• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
سیاسی » دولت

عارف: دست برتر را در گفت‌و‌گو و دیپلماسی داریم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد کشور دنبال کردن گفت‌و‌گو و دیپلماسی است که دست برتر را در این حوزه داریم و رسیدن به نتیجه مطلوب در دیپلماسی نیازمند پشتوانه خوب در پشت جبهه به ویژه پیشرفت‌های علمی و فناوری است.

عارف: دست برتر را در گفت‌و‌گو و دیپلماسی داریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا عارف در در جلسه‌ای با صندوق‌های حمایت از علم، پژوهش و فناوری با تأکید بر اینکه دستاورد‌های ارزشمند کشور در جنگ ۱۲ روزه به دلیل پیشرفت‌ها در صنعت موشکی بود که مرهون تلاش‌ها و زحمات دانشمندان جوان و محققین باانگیزه است، تصریح کرد: در صنعت موشکی با اتکای دانش بومی دست برتر در جنگ ۱۲ روزه داشتیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه در هر بخشی که آسیب دیدیم به دلیل کم توجهی به فناوری‌های پیشرفته و نوظهور بود، افزود: در سالیان گذشته به دلایل غفلت و یا محدودیت از نیاز‌ها واقعی کشور در بخش علم و فناوری پیشرفته غفلت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه باید در گسترش مرز‌های دانش نقش‌آفرین باشیم، ادامه داد: در بخش سایبری دفاعی به وضع خوب و مطلوبی رسیده‌ایم، اما ظرفیت‌ها فراتر از وضعیت موجود است و خط قرمز کشور این است که به مرحله‌ای از آمادگی برسیم که کسی جرأت کوچکترین حمله به کشور را نداشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه جنگ آینده بستگی به رشد و توسعه فناوری‌های پیشرفته و نرم دارد، افزود:تبدیل جنگ‌ها از حوزه سخت به نرم مزیتی برای کشور‌ها است. ما در کشورمان در فناوری‌های نرم همانند بایو و نانو هرگاه تصمیمی گرفتیم به دستاورد‌های خوب و چشمگیری دست یافتیم.

عارف ضرورت تبادل علمی و بهره‌گیری از همه دستاورد‌های علمی و فناوری جهان را یادآوری و خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های علمی به همت بشریت و انسان بوده است و جمهوری اسلامی ایران نیز در اختیار دیگران و کشور‌هایی که روابط سیاسی دارد، قرار خواهد داد.

وی با تأکید بر اهمیت بازبینی در عملکرد کشور در بخش علم و فناوری گفت: در سه هفته گذشته و افزایش ارتباطاتی که با جامعه علمی و فناوری کشور داشتم، به دستاورد‌ها در این حوزه افتخار می‌کنیم و امروز همه بخش‌های علمی، محققین و دانشمندان آمادگی برای کار دارند و با مدیریت و هماهنگی درست می‌توانیم به جایگاه برتر در جهان در حوزه فناوری‌های پیشرفته و نوظهور برسیم.

عارف بیان کرد: فضای امیدواری در بخش علمی را شاهد هستیم و همان انسجام، همبستگی و هماهنگی مردم در جنگ ۱۲ روزه در جامعه علمی و فناوری نیز حس می‌شود و در فرصتی کوتاه باید بازنگری و تجدیدنظر برای رقابت با کشور‌های جهان در حوزه فناوری‌های پیشرفته در اولویت قرار گیرد که نیازمند اقدامات ضربتی است.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: فضا و انگیزه جوانان و دانشمندان کشور در پیشبرد علمی و فناوری نسبت به دهه‌های اول انقلاب متفاوت و شفاف‌تر است که در فناوری‌های پیشرفته با وجود دست برتر باید با هماهنگی تمامی دستگاه‌های مرتبط با تقسیم کار و فضای دوستانه با جدیت دنبال شود.

وی تصریح کرد: در توسعه علم و فناوری‌های پیشرفته از بخش خصوصی در کنار دانشگاه‌ها استفاده شود.

عارف در ابتدای سخنان خود با اشاره به حضور یک پارچه جبهه اجتماعی و اقتصادی در جنگ ۱۲ روزه گفت: آسیب شناسی و جمع‌بندی از این جنگ مبنای حرکت‌های بعدی کشور باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد کشور دنبال کردن گفت‌و‌گو و دیپلماسی است که دست برتر در این حوزه داریم و رسیدن به نتیجه مطلوب در دیپلماسی نیازمند پشتوانه خوب در پشت جبهه به ویژه پیشرفت‌های علمی و فناوری است.

در این جلسه که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند، درخصوص راهکار‌های تأمین منابع مالی و تخصیص اعتبارات لازم به مراکز پژوهشی، دانشگاهی و فناوری کشور بحث و تبادل نظر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)