• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۳
بین الملل » اروپا

انگلیس یک بشکه باروت است

یک اندیشکده انگلیسی هشدار می‌دهد با توجه به تنش‌های فراوان در این کشور، انگلیس به بشکه باروت شبیه است که هر لحظه ممکن است شورش و اغتشاش، آن را در برگیرد.

انگلیس یک بشکه باروت است

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه ایندیپندنت نوشت اندیشکده "آینده بریتانیا" (British Future) و "شبکه وابستگی" (Belong Network) در انگلیس هشدار می‌دهند "فشار‌های اجتماعی درازمدت" در این کشور، به جنگ میان اقشار مبدل شده و انگلیس را به بشکه باروتی تبدیل کرده است که هر آن ممکن است شعله ور شود.

به نوشته این روزنامه، اکنون اندیشه‌مندان نگرانند همچون تابستان پارسال، آشوب‌ها در تابستان امسال نیز آغاز شود. ایندیپندنت نوشت ساجد جاوید، وزیر کشور اسبق انگلیس می‌گوید اساس دموکراسی در این کشور در خطر است مگر این که هر چه زدوتر، برای نزدیک کردن جوامع در انگلیس اقدام شود.

آشوب‌های تابستان سال ۱۴۰۳ در انگلیس پس از آن شدت گرفت که یک جوان ۱۷ ساله که زاده و بزرگ شده انگلیس از پدر و مادر مسیحی روآندایی بود با حمله به یک مرکز برگزاری کلاس‌های تابستانی برای دختران در شهر "ساوثپورت" (Southport) ۱۳ نفر را با چاقو زخمی کرد که ۱۱ نفرشان کودک بودند. در آن حمله، سه دختر بچه به علت شدت جراحات جان باختند. سپس گروه‌های راست افراطی در شبکه‌های اجتماعی به دروغ او را مسلمان معرفی کردند و از حامیان خود خواستند مسلمانان و مهاجران را هدف قرار دهند و اماکن آنان را تخریب کنند.

همزمان سازمان‌های اسلامی وحامی حقوق مسلمانان در انگلیس بی توجهی‌های دولت به هشدار‌های آنان درباره افزایش اسلام هراسی و مسلمان ستیزی را نتیجه رفتار‌های این روز‌های گروه‌های نژاد پرست می‌دانند که با حمله و تلاش برای آتش زدن مساجد و نیایشگاه‌های مسلمانان و ضرب و شتم آنان و نیز وارد آوردن خسارت به منازل، اماکن و خودرو‌های مسلمانان جو بسیار نا امنی شدیدی را برای مسلمانان در این کشور ایجاد کردند.

 روزنامه ایندیپندنت براساس نتیجه یک نظرسنجی، یک سوم از افراد بالغ در انگلیس، معادل ۱۵ میلیون نفر، می‌گویند "به ندرت یا هیچ گاه" به دیدار افرادی که پیشینه متفاوت از خودشان دارند، می‌روند و با آنان، رابطه دارند. در این نظرخواهی همچنین معلوم شد ۷۰ درصد از انگلیسی ها، هیچ گاه یک پناهنده محلی را ندیده و با این پناهندگان، تعامل نداشته‌اند.

به نوشته این روزنامه، به علت قطبی شدن بحث مهاجرت، استیصال مردم به علت گرانی هزینه‌های زندگی و کاهش اعتماد به سیاستمداران، تعامل اجتماعی و تقویت همگرایی اجتماعی در انگلیس کاملا کم شده است. ایندیپندنت به نقل از ساجد جاوید، وزیر کشور اسبق از حزب محافظه کار و جان کروداس (Jon Cruddas)، نماینده مجلس از حزب کارگر که مشترکا رهبری "کمیسیون مستقل درباره جامعه و همبستگی (Independent Commission on Community and Cohesion) را در دست دارند نوشت "شواهد اشکار" وجود دارد که همبستگی اجتماعی و محل‌های اتصال اقشار در انگلیس، تحت فشار‌های فزاینده است. به گفته این سیاستمداران انگلیسی، این وضعیت، "جامعه ما را پراکنده تر، شکننده‌تر و در برابر تهدید‌های داخلی و خارجی، آسیب پذیرتر می‌کند. "به گزارش ایندیپندنت، در نظرسنجی اخیر در انگلیس ۲ هزار و ۲۴۳ فرد بالغ شرکت کردند و ۸ "گروه متمرکز" (focus group) که مجموعا ۷۱ نفر از سراسر انگلیس در آن شرکت داشتند نیز تشکیل شد. افراد به گونه‌ای در این نظرخواهی برگزیده شدند که از نقاط آشوب زده تابستان پارسال نیز باشند. یک گروه متمرکز، یک مصاحبه گروهی است که شامل تعداد کمی از افراد یا شرکت کنندگان است که دارای ویژگی ها/تجارب مشترک و …‌اند که واکنش آنان به پرسش‌های خاص مورد مطالعه و ارزیابی قرار می‌گیرد. هدف از این روش این است که پژوهشگرات بتوانند واکنش‌های شرکت کنندگان را درک کنند و اگر اعضای گروه، نماینده جمعیت بزرگ تری باشند، انتظار می‌رود که این واکنش‌ها منعکس کننده دیدگاه آن جمعیت بزرگ باشد. به نوشته این روزنامه، در این نظرسنجی معلوم شد ۶۷ درصد از مردم انگلیس، هیچ گاه در محله خودشان، با یک پناهنده تعامل نداشته‌اند یا از چنین تعاملی، مطمئن نیستند؛ ۴۹ درصد نیز می‌گویند تفاوت‌ها میان مردم محلی و آنانی که به انگلیس مهاجرت کرده‌اند، از جمله پناهجویان، نگرش منفی درباره این مهاجران پدید آورده است؛ نیمی از انگلیسی‌ها می‌گویند پول کافی برای رفتن به محل‌های معین و ملاقات با مردم، مثلا قهوه خوری‌ها یا میخانه‌ها ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ایران با ایمان، هوش و انسجام ملی در برابر نظام سلطه ایستاده است
دیوان پروین اعتصامی ۹۰ ساله شد!
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری فین بندرعباس را لرزاند
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس زنجان
۹۹.۲ درصد خانه‌های زنجان به شبکه گاز متصل شدند
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
وزش باد در همدان ادامه دارد
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)