• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
ورزشی » بانوان

شرایط اعزام تیم هندبال نوجوانان دختر به مسابقات قهرمانی آسیا مهیا شد

افسانه دهقانی نایب‌رئیس فدراسیون هندبال از اعزام تیم هندبال نوجوانان دختر به مسابقات قهرمانی آسیا با تلاش‌های بی‌وقفه فدراسیون خبر داد.

شرایط اعزام تیم هندبال نوجوانان دختر به مسابقات قهرمانی آسیا مهیا شد
به گزارش 
گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، افسانه دهقانی در گفت‌و‌گو با روابط عمومی فدراسیون هندبال با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به تعطیلی سفارت چین و صادر نشدن ویزا در هفته‌های اخیر، فدراسیون تلاش زیادی برای فراهم‌کردن شرایط اعزام این تیم انجام داد که خوشبختانه به نتیجه رسید.

وی ادامه داد: با اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران باعث برهم خوردن برنامه‌های کادر فنی شد، اما فدراسیون با نگاهی آینده‌نگر و بدون توجه به اینکه چه نتیجه‌ای در انتظار این تیم خواهد بود، تمام تلاش خود را برای اعزام به کار بست. سفارت چین در ایران به دلیل جنگ ۱۲ روزه تعطیل بود، اما با رایزنی‌ها و تلاش‌های فراوان فدراسیون هندبال با وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و همچنین کنفدراسیون هندبال آسیا، در حالی‌که بسیاری از رشته‌های ورزشی به دلیل بسته بودن سفارت‌های کشور‌های میزبان فرصت حضور در مسابقات بین‌المللی را از دست دادند، توانستیم در آخرین لحظات شرایط اعزام را فراهم کنیم. البته تیم در شرایطی به محل مسابقات می‌رسد که تنها چند ساعت بعد باید به مصاف ژاپن برود.

نایب‌رئیس فدراسیون هندبال با اشاره به نگاه حمایتی و توسعه‌محور فدراسیون تصریح کرد: اگرچه تیم ملی نوجوانان دختر به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام می‌شود، اما باید شرایط ویژه پیش‌آمده را در نظر گرفت و انتظاری از نظر نتیجه نداشت. تعطیلی چند هفته‌ای تمرینات، لغو بازی تدارکاتی با تیم بلاروس به دلیل حملات رژیم صهیونیستی و تأخیر در اعزام، از جمله مشکلاتی است که کادر فنی با آن مواجه است. حتی ممکن است برخی بازیکنان به بازی اول نرسند.

وی در ادامه عنوان کرد: نکته مهم این است که فدراسیون هندبال با حمایت کامل ریاست محترم، دکتر پاکدل، در شرایطی بی‌سابقه، زمینه حضور نخستین تیم هندبال بانوان در رده نوجوانان را در یک تورنمنت بین‌المللی تدارکاتی در کشور ازبکستان فراهم کرد. این اعزام نه‌تنها نخستین تجربه برون‌مرزی تدارکاتی برای این رده سنی بود، بلکه گامی مؤثر در راستای آماده‌سازی دختران هندبالیست برای رقابت‌های رسمی محسوب می‌شود.

دهقانی افزود: تردیدی نیست که اگر امروز شاهد حضور و موفقیت تیم‌های ملی بانوان در تمامی رده‌ها هستیم، حاصل نگاه حمایتی، کارشناسانه و متعهدانه دکتر پاکدل نسبت به توسعه هندبال بانوان است. ایشان از ابتدای مسئولیت خود همواره با اعتقاد و برنامه‌ریزی، پشت دختران هندبالیست ایستاده‌اند و این پشتیبانی بی‌وقفه، زیرساخت بسیاری از موفقیت‌های اخیر بوده است.

دهقانی در پایان گفت: جا دارد از رئیس فدراسیون به‌صورت ویژه قدردانی کنم که با وجود تمامی موانع و مشکلات، شرایط اعزام را فراهم کرد. امیدوارم روز‌های خوبی در انتظار تیم نوجوانان دختر کشورمان باشد. البته در گروه بسیار سختی قرار داریم و باید با تیم‌های مدعی همچون کره و ژاپن رقابت کنیم که کار دشواری خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)