• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۶۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
البرز » سیاسی

راهبرد رهبرمعظم انقلاب پشتوانه مستحکمی برای انقلاب اسلامی است

عضو شورای خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت اعتماد رهبرمعظم انقلاب به مردم گفت: کارکرد‌های الگوی راهبردی رهبرمعظم انقلاب همواره پشتوانه مستحکمی برای نظام انقلاب اسلامی است.

راهبرد رهبرمعظم انقلاب پشتوانه مستحکمی برای انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان البرز، حجت الاسلام فلاح تفتی با حضور در برنامه نگاه مردم در تبیین اندیشه راهبری رهبرمعظم انقلاب در طول جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و آمریکا علیه ایران گفت: کارکرد‌های الگوی راهبردی رهبرمعظم انقلاب همواره پشتوانه مستحکمی برای نظام انقلاب اسلامی است.

عضو ششمین دوره شورای نگهبان با اشاره به اهمیت پشتوانه فکری رهبرمعظم انقلاب به کارشناس نگاه مردم اظهار کرد: رهبرمعظم انقلاب یک پشتوانه دینی، ایمانی و انقلابی دارند که از سال‌های پیش از انقلاب در سخنرانی‌های تبیینی ایشان به ویژه در کتاب اندیشه انقلاب اسلامی بیان شده است.

حجت الاسلام فلاح تفتی با بیان اهمیت نقش اندیشه‌های محوری دینی رهبر انقلاب توضیح داد: اندیشه‌هایی که ایشان متأخذ از منابع دینی داشتند در دوره‌های مختلف این اندیشه‌ها عملیاتی شدند و متناسب با این اندیشه دوران رهبری را شروع کردند. در برهه‌ای تصور نمی‌رفت که فردی بتواند جایِ رهبری حضرت امام خمینی (ره) را پر کند و همواره دشمنان تصورشان بر این بود که با رحلت آن حضرت، انقلاب اسلامی دچار بحران می‌شود.

وی با حضور در برنامه نگاه مردم عنوان کرد: سال ۶۹ شاهد حمله آمریکا به عراق بودیم. همان مقطع عده‌ای سعی می‌کردند که ایران را وارد جنگ کنند علیه عراق. عدم دخالت ایران باعث شد که کشور از آسیب‌ها در امان باشد. اصلی که رهبرانقلاب به آن باور داشتند این بود که معتقد بودند که مردم ایران، مردم مومن و دینداری هستند و این اعتماد و مواجه با مردم راهبردی بود که بسیاری از مشکلات پیش رو را مرتفع و حل کند.

وی با بیان این که یکی از مباحثی که رهبرانقلاب بار‌ها و بار‌ها به آن تأکید و تکیه داشته‌اند، عنوان کرد: یکی از مباحث مطرح شده، بحث تولید داخل است، چون رهبرانقلاب به مردم خودشان اعتماد دارند، این که ایشان تأکید دارند مردم در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ورود کنند ناشی از باور و اعتماد رهبرانقلاب نسبت به مردم است.

وی در برنامه نگاه مردم بیان کرد: در عرصه‌های فناوری و صنایع مختلف مانند پژوهش رویان با تدابیر رهبرانقلاب شکل گرفته، رشد پیدا کرده است و تمام این رویداد‌ها با حفظ نظام و ساختار انقلاب محقق شده است.

حجت الاسلام فلاح تفتی با حضور در برنامه نگاه مردم تصریح کرد: ممکن است بعضی از نهادها، اشخاص و گروه‌ها به خاطر درک و فهم و برداشتی که از ایشان داشتند آن چه مدنظر رهبر انقلاب است اجرا کنند، آن چه مسلم است و در رفتار ایشان مشخص این است که رهبر انقلاب هیچ یک از آنها را ترد نکردند.

به گفته وی، نگاه راهبردی رهبرمعظم انقلاب در جریان تقویت باور مردم ایران و جوانان نسبت به داشته‌ها و توانمندی‌ها اظهار کرد: ما با دشمنی روبه رو هستیم که به معنای حقیقی تسلط بر نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری، تسلط بر نظام فرهنگی کشور‌های دیگر است. کشوری که حق خود می‌داند که برای دیگر کشور‌ها حاکمیت مشخص کند و نظام حکومتی طراحی کند، به معنای واقعی دشمن است. این خواسته را با تمام ابزار‌ها به مرحله عمل می‌رساند.

عضو شورای خبرگان رهبری به کارشناس نگاه مردم بیان کرد: در باب اندیشه رهبر انقلاب در خصوص فرهنگ جا دارد که نکته‌ای را اشاره کرد. ما در هندوستان آثار مکتوب به زبان فارسی قابل توجه‌ای داریم. به رهبرانقلاب اطلاع دادند که این آثار در حال آسیب دیدن است که رهبرانقلاب دستور مستقیم برای رسیدگی به این مسئله می‌دهند و این توجه ایشان را نسبت به زبان فارسی نشان می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناکامی دشمنان در تجاوز اخیر با همراهی و وحدت مردم
حضور ۳ فوتسالیست خراسان رضوی در اردوی تیم ملی 
آغاز فرآیند جهش تحصیلی ابتدایی در همدان 
خراسان رضوی نایب قهرمان کشتی ساحلی قهرمانی کشور 
تصادف مرگبار در جاده بندرخمیر – بندرلنگه
چشم‌انتظاری حجاج ایرانی برای چمدان‌هایشان
نمود‌دستگاه قضایی کارآمد در اتقان آرا وتعیین تکلیف پرونده‌های معوق
برگزاری همایش موکب‌داران خراسان رضوی برای اربعین ۱۴۰۴
حمایت از ایجاد سامانه هوشمند خدمات سلامت
آخر هفته گرم مشهد با دمای ۴۰ درجه 
آغاز عملیات ساخت و تکمیل ۳۲۰ واحد مسکن مددجویی در استان بوشهر
پلمب یک فروشگاه تجهیزات و ملزومات پزشکی در مشهد
اجرای بسته حمایتی دولت از تولیدکنندگان به استانداران تفویض شد
هشدار موج گرما و کاهش ذخایر سد‌های البرز
خرید بیش از ۶۳ هزار تن گندم و کلزا ا در مراکز تعاون روستایی آذربایجان غربی
دستگیری اراذل و اوباش سابقه‌دار در بهبهان
استمرار شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خواسته خانواده شهدا
اجتماع بزرگ زینبیون در نیک آباد و سمیرم
پرداخت بیش از یک میلیارد تومان حق پرستاری از معلولان در خواف
صدور ۱۴ هزار تاییدیه ایمنی آسانسور در بهار امسال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت
دو غافلگیری بزرگ، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
رژیم صهیونی به دنبال تجزیه ایران بود
بهره برداری دو روستا بازار در هرمزگان
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دفاع مردم از تمامیت ارضی، ضربه به نقشه صهیونیست‌ها بود
خریداری برق سامانه‌های خورشیدی خانگی با قیمت‌های جذاب
پیگیری حقوقی جنایت دشمن صهیونی
کارگروه تخصصی مقابله با گرد و غبار تشکیل می شود
بررسی پرونده جاسوسان و عناصر خودفروخته
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست
جنایت جنگی از جرایم دشمن صهیونی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۵ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۳ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)