• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
سیاسی » مجلس

راه علمی شهید طهرانچی ادامه می‌یابد

رئیس مجلس شورای اسلامی در منزل شهید محمدمهدی طهرانچی دانشمند هسته‌ای شهید حضور یافت.

* حضور رئیس مجلس در منزل شهید محمدمهدی طهرانچی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس مجلس شورای اسلامی شهید طهرانچی را از صالحان مصلح و از مصادیق آیه شریفه «کونوا انصارالله» برشمرد و گفت: ایشان در حوزه علمی بسیار تلاش داشت و از نیروهای متدین، انقلابی و اثرگذار بود که توفیق شهادت باعث خاتمه مسیر ایشان نخواهد شد و افرادی هستند که این راه را ادامه می‌دهند.

 
 

دکتر قالیباف در این دیدار با اشاره به جنگ دوازده روزه تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران  گفت: هر چه جلوتر می رویم این اتفاقات و پدیده ها زمان را فشرده می کند و حوادث با سرعت زیاد و به صورت پی در پی پیش می رود که این جنگ دوازده روزه نمونه آن بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حدود 12 سال بود که با شهید طهرانچی در قالب فعالیت های شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه ارتباط داشتم و به صورت مرتب ماهیانه یک بار یکدیگر را ملاقات می کردیم و درباره مسائل مختلف علمی گفتگو می کردیم.

وی در ادامه با اشاره به دیداری که با خانواده سردار شهید رشید داشت، گفت: ما آشنایی بیش از 40 ساله با شهیدان باقری و رشید داشتیم و با نگاهی به آیات و روایات می بینیم که آنها مصداق آیه شریفه «کونوا انصارالله» هستند و اتفاقات و حوادثی که رقم می خورد و به پیش می رود از همین جنس است.

دکتر قالیباف ادامه داد: همسر شهید رشید آن شب در همان حادثه بودند و زیر آوار مجروح شدند و پسر طلبه شان عباس نیز شهید شد. همسر شهید نکته ای گفت که ما نسبت به سرنوشت شهید رشید خوشحال هستیم چرا که از 15 سالگی و پیش از انقلاب در زندان های ساواک بود و بعد از آن نیز همواره به اسلام و انقلاب خدمت می کرد لذا اکنون در سن 72 سالگی توفیقی بیش از این نیست که به دست شقی ترین افراد به شهادت برسد.
رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه شهید طهرانچی نیز در حوزه علمی تلاش داشت و از نیروهای متدین، انقلابی و اثرگذار در این بخش بود از این رو شهادت نیز برای ایشان توفیق سزاواری بود، گفت: این حادثه طبیعتا برای خانواده ها و بچه ها سختی خود را دارد که البته بی شک این صبر نیز در کنار شهادت و سختی های آن، لازم است.

وی اضافه کرد: سیستم دولتی رژیم صهیونیستی با خوی خشونتی که دارد بر پایه تروریسم بنا نهاده شده و همین زشتی ها و پلیدی ها را به همراه دارد تا جایی که صدر اعظم آلمان اعتراف کرد غرب تمام کارهای کثیف خود را به آنها می دهد تا انجام دهند. آنها نسبت به تشیع، انقلاب و باورهای شیعه نفرت دارند و در تقابل جدی باورها قرار دارند.

دکتر قالیباف در ادامه با یادآوری این مطلب که شهید طهرانچی از صالحان مصلحی بودند که به عنوان یک منتظر واقعی و انصارالله محسوب می شوند، خاطرنشان کرد: خداوند توفیق دهد ما ادامه دهنده راه این افراد باشیم و تبعیت از رهبری توأم با گذشت، مجاهدت و خلاقیت را داشته باشیم و خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم.

وی ادامه داد: سنت الهی این است که تا سختی نباشد و مؤمنان امتحان پس ندهند و تا خداوند جان ها را به لب نرساند و چشمان ما از حیرت گرد نشود، نصرت از آن ما نخواهد شد و مصادیق آن را از پیش از انقلاب دیده ایم. خوشا به سعادت آنهایی که خریدارشان خداست و آنها خودشان را به درگاه خداوند عرضه می کنند و می فروشند که به هر کسی غیر از خدا بفروشند چیزی جز خسارت نیست.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در پایان ضمن عرض تبریک و تسلیت و ابراز امیدواری از به بار نشستن زحمات و تلاش های شهید طهرانچی در آینده، عنوان کرد: بی شک دشمن تمام تلاش خود را داشت که عناصر قدرت جمهوری اسلامی ایران را از دست ما بگیرد که در این بخش تلاش های شهید طهرانچی بی نظیر بود و الحمدلله این اتفاق نخواهد افتاد و قطعا راه او ادامه می یابد و پیش می رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داوری حرفه‌ای در کشور احیا شده و به‌سرعت در حال توسعه است
برخورد با درخت در سمیرم دو فوتی و مصدوم داشت
تشییع دو شهید گمنام در زنجان فردا در سالروز شهادت بی بی دو عالم
اسناد مالکیت چندین اثر تاریخی در فارس صادر شد
توزیع هزار دست لباس گرم بین پاکبانان خدوم یزدی
پایان رقابت‌های فوتسال پیشکسوتان کشور در آبادان
۴۹ سورتی پرواز بالگرد‌های هلال‌احمر در آتش سوزی جنگل‌های الیت
دیدار بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان
بهره برداری از ۵ درمانگاه مهر ولایت در آذربایجان غربی
افزایش ۶۰ درصدی صید ماهیان استخوانی در گیلان
رای اصلاحی دعوی پرسپولیس به طرفیت داور بازی
اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
رزمایش جهادگران فاطمی ۵
سرمایه گذاری ۶۴ میلیون دلاری در واحدتولید آب اکسیژنه در ارومیه
بهره برداری از پارکینگ طبقاتی مجتمع تجاری عقیق دزفول
تأکید بر ضرورت تسریع مرمت مسجد امام اصفهان
تحقیقات برای شناسایی عامل آتش‌سوزی الیت ادامه دارد
پلاک کوبی هزار اصله درخت در طرح شجره طیبه در خراسان جنوبی
تقویت ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی در دهه نخست آذر
نقش آفرینی داوری حرفه‌ای در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)