• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی،گردشگری ،صنایع دستی

تدوین بسته تشویقی و جبرانی فعالان صنعت گردشگری

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: با هدف ایجاد حس امید و تقویت نشاط‌اجتماعی، برخی از سایت‌های تاریخی و اماکن تفریحی و گردشگری می‌تواند با هماهنگی شورای تامین استان‌ها، بازگشایی شود تا به مرور شاهد رونق مجدد سفر‌های داخلی باشیم.

تدوین بسته تشویقی و جبرانی فعالان صنعت گردشگری

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، انوشیروان محسنی بندپی امروز در نشست بررسی وضعیت و نقش آژانس‌ها که در محل سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد و مدیران‌کل میراث‌فرهنگی استان‌ها نیز به صورت برخط در این نشست حضور داشتند، گفت : آسیب‌پذیرترین صنعت در بحران‌ها، صنعت گردشگری است و در زمان وقوع بحران، فعالان این صنعت با مشکلاتی مواجه می‌شوند. در جنگ ۱۲ روزه نیز بخش‌های مختلف این صنعت آسیب‌هایی دیدند.

وی افزود: آمار‌هایی را در این باره احصا کردیم و به بررسی وضعیت آژانس‌های گردشگری در مدت جنگ ۱۲ روزه پرداختیم و به دنبال این هستیم تا شرایطی فراهم شود تا مدیران آژانس‌ها و فعالان صنعت گردشگری بتوانند با خیالی آسوده به ادامه فعالیت‌های خود بپردازند.

معاون گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی  گفت : در این میان اقدامات مهمی باید شکل گیرد که تشکیل مدیریت بحران در معاونت گردشگری یکی از اقدامات مهم است که به صورت روزانه به بررسی وضعیت فعالان حوزه گردشگری بپردازد. در همین حال در مدت جنگ ۱۲ روزه شاهد یک هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف حوزه گردشگری بودیم و خدمات شایسته‌ای به گردشگران، مردم و مسافران ارائه شد.

محسنی بندپی افزود : برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات شایسته به فعالان صنعت گردشگری انجام شده و خسارات تحمیلی به این صنعت به صورت دقیق در حال بررسی و احصا است و از طرق مختلف به دنبال جبران خسارت‌های وارد شده به بخش‌های مختلف صنعت گردشگری هستیم و مشوق‌هایی در این زمینه در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش‌های سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت : آقای صالحی امیری موضوعات را به صورت کامل و دقیق در حال پیگیری است و به طور حتم اگر قرار است بسته تشویقی و جبرانی برای خسارت‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه، در نظر گرفته شود، حتما صنعت گردشگری در اولویت است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی با بیان این که گردشگری نقش مهمی در ارتقای امید و نشاط اجتماعی دارد، افزود: با یک برنامه‌ریزی کامل می‌توان نسبت به رونق سفر‌های داخلی اقدام کرد تا شاهد ایجاد امید در جامعه باشیم و با توجه به تقارن ماه محرم و صفر، گردشگری زیارت می‌تواند اولویت اصلی ما در این حوزه باشد.

وی گفت: رئیس‌جمهوری به وزرا و استانداران تفویض اختیار کرده‌اند و کار‌های بسیار خوبی در حوزه گردشگری در حال انجام است. وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز به مدیران‌ کل اختیاراتی را تفویض کرده و برنامه‌ریزی خوبی برای رونق مجدد صنعت گردشگری و حمایت از فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است.

محسنی بندپی افزود : به‌منظور تدوین نقشه راه برای صنعت گردشگری چند پیشنهاد داریم که تشکیل ستاد کمیته بحران در معاونت گردشگری، تشکیل کمیته مشترک بین بخش دولتی و خصوصی صنعت گردشگری، تقویت هماهنگی‌ها در ستاد خدمات سفر با هدف رونق گردشگری داخلی، برنامه‌ریزی برای تدوین و اجرای برنامه‌های مختلف، احصا گزارش دقیق خسارت وارد شده به بخش‌های مختلف صنعت گردشگری در جنگ ۱۲ روزه و ... از مهمترین پیشنهاد‌ها است.

در این نشست همچنین تعدادی از مدیران‌ کل میراث‌ فرهنگی در استان‌های مختلف به ارائه گزارش از وضعیت فعالان صنعت گردشگری در هر استان پرداختند و نظرات و پیشنهاد‌های خود را در این باره در میان گذاشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم‌آبی عامل آتش‌سوزی ۲۲ هزار هکتاری در هورالعظیم عراق
اعضای هیئت رئیسه فدراسیون نجات غریق و غواصی مشخص شدند
کیفیت هوای قم، ناسالم برای تمامی گروه‌ها
ورزشگاه پارس به لیگ برتر می‌رسد
پروژه بام ارومیه با حضور استاندار کلنگ‌زنی خواهد شد
خرید گندم در خراسان شمالی از ۴۳ هزار تُن گذشت
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت منصوب شد
افتتاح نخستین خانه اطفای حریق نهاوند
دیدار تقوی و معتمدیان با محوریت والیبال ایران
تشکیل و تشریح وظایف قرارگاه مردمی ایران من درمهاباد
دیدار مدیرنمایندگی ستاد مردمی دیه با مددجویان زندان مرکزی یزد
راه اندازی روستابازار در شهرستان بیضا
همکاری اداره‌کل ارتباطات با پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در مسیر توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال
آلودگی هوای مشهد در ۲۲ تیرماه
تجلیل از خانواده شهید مصطفی سوباط
نگاهی به برنامه های امروز رادیو فرهنگ
خرید ۱۰۰۰ خودروی برقی توسط شهروندان تبریزی
اتصال یکصد و بیستمین روستای آذربایجان‌غربی به اینترنت پرسرعت در دولت چهاردهم
برق دار شدن چاه آب مجتمع دامداری فهرج تا پایان هفته
برنامه‌ریزی برای احداث سه هزار کلاس درس در استان اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
توانمندی نظامی ایران، اینترنشنال هم لب به اعتراف گشود؟!
هشدار مقام قطری درباره طرح تجزیه برخی کشور‌ها
قرعه کشی محصولات ایران خودرو انجام شد
جنگ ۱۲ روزه موجب انسجام ملی شد
دو غافلگیری بزرگ، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
حکم اعدام قاتل دختر بچه بوکانی اجرا شد
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت
حتی سالن مسابقات را هم ندیدیم؛ ایرانیان مرد روز‌های سخت هستند
فغانی داور بازی پایانی جام جهانی باشگاه‌ها
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از درجه اعتبار ساقط است
سخنگوی قوه قضائیه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند
عضویت سه ایرانی در کمیسیون‌های تخصصی فدراسیون جهانی صعود‌های ورزشی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)
به کارگیری اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)