• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

انسجام مردم، توطئه دشمن را در دفاع مقدس ۱۲ روزه بی اثر کرد

رئیس جمهور گفت: مردم ایران اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، تصویری بی سابقه و افتخارآمیز از رشادت، شهامت و صلابت به نمایش گذاشتند و توطئه دشمن را بی اثر کردند.

رئیس جمهور: انسجام مردم، توطئه دشمن را در جنگ ۱۲ روزه بی اثر کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور صبح امروز سه شنبه در مراسم  تجلیل از تلاش‌های کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونی، ضمن گرامیداشت یاد همه شهیدان این جنایت اظهار داشت: رژیم صهیونی تصور می‌کرد، پس از به شهادت رساندن فرماندهان نیرو‌های مسلح کشورمان که عمر و زندگی خود را وقف سربلندی ایران اسلامی کرده بودند، نظام دچار مشکل می‌شود، اما درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و انتصاب فوری جانشین فرماندهان به شهادت رسیده و از سوی دیگر دفاع مقتدرانه نیرو‌های مسلح، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.

مسعود پزشکیان با اشاره به اینکه مردم ایران اسلامی نیز در این مقطع تصویری بی سابقه و افتخارآمیز از رشادت، شهامت و صلابت به نمایش گذاشتند، افزود: کار بزرگتر و مهمتر را مردم ایران کردند؛ نقشه دشمن این بود که در فاصله کوتاهی از آغاز حملاتش، مردم ناراضی شده، به خیابان‌ها خواهند آمد و نظام جمهوری اسلامی ایران سقوط خواهد کرد، اما مردم نیز در برابر دشمن ایستادند و توطئه‌های او را بی‌اثر کردند.

رئیس جمهور با بیان اینکه حتی کسانی که مورد جفا قرار گرفته بودند و با آنان برخورد‌های مناسبی صورت نگرفته بود، کسانی که در زندان بودند یا کسانی که با نارضایتی کشور را ترک کرده بودند نیز به دفاع از کشور برخاستند، تصریح کرد: این سرمایه وحدت و انسجام که در این ۱۲ روز ایجاد شده به هیچ‌وجه قابل قیمت‌گذاری نیست. البته جای تاسف و شرمساری است که عده معدودی نیز خفت خیانت و وطن‌فروشی را به جان خریدند و از یک رژیم وحشی، جنایتکار و نسل کش و کودک‌کش حمایت کردند.

مسعود پزشکیان گفت: درست است کسانی را که در این ۱۲ روز از دست دادیم، بسیار ارزشمند و عزیز بودند، اما وفاق و همدلی که به دست آوردیم بسیار گرانقدرتر است. ایران متعلق به همه ما فارغ از نژاد، جنسیت، زبان، قومیت و مذهب می‌باشد و هر کس که علاقه مند به خدمتگزاری به کشور و مردم است، باید صرفا بر اساس شایستگی‌ها و توانمندی‌هایش مجال و فرصت خدمت داشته باشد؛ ملاک برتری افراد فقط برخورداری از تقواست و تقوا نه تعبد ظاهری، بلکه تعهد به انجام دادن صحیح کار‌ها و ماموریت‌ها است.

رئیس جمهور با بیان اینکه نباید اجازه دهیم بر اساس ظواهر یا تفاوت نظرات در حق افراد شایسته اجحاف شود، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم وحدت، انسجام و همدلی ایجاد شده در کشور را حفظ کرده و برای ساختن و آبادانی ایران از هیچ تلاشی دریغ نورزیم.

مسعود پزشکیان با تاکید بر اینکه زندگی فانی است، اما عزت و شرف ابدی و باقی هستند، افزود: امیدوارم خداوند ما را یاری کند تا در برابر این ملت شریف شرمنده نباشیم. ما بار سنگینی در عرصه خدمتگزاری بر عهده داریم و باید تلاش کنیم ایران را به نحوی که شایسته این ملت است، بسازیم. طی این مسیر نه با حرف که با عمل و اقدام ممکن است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به پیشبرد طرح محله محوری تصریح کرد: هر کسی هر توانمندی دارد می‌تواند در محله خود ارائه دهد و به حل مشکلات کمک کند، دولت نیز تمام قد از این تلاش‌ها حمایت می‌کند. در این مسیر مهم نیست که افراد لزوما همسو با ما هستند یا نه و آیا باور‌های آنها شبیه ما هست یا نه؟ مهم این است که باور داشته باشیم خدمت به مردم و رفع مشکلات آنها موجب رضایت خالق است؛ معنای اسلام و تسلیم همین تلاش برای کسب رضایت خداوند در مسیر خدمت به مردم است.

مسعود پزشکیان در پایان با قدردانی صمیمانه از همه تلاش‌های صورت گرفته برای خدمت به مردم در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی گفت: می‌دانم که از دست دادن عزیزان چقدر سخت است، اما زندگی جریان دارد و ما مامور به تلاش برای ساختن آینده‌ای روشن برای کشور، مردم و فرزندانمان هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)