• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
سیاسی » دولت

جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علاءالدین رفیع زاده در حاشیه بازدید از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی ویژه فرمانداری‌ها و بخشداری‌های استان خراسان رضوی و در جمع خبرنگاران، ضمن قدردانی از میزبانی استان خراسان رضوی، به تشریح فرآیند‌های جاری در حوزه جذب نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی کشور پرداخت و گفت: آزمون استخدامی سال جاری نخستین آزمون از دو مرحله پیش‌بینی‌شده در سال است که با مجوز جذب برای ۱۵ دستگاه اجرایی برگزار می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به سهم دستگاه‌های مختلف از این آزمون افزود: عمده مجوز‌های صادرشده مربوط به وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است که سهم آموزش و پرورش در استان خراسان رضوی بالغ بر ۴۵۰۰ نفر و وزارت بهداشت حدود ۱۵۰۰ نفر اعلام شده است. سایر دستگاه‌ها نیز دارای سهم‌های کمتری هستند.

وی در ادامه بیان کرد: در سطح ملی، بیشترین جذب نیرو مربوط به دو وزارتخانه آموزش و پرورش در حدود ۲۹ هزار نفر و وزارت بهداشت در حدود ۲۷ هزار نفر است. با احتساب سایر دستگاه‌ها و دانشگاه‌های وابسته، مجموع مجوز‌های صادرشده در این آزمون به حدود ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد.

رفیع زاده همچنین به تشریح اقدامات دولت در حوزه تحول اداری پرداخت و گفت: دولت چهاردهم دو سند کلیدی در این زمینه تصویب کرده که شامل «برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم» و «سند نقشه راه توسعه دولت هوشمند» است که در شش محور کلان شامل ساختار دولت، سرمایه انسانی، دولت هوشمند، سلامت اداری، بهره‌وری و سایر حوزه‌های مرتبط تدوین و در حال اجراست.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور همچنین از راه‌اندازی سامانه ملی نظارت مردمی «فواد ۱۲۸» نیز خبر داد و تاکید کرد: این سامانه با هدف دریافت و رسیدگی فوری به گزارش‌های مردمی درباره عملکرد کارکنان دستگاه‌های اجرایی طراحی شده و در حال حاضر به صورت پایلوت در استان‌های قزوین و البرز فعال است و در آینده نزدیک در استان خراسان رضوی و دیگر استان‌های شرقی کشور نیز عملیاتی خواهد شد.

وی اظهار کرد: فلسفه وجودی نظام اداری، خدمت‌رسانی شایسته و پاسخگو به مردم است و در این راستا با کارکنان و مدیرانی که عملکرد مثبت یا منفی دارند، بر اساس سازوکار‌های تشویق و تنبیه قانونی برخورد می‌شود.

رفیع زاده با بیان اینکه این سامانه با هدف پاسخگویی سریع و مؤثر به شکایات و گزارش‌های مردمی از عملکرد کارکنان دستگاه‌های اجرایی طراحی شده، گفت: در صورتی که ارباب‌رجوع در یک واحد اداری با رفتار نامناسب، تأخیر در ارائه خدمت یا عدم حضور کارمند در محل خدمت مواجه شود، می‌تواند با شماره ۱۲۸ تماس بگیرد. در همان لحظه، گزارش از سوی اپراتور‌ها دریافت و به بازرسی دستگاه مربوطه ارجاع می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با تأکید بر رویکرد حل‌مسئله فوری در این سامانه افزود: میانگین زمان رسیدگی به شکایات ثبت‌شده در سامانه فواد در حال حاضر کمتر از سه ساعت است و هدف اصلی ما، رفع آنی مشکلات مردم و ارتقا رضایتمندی عمومی است.

وی همچنین به اجرای آزمایشی این سامانه در استان قزوین و البرز اشاره کرد و گفت: بر اساس نتایج مثبت به‌دست‌آمده، اجرای سامانه فواد به‌زودی در خراسان رضوی و استان‌های خراسان شمالی و جنوبی آغاز خواهد شد.

رفیع زاده با اشاره به نظام تشویق و تنبیه تعریف‌شده در این سامانه اظهار داشت: در مدت اجرای پایلوت، ۲۵ کارمند به دلیل ارائه خدمت شایسته قدر دانی شدند و در مقابل، دو مدیر عزل و ۴۱ نفر نیز تذکر کتبی دریافت کردند. این اقدامات با هدف صیانت از حقوق مردم و ارتقا کارآمدی نظام اداری صورت می‌گیرد.

در پایان این بازدید، معاون رئیس‌جمهور ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان، بر اهمیت جذب نیرو‌های شایسته، متعهد و متخصص در نظام اداری کشور تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)