صنعا جمع شده بودند، سخنرانی کرد.

«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» در این سخنرانی گفت: بزرگداشت سالروز شهادت امام حسین (ع) در واقع ادای احترام و همدردی با رسول خدا (ص) است. ما چنین روزی را گرامی می‌داریم تا در مسیر هدایت امام حسین (ع) گام برداریم و ایشان را الگوی خود قرار دهیم. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: تسلیم در برابر ظلم آمریکا و اسرائیل، زیان دنیا و آخرت و همچنین شرم و ذلت به همراه دارد.

وی تاکید کرد: صرف نظر از مشکلات، چالش‌ها و فداکاری‌ها، آرمان ما مقدس است و شایسته فداکاریست که بزرگترین پاداش‌ها را در دنیا و آخرت به همراه خواهد داشت. آزاد و با عزت بودن امن‌ترین انتخاب است، برخلاف تسلیم شدن که بهای وحشتناک و عواقب فاجعه‌باری در دنیا و آخرت دارد.  سفر ما در مسیر حق، اسلام و قرآن بر اساس اعتماد کامل به وعده خداوند متعال مبنی بر پیروزی بندگانش است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ما شاهد شتاب فزاینده‌ای در امت خود در موضع‌گیری درست علیه ظلم آمریکا و اسرائیل هستیم.  از جمله الگو‌های والا، می‌توان به پایداری، استقامت و قهرمانی در غزه و لبنان، جمهوری اسلامی ایران، مردم آزاده عراق، نهضت بزرگ ایمانی در یمن مومن و فرزندان انصار اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ما بر پایداری خود در تمسک به قرآن کریم، حمل پرچم اسلام و حرکت در چارچوب مسئولیت‌های مقدس اسلامی در جهاد در راه خدا تأکید می‌کنیم. ما بر موضع خود در حمایت از ملت فلسطین و دشمنی با دشمن اسرائیلی و آمریکایی که دشمن اسلام و مسلمانان است و تهدیدی برای کل امت اسلامی محسوب می‌شود، تأکید می‌کنیم.

وی طرح صهیونیستی را طرحی تجاوزکارانه و ویرانگر دانست که دین و امور دنیوی امت را هدف قرار می‌دهد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عبدالملک بدرالدین افزود: ما در کنار برادرانمان در محور قدس، جهاد و مقاومت و در کنار آزادگان امت، از هیچ تلاشی برای مقابله با این دشمن دریغ نخواهیم کرد.

صرف نظر از چالش‌ها و مشکلات، میزان فداکاری‌ها، میزان سرزنش‌ها، فشار‌ها و حملات رسانه‌ای، پایداری ما در مواضعمان انتخاب قطعی ماست که نمی‌توانیم از آن عقب‌نشینی کنیم.

وی افزود: امام حسین علیه السلام صاحب آرمانی بزرگ بود که همان اسلام است. اسلامی که امام حسین (ع) از آن پیروی کرد، اسلامی است که بنیانگذار صلح است نه تسلیم و سازش. دگرگونی نشانه‌های اصلی اسلام پس از پیامبر (ص) باعث شد تا نوه‌ی ایشان یعنی امام حسین (ع)، غریب و تنها بماند.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی تأکید کرد: آنچه دشمن علیه این امت مرتکب می‌شود، از نسل‌کشی در فلسطین تا انواع بی‌عدالتی‌ها و جنایات، بر ما واجب می‌سازد تا به عنوان یک مسئولیت دینی با استبداد آمریکا و اسرائیل مقابله کنیم. مسئولیت دینی ما مقابله با جنایت‌های استبداد آمریکا و اسرائیل، اقدام علیه فساد و باطل آنها و تسلیم نشدن در برابر آنها است. اطاعت و تسلیم شدن در برابر استبداد آمریکا و اسرائیل، زیان دنیا و آخرت و همچنین ننگ و ذلت به همراه دارد.

رهبر انصارالله یمن خاطرنشان کرد: صرف نظر از مشکلات و حجم بالای چالش‌ها و میزان جانفشانی‌ها، هدف ما مقدس و شایسته فداکاری است، فداکاری‌ای که بزرگترین پاداش را در این دنیا و آخرت دارد. آزاد و با عزت بودن درست‌ترین انتخاب است، برخلاف تسلیم و بندگی که بهای وحشتناک و عواقب فاجعه‌باری در این دنیا و آخرت دارد. ما در مسیر حقیقت، اسلام و قرآن و با اعتماد کامل به وعده خداوند متعال مبنی بر پیروزی بندگان مؤمنش گام بر می‌داریم. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی تصریح کرد: ما شاهد شتاب فزاینده‌ای در موضع‌گیری درست در برابر استبداد آمریکا و اسرائیل در درون امت خود هستیم. از جمله الگو‌های والا می‌توان به پایداری، استقامت و قهرمانی در غزه و لبنان، جمهوری اسلامی ایران، مردم آزاده عراق و قیام بزرگ ایمانی در یمنِ ایمان و فرزندان انصار اشاره کرد. ما بر موضع خود در حمایت از مردم فلسطین و دشمنی با اسرائیل و آمریکا که دشمن اسلام و مسلمانان و تهدیدی برای کل جهان اسلام محسوب می‌شوند، پایداری می‌کنیم.

عبدالملک بدرالدین الحوثی همچنین گفت: طرح صهیونیستی، طرحی تهاجمی و مخرب است که دین و دنیای امت را هدف قرار می‌دهد و ما از هیچ تلاشی برای مقابله با این دشمن، در کنار برادرانمان در محور قدس، جهاد و مقاومت و آزادگان امت دریغ نخواهیم کرد. صرف نظر از چالش‌ها و مشکلات، بزرگی فداکاری‌ها و جان‌فشانی‌ها، میزان سرزنش‌ها، فشار‌ها و حملات رسانه‌ای، پایداری ما در مواضعمان انتخاب قطعی ماست که نمی‌توانیم از آن عقب‌نشینی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تماشایی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
قطعنامه پایانی راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
ملت ایران آماده مذاکره ای عادلانه، منصفانه و برابر است
۲۲ بهمن تماشایی در شهرستان‌های خراسان شمالی 
تجلی اتحاد و همبستگی در دیار الوند
آمریکا نمی‌تواند ایران را از جام جهانی حذف کند
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در هند
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ترکیه
حضور دشمن شکن مردم کرمانشاه در راهپیمایی 22 بهمن 1404
عراقچی: حضور مردم، رمز اقتدار ایران است
شکوه حضور شیرازی‌ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
اعمال تخفیفات ویژه هتل‌های خراسان رضوی در ماه مبارک رمضان
حضور باشکوه اهالی روستای مهترکلاته کردکوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور جامعه ورزش در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن
پیش بینی پایان هفته بارانی برای خوزستان
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم
جلوه‌های باشکوه از جشن ۴۷ سالگی انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری
همه محاسبات دشمن نقش بر آب شد
رژه تراکتوری مردم روستای «گنبد کبود» شهرستان نهاوند در فجر انقلاب
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)