• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
یزد » اجتماعی

ضرورت حفظ انسجام ملی به عنوان رمز موفقیت‌ آینده کشور

امام جمعه یزد: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، دستاورد‌های ارزشمندی برای کشور به‌دست آمد که مهم‌ترین آنها، تحقق وحدت و یکپارچگی مثال‌زدنی میان آحاد ملت ایران بود.

ضرورت حفظ انسجام ملی به عنوان رمز موفقیت‌های آینده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، دستاورد‌های ارزشمندی برای کشور به‌دست آمد که مهم‌ترین آنها، تحقق وحدت و یکپارچگی مثال‌زدنی میان آحاد ملت ایران بود.

وی افزود: این وحدت و یکپارچگی و حضور گسترده مردم، تحت زعامت و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری و در سایه ولایت، تجلی یافت. 

امام جمعه یزد بر حفظ انسجام ملی تأکید کرد و بیان داشت: اکنون توجه جدی به حفظ و تقویت این وحدت و انسجام ملی، به عنوان سرمایه‌ای گران‌بها و رمز موفقیت‌های آینده، ضرورت دارد. بر همین اساس، برنامه‌ریزی‌های مستمر و اهتمام همگانی برای استمرار این همدلی، باید در صدر اولویت‌ها قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: جنایات و اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس متوجه اسلام و تمام مسلمانان است و در مقاطع مختلف، اهل سنت و شیعیان هدف این دشمنی قرار گرفته‌اند. بنابراین، وحدت و همبستگی همه مسلمانان در مقابل دشمنان اسلام یک ضرورت راهبردی و حیاتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به نسل جوان تصریح کرد: نسل جوان کشور، سرمایه‌ای بی‌بدیل و آینده‌ساز نظام اسلامی است که بیش از هر زمان دیگر به آن نیازمندیم و لذا ضرورت دارد برنامه‌ریزی‌های هدفمند و کارآمد جهت جذب و ارتباط مؤثر با نسل جوان در اولویت قرار گیرد. 

آیت الله ناصری ادامه داد: در این میان، مدارس به عنوان مناسب‌ترین و اصلی‌ترین بستر ایجاد ارتباط و تعامل با نوجوانان و جوانان، نقش کلیدی دارند و باید در محور برنامه‌ریزی‌های تربیتی و فرهنگی قرار گیرند.

وی گفت: تقویت مدارس، تضمین‌کننده تعالی و پیشرفت جامعه در تمامی ابعاد خواهد بود، بنابراین توجه ویژه به تربیت صحیح دانش‌آموزان و اهتمام جدی نسبت به رشد و پرورش نسل آینده‌ساز باید در صدر اولویت‌های برنامه‌ریزی مسئولان آموزشی قرار گیرد. 

امام جمعه یزد اظهار داشت: دشمن از سالیان گذشته سه اصل بنیادین و مهم «تدین، تفکر و تعقل» را هدف قرار داده است، «تدین» که ریشه در پیوند با ارزش‌های خدایی و الهی دارد؛ «تفکر» که متأسفانه جای آن در بخشی از دروس و برنامه‌های آموزشی ما خالی یا کمرنگ است؛ و «تعقل» تشخیص و بصیرتی که باید جهت تمیز حق از باطل به آن مجهز شوند. 

وی افزود: بر این اساس، لازم است در مدارس کشور به تقویت این سه محور اساسی ـ یعنی تقویت دینداری، ارتقای قدرت تفکر و افزایش توان تشخیص صحیح در میان دانش‌آموزان ـ توجه جدی مبذول گردد تا نسل آینده از گزند جریانات انحرافی و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی، مصون بماند.

حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برای حضور در گردهمایی نوجوانانه و همچنین همایش برادران و خواهران فعال فرهنگی و مذهبی و دیگر برنامه‌ها به استان یزد سفر کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)