• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۶
آذربایجان شرقی » اقتصادی

آذربایجان شرقی پیشرو در تولید و تامین قطعات خودرو

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این استان پیشرو در تولید و تامین قطعات خودرو است گفت:ضروریست با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند، زنجیره تولید این صنعت در داخل استان تکمیل شود.

آذربایجان شرقی پیشرو در تولید و تامین قطعات خودرو
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،سرمست در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان در حوزه قطعه‌سازی گفت: آذربایجان شرقی در زمینه تولید و تامین قطعات خودرو یکی از استان‌های پیشرو و نقش‌آفرین کشور بوده و ضروری است با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند، زنجیره تولید این صنعت در داخل استان تکمیل شود.
 
وی با اشاره به توسعه ناقص و جزیره‌ای صنعت قطعه‌سازی در سال‌های گذشته تاکید کرد: متاسفانه این صنعت نتوانسته به شکوفایی و جایگاه واقعی خود برسد و برای رسیدن به رشد مطلوب باید نگاهی منسجم، بلندمدت و فناورانه به این حوزه داشت.
 
سرمست با اشاره به شرایط کشور در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تحریم‌های اقتصادی اظهار داشت: بروز این شرایط، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات ما را تحت تاثیر قرار داد اما با روحیه بالای مردم و فعالان اقتصادی از این شرایط عبور خواهیم کرد.
 
استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: حتی در شرایط فعلی نیز باید نگاه سیاست‌گذاران به آینده و فناوری‌های نوین معطوف باشد و مزیت‌های رقابتی استان در این مسیر لحاظ شود.
 
وی با بیان اینکه باید در استان به سمت استقرار شرکت‌های خودروسازی حرکت کرد گفت: یکی از مطالبات مهم قطعه‌سازان مطالبات انباشته‌ شده آنها از شرکت‌های خودروسازی می‌باشد که نیازمند تدبیر و پیگیری ملی و استانی است.
 
سرمست اقدام قطعه‌سازان استان در تامین نیاز‌های تراکتورسازی را بسیار مطلوب توصیف کرد و افزود: حرکت قطعه‌سازان به سوی تولید قطعات مورد نیاز تراکتورسازی اقدامی ارزشمند است، زیرا در این مسیر زنجیره تولید درون‌استانی توسط شرکت‌های بومی تامین می‌شود.
 
وی همچنین از پیشنهاد مدیریت ارشد استان به رئیس‌جمهور برای معرفی شهرک صنعتی بعثت به‌عنوان مرکز فناوری‌های نوین کشور خبر داد و گفت: ظرفیت‌های موجود در این شهرک بی‌نظیر و ممتاز است و آقای دکتر پزشکیان نیز با حساسیت ویژه دستورات لازم برای پیگیری این موضوع را صادر کرده‌اند.
 
سرمست افزود: برنامه ما هدایت صنایع استان به سمت فناوری‌های پیشرفته (های‌تک) و صادرات‌محور می‌باشد.
 
وی با اشاره به مشکلات قطعه‌سازان در حوزه نقدینگی و تاخیر در وصول مطالبات تاکید کرد: پیگیری مطالبات این واحد‌ها در دستور کار قرار دارد و این موضوع با جدیت دنبال خواهد شد.
 
استاندار آذربایجان شرقی یکی از چالش‌های مشترک واحد‌های تولیدی را کمبود نیروی انسانی ماهر دانست و گفت: این مساله نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه مهارت‌آموزی است و باید هنرستان‌های صنعتی در جوار واحد‌های تولیدی توسعه یابد تا نیروی انسانی ماهر و آماده به‌کار تربیت شود.
 
وی همچنین از دانشگاه‌ها خواست در طراحی و توسعه رشته‌های تحصیلی نیاز‌های بازار کار و صنعت را مدنظر قرار دهند.
 
استاندار آذربایجان شرقی به موضوع دیپلماسی اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: با تفویض اختیارات صورت‌گرفته از سوی رئیس‌محترم جمهور، خانه صنعت و معدن استان و شرکت شهرک‌های صنعتی باید از این فرصت برای توسعه تعاملات خارجی بهره بگیرند.
 
سرمست با بیان اینکه هدف اصلی بازدید‌های میدانی آشنایی مستقیم با مشکلات و مطالبات تولیدکنندگان است تصریح کرد: حتی در سخت‌ترین شرایط نیز در کنار فعالان اقتصادی خواهیم بود و اجازه نخواهیم داد چرخ تولید در استان از حرکت بایستد.
 
وی با اشاره به چالش تامین انرژی صنایع گفت: با وجود تامین سوخت لازم، واحد‌های صنعتی استان با ناترازی برق مواجه هستند و در همین راستا از وزارت نیرو درخواست ۱۱۰ مگاوات انرژی خورشیدی برای استفاده واحد‌های صنعتی را داشته‌ایم که پیگیری آن ادامه دارد تا در آینده نزدیک شاهد کلنگ‌زنی نیروگاه‌های خورشیدی و کاهش ناترازی انرژی در استان باشیم.
 
گفتنی است شهرک فناوری خودرو در منطقه صنعتی غرب تبریز این هفته مقصد برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی بود برنامه‌ای که بازدید میدانی نماینده عالی دولت در استان از ۷ واحد قطعه سازی صنعت خودرو با رویکرد حل مشکلات آنها را به دنبال داشت.
 
 استاندار آذربایجان شرقی در برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی این هفته خود با همراهی اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان پرونده مشکلات ۶ واحد تولید و صنعتی استان را بررسی و دستورات لازم برای رفع آنها را صادر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)