• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۲۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

تامین گندم مورد نیاز برای عرضه نان کامل در خراسان رضوی

مقدمات طرح کشوری عرضه «نان کامل» در خراسان‌ رضوی فراهم شد.

 

تامین گندم مورد نیاز برای عرضه نان کامل در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در نشست کمیته پیگیری و پیاده‌ سازی تولید نان کامل در استان گفت: تامین گندم مورد نیاز برای اجرای این طرح انجام شده است و در مدت یک هفته نرخ‌ گذاری این نوع نان نهایی و اعلام خواهد شد.

رضا جمشیدی  افزود: محدودیت افزایش ۲۰ درصدی قیمت برای نان کامل برداشته شده است و این موضوع باید با محوریت دفتر اقتصادی و با مشارکت اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و سایر نهادها بررسی شود و قیمت نان کامل به‌ طور منطقی افزایش پیدا کند تا گرایش به سمت تولید آن ایجاد شود.

جمشیدی بیان کرد: نان کامل یا نان گندم کامل، نانی است که از آردی تهیه می‌ شود که از تمام اجزای دانه گندم (سبوس و جوانه) استخراج شده است، بدون اینکه هیچ بخشی از آن حذف یا اضافه شود.

وی از اداره کل غله خراسان رضوی خواست تا برای تامین آرد نان کامل، بهترین گندم‌ های موجود در استان خراسان رضوی را تخصیص دهند.

جمشیدی اظهار امیدواری کرد که با تغییر قیمت در کارگروه آرد و نان و افزایش قیمت نان، نانوایان به سمت پخت نان کامل حرکت کنند.

وی ادامه داد: در مورد قیمت آرد پس از ۲۰ درصد افزایش قیمت انجام شده، مقرر است تا در دفتر اقتصادی استانداری افزایش بیشتر آن مورد بررسی قرار گیرد. نکته مهم این است که آرد مورد استفاده در این طرح باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد تا کیفیت نهایی نان کامل تضمین شود.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تشدید نظارت بر عرضه «نان کامل» گفت: بحث نظارت بر اجرای این طرح باید جدی گرفته شود، نظارت ملی برای این موضوع پیش‌ بینی شده است.

همه نانوایان باید آموزش تولید نان کامل را فرا گیرند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به حمایت نهادهای ملی از طرح نان کامل، اظهار کرد: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد کلیت موضوع نان کامل را تأیید کرده‌ اند و کارهای علمی و موضوعات مربوط به آن در تهران انجام شده است.

حجت‌ الاسلام پژمانفر با اشاره به نقش محوری آموزش در تحقق این طرح اظهار کرد: تمام نانوایی‌ ها و متقاضیان باید آموزش ببینند تا بتوانند با کیفیت مطلوب نان کامل را تولید کنند، با حل موضوع قیمت، انگیزه نانوایان نیز برای پخت نان کامل بیشتر خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی نیز با اشاره به ظرفیت موجود در تولید گندم اظهار کرد: در نان پایه اصلی ما گندم است و خوشبختانه در این حوزه مشکلی نداریم. با معرفی ارقام مختلف گندم و اقدامات انجام‌ شده، میانگین پروتئین گندم در استان بالای ۱۱ درصد است.

مسعود نجف نجفی افزود: تنها خلأ موجود در این حوزه نظارت است؛ به‌ ویژه در بخش استاندارد که باید اندازه‌ گیری اسید فیتیک نان کامل به‌ درستی انجام شود. اگر چالشی در این طرح دیده شود، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی آمادگی دارد در این زمینه یاری‌ رسان باشد.

در این نشست مصوب شد که نرخ‌ گذاری جدید نان با محوریت دفتر اقتصادی استانداری و مشارکت نهادهای صنفی انجام شود؛ همچنین مقرر شد افزایش بیشتر قیمت آرد مورد بررسی قرار گیرد و شرکت غله بهترین گندم‌ های استان را برای تولید نان کامل تخصیص دهد.

استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی برای آموزش نانوایان، ایجاد زیرساخت‌ های آزمایشگاهی جهت سنجش سبوس و اسید فیتیک، پیش‌ بینی اعتبار لازم برای این پایش‌ ها، تجدیدنظر در استانداردهای نان و تقویت نظام نظارتی و نمونه‌ گیری از دیگر مصوبات این نشست بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)