• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت وسلامت
بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی (ره):

رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران

مشاور عالی وزیر بهداشت و مسئول بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی (ره) تهران از انجام دو هزارمین پیوند کبد در این بیمارستان خبر داد .

رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی جعفریان افزود: این عمل مربوط به خانم ۶۵ ساله‌ای بود که به‌دلیل نارسایی حاد کبد در زمینه بیماری مزمن، به‌صورت اورژانسی تحت پیوند قرار گرفت و خوشبختانه حال عمومی بیمار  رضایت بخش است.

وی با اشاره به انجام ۲ هزارمین عمل پیوند کبد در عصر چهارشنبه ( 18 تیر )، گفت: این مرکز درمانی یکی از پیشروترین مراکز در حوزه پیوند اعضا در منطقه به‌شمار می‌رود.

دکتر جعفریان با اشاره به آغاز فعالیت رسمی برنامه پیوند کبد از سال ۱۳۸۰، همزمان با تصویب قانون مرگ مغزی، گفت: از آن زمان تاکنون، موفق به انجام بیش از دو هزار عمل پیوند کبد شده‌ایم. این دستاورد بزرگ نتیجه همکاری و تلاش بی‌وقفه تیم درمانی بیمارستان است.

مسئول بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی (ره) تهران با سابقه ۳۱ سال فعالیت در اتاق عمل این مجتمع بیمارستانی، پیوند کبد را یکی از درمان‌های پیچیده و استراتژیک در دنیا دانست و افزود: در بسیاری از کشورها، به دلیل نبود زیرساخت‌های تخصصی، امکان انجام این نوع درمان‌ها وجود ندارد. اما خوشبختانه ایران در منطقه خاورمیانه از جایگاه بسیار برجسته‌ای برخوردار است و تنها ترکیه رقیب ما در تعداد کلی پیوندها محسوب می‌شود.

وی همچنین به آمار سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حدود ۱۱۰۰ مورد اهدای مرگ مغزی در کشور ثبت شد که از این میان، نزدیک به هزار پیوند کبد، حدود ۱۶۰۰ پیوند کلیه، پیوند قلب، ریه و پانکراس نیز انجام شده است؛ این موضوع یک مزیت مهم در حوزه سلامت کشور به‌شمار می‌رود.

به گفته دکتر جعفریان، نتایج پیوند کبد در ایران با وجود محدودیت‌ها، با نتایج مراکز موفق جهانی قابل رقابت است و میزان بقای بیماران پس از پنج سال حدود ۷۵ درصد است؛ رقمی که با آمار جهانی برابری می‌کند.

وی تأکید کرد: تمام موفقیت‌ها، حاصل تلاش تیمی است. در شرایطی حتی طی ۱۲ ساعت، سه پیوند کبد به‌صورت اورژانسی با همکاری کامل تیم پزشکی انجام می‌شود. این کار عشق می‌خواهد و خوشبختانه تیم ما و تیم پیوند این عشق را دارد.

دکتر جعفریان درباره ۲ هزارمین پیوند کبد گفت: این عمل مربوط به خانم ۶۵ ساله‌ای بود که به‌دلیل نارسایی حاد کبد در زمینه بیماری مزمن، به‌صورت اورژانسی تحت پیوند قرار گرفت و خوشبختانه حال عمومی بیمار رضایت‌بخش است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای این مرکز در انجام انواع پیوندها افزود: به‌طور میانگین ماهانه بین ۱۵ تا ۲۰ پیوند کبد انجام می‌شود. همچنین علاوه بر پیوند کبد، پیوند کلیه، پانکراس و برخی دیگر از اعضا نیز در این مرکز انجام می‌شود.

دکتر جعفریان خاطرنشان کرد: هزینه‌های پیوند در ایران نسبت به کشورهای دیگر پایین‌تر است و کیفیت این خدمات در سطح بین‌المللی شناخته‌شده و قابل‌تقدیر است.

مشاور عالی وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تعهد و پایداری تیم پیوند در سخت‌ترین شرایط کشور گفت: در روز اول جنگ تحمیلی و تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، دو پیوند کبد در این مرکز انجام شد. این موضوع نماد تعهد، شجاعت و روحیه جهادی تیم درمان است که حتی در بحرانی‌ترین لحظات کشور، خدمت‌رسانی به مردم را متوقف نکردند.

وی همچنین با اشاره به آمار سال گذشته بیان کرد: تنها در سال ۱۴۰۳، در این مجتمع ۲۲۴ عمل پیوند کبد انجام شد که این عدد در دنیا نیز بسیار چشمگیر است.

دکتر جعفریان در پایان گفت: امیدواریم این مسیر پرافتخار همچنان ادامه داشته باشد و با تلاش همکاران جوان شاهد پیشرفت‌های روزافزون در عرصه پیوند اعضا در کشور باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درگیری ارتش جدید و کرد‌های سوریه در حلب
هلاکت و زخمی شدن ۶ نظامی صهیونیست در غزه
ایران اهل مذاکره بر مبنای عزت، منطق و احترام متقابل است
کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را غرق می‌کنیم
قتل سرنشینان اتوبوس مسافربری به دست مهاجمان مسلح در پاکستان
ترکیب نفرات اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا مشخص شد
اقتدار ایران در جنگ تحمیلی دوازده روزه، افول هژمونی غرب
واکسیناسیون یک میلیون و ۱۰۰ راس دام سبک و سنگین در گلستان علیه بیماری‌ها
تخصیص بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های گلستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
مرهم دولت بر زخم دانش‌بنیان‌ها
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
پیروزی تیم فوتبال آلومینیوم مقابل داماش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روند استانداردسازی ورزشگاه تختی مطلوب است
اختصاص ۵۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان میانه
تداوم بارندگی های رگباری در شمال سمنان
همت شالیکاران گیلانی برای افزایش تولید محصول برنج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد
سفر سخنگوی دولت به بوسنی و انتقال پیام پزشکیان
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
تاب آوری بخش معدن در طوفان تهدیدات فرصت راهبردی برای اقتصاد
درخشش کاروان اسکیت ایران با کسب ۷ نشان رنگارنگ
مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس شد
برگزاری نخستین جلسه کمیته رسانه باشگاه پرسپولیس
دیدار رئیس فدراسیون با اعضای تیم فوتبال امید کشورمان
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)