• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۰۰۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
خراسان رضوی » سیاسی

تشکیل اولین ستاد «انسجام ملی» در خراسان رضوی

نخستین ستاد «انسجام ملی» خراسان رضوی با حضور استاندار، نخبگان، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی در مشهد تشکیل شد.

تشکیل اولین ستاد «انسجام ملی» در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در این مراسم گفت: تشکیل این ساختار، نشان‌دهنده ظرفیت عظیم انسانی، اجتماعی و مدیریتی خراسان برای ایفای نقش جایگزین در شرایط بحران است و این الگو باید در سراسر کشور تعمیم یابد.

غلامحسین مظفری از تشکیل ستاد انسجام ملی استان به‌عنوان یکی از نقاط عطف مدیریت بحران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یاد کرد و افزود: در کوران جنگ، وقتی کشور در معرض تهدید جدی قرار گرفت، تشکیل این ستاد با حضور ۶۰ تا ۷۰ نفر از نخبگان و مدیران دغدغه‌مند، یک سرمایه عظیم اجتماعی و مدیریتی را نمایان ساخت.

وی ادامه داد: انسجامی که فراتر از گرایش‌های سیاسی، حول محور ایران، نظام و مردم شکل گرفت.

استاندار خراسان رضوی گفت: ستاد انسجام ملی امروز به عنوان یک سرمایه اجتماعی و مدیریتی بی‌نظیر، ظرفیتی عملی برای اداره کشور در بحران‌های آینده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه شکل‌گیری این ستاد حاصل خودجوشی، تعهد و انسجام نیرو‌های مردمی، دانشگاهی و حاکمیتی در استان خراسان رضوی است، تأکید کرد: این ستاد نماد انسجام نهاد دولت، ملت، دانشگاه، نخبگان و فعالان مدنی است.

مظفری ادامه داد: نقش‌آفرینی منسجم این ترکیب، نشان داد که در صورت نبود زیرساخت‌های رسمی، می‌توان کشور را از طریق شبکه‌ای از ظرفیت‌های استانی اداره و حتی بازسازی کرد.

استاندار خراسان رضوی با تقدیر از دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان متولی علمی ستاد انسجام ملی استان گفت: این مشارکت علمی-اجتماعی، از دل بحران زاده شد و باید تقویت شود، هم‌افزایی نهاد‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی می‌تواند نقشه راه عبور از بحران‌های آینده باشد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: مفهوم انسجام اجتماعی، جامعه را موجودی زنده تعریف میکند که در مواجهه با تهدیدات، همچون یک ارگانیسم زنده، واکنش دفاعی از خود نشان می‌دهد.

عبدالرضا جوان جعفری با استناد به دیدگاه یکی از بنیان‌گذاران علم جامعه‌شناسی، افزود: در شرایط خاص مانند فشار‌های اقتصادی، شکاف‌های فرهنگی و نسلی، تضعیف ارزش‌ها و چالش‌های هویتی، ممکن است جامعه دچار نوعی انفعال شود و واکنش به‌موقعی بروز ندهد.

وی نقش نخبگان، اندیشمندان و دانشگاهیان را در چنین شرایطی حیاتی دانست و بر ضرورت حضور فعال آنان برای تحریک وجدان جمعی و تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: کنشگران سیاسی، اجتماعی و دلسوزان واقعی کشور با تکیه بر مرجعیت علمی خود، می‌توانند نخستین جرقه‌های بیداری و همبستگی را در جامعه شعله‌ور سازند و مانع از بروز شکاف‌های جبران‌ناپذیر شوند.

دبیر ستاد انسجام ملی استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: ستاد انسجام ملی، با هدف ایجاد یک حرکت جامعه‌محور و مردم‌ پایه برای پاسخ به شرایط خطیر کنونی کشور شکل گرفته و تلاش دارد با تمرکز بر ارتقاء همبستگی اجتماعی، فضایی برای نقد، گفت‌و‌گو، و ارائه پیشنهاد‌های سازنده از سوی نخبگان و عموم مردم فراهم کند.

علی یوسفی افزود: رویکرد ستاد، ایران‌محور، متکثر، دگرپذیر و قابل دفاع است که از نگاه‌های افراطی فاصله دارد و بر ایجاد یک جریان فرهنگی و اجتماعی حیات‌بخش برای کشور تمرکز دارد.

وی ادامه داد: پشتیبانی از گفت‌و‌گو‌های عمومی و نخبگانی ایران‌محور، پشتیبانی از برنامه‌های ادبی و هنری ایران‌محور، پشتیبانی از فعالیت‌های رسانه‌ای، پشتیبانی از برنامه‌های تربیتی و سلامت روان و پشتیبانی از سیاست‌ها و تدابیر ایران‌محور از این جمله است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)