• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
با اعلام وزیر راه و شهرسازی صورت گرفت:

آغاز عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن چهارمحال و بختیاری

عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن چهارمحال و بختیاری با اعلام وزیر راه و شهرسازی در این استان آغاز شد.

آغاز عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر راه و شهرسازی روز سه‌شنبه در آیین آغاز ریل‌گذاری راه‌آهن چهارمحال و بختیاری، ریل را عامل مؤثر در توسعه زیربنایی کشور دانست و یادآور شد: مزیت ریل در توسعه کشور نه تنها در ایران بلکه در دنیا ستون فقرات توسعه است و امروز شهرکرد و چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی کشور اتصال می‌شود.

فرزانه صادق مالواجرد اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری استانی است که اشتغال و قطب کشاورزی آن بسیار اثربخش است و اگر این ریل هر چه سریع‌تر به نتیجه برسد در جابه‌جایی مسافر و پشتیبانی از صنعت کشاورزی اثر خواهد داشت و از تلاش تمام افراد فعال این طرح در ۱۵ سال اخیر قدردانی می‌کنم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اجرای طرح‌های نیمه تمام در چهارمحال و بختیاری گفت: وجود طرح‌های نیمه‌تمام بسیار حوزه راه شهرسازی، یکی از معضلاتی است که در این سفر با آن مواجه شدم.

فرزانه صادق مالواجرد اظهار داشت: تلاش می‌شود با تزریق منابع  برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌هایی که پنج تا ۱۰ کیلومتر آنها باقی‌مانده است، اقدام شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در خصوص مسکن با توجه ویژه‌ای که خواهیم داشت در نشستی با استاندار چهارمحال و بختیاری عصر امروز تصمیم‌گیری می‌شود.

فرزانه صادق مالواجرد با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تجاوز نظامی رژیم اسراییل به خاک ایران افزود: ما تنها در این جنگ مورد ظلم قرار نگرفتیم؛ بلکه در سال‌های گذشته هم تحریم‌های ظالمانه را تحمل کرده‌ایم، اما علیرغم تمام این تحریم‌های ظالمانه، امروز گِرد هم آمده‌ایم تا یکی از مؤثرترین طرح‌های چهارمحال و بختیاری را به سرانجام برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: اگر تا امروز تمام تلاشمان این بوده است که پاسخ‌گوی مردم باشیم، بعد از تجاوز نظامی رژیم اسرائیل جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و درخشش مردم در آن، باید بیشتر تلاش کنیم و بیشتر هم پاسخ‌گو باشیم.

فرزانه صادق مالواجرد تاکید کرد: مردم وقت‌شناس به بهترین شکل ممکن نشان دادند در کمال اینکه دل‌خوری‌ها، کمبود‌ها و ضعف‌هایی وجود دارد، اما دل‌نگران ذره ذره از خاک وطن هستند و اگر دشمنی بخواهد گوشه چشمی به مملکت، خاک، آب، دین و نظام جمهوری اسلامی داشته باشد، مردم پشتیبان ۱۰۰ درصد هستند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز افتخار دارم که همراه همکارانم در خطه‌ای از این سرزمین حضور دارم که نه تنها غیرت و رشادت را در شیرمردانی که پرورش داده است شاهد هستیم، بلکه شیرزنانی هم در این خطره داشته‌ایم که سردار بی‌بی‌مریم بختیاری یکی از آنهاست که به تمام سرزمین ما خدمت کرده است.

فرزانه صادق مالواجرد تاکید کرد: با افتخار در چهارمحال و بختیاری هستم و به سبب تلاش‌هایی که شده است امروز ریل را در این استان می‌نشانیم و با توضیح‌های همکارانم از لحاظ تخصصی، پشتیبانی‌های مالی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، همدلی استاندار، پی‌گیری و مطالبه‌های نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی امروز به مرحله آغاز ریل‌گذاری راه‌آهن رسیدیم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با توضیح‌های همکارانم در شرکت ساخت و پشتیبانی‌های اعتباری اُمیدوارم سوت قطار پایان سال ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری به صدا درآید.

فرزانه صادق مالواجرد تصریح کرد: اقدامات اجرایی مرتبط با راه‌آهن چهارمحال و بختیاری تسریع می‌شود تا شرمنده مردم این استان نشویم.

راه‌آهن مبارکه -سفیددشت- شهرکرد بعنوان بخش مهمی از پروژه «راه‌آهن اصفهان-مبارکه-سفیددشت-شهرکرد» و به عنوان نقطه اتصال کریدور ریلی اصفهان- اهواز نقش مهمی در توسعه خطوط ریلی در جنوب غربی کشور دارد.

این طرح شامل چهار قطعه است که قطعه نخست آن ۴۱ کیلومتر، قطعه دوم۲۰ کیلومتر و قطعه سوم و چهارم ۳۱ کیلومتر و در مجموع ۹۲ کیلومتر طول دارد. شهرستان مبارکه در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.

فاصله شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری تا اصفهان ۱۰۵ کیلومتر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)