• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۱۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
اجتماعی » انتظامی و حوادث
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا:

۳۶۸۰۰۰ نفر از ابتدای محرم گذرنامه زیارتی دریافت کرده‌اند

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه امسال، ۹۵ درصد از زائرین اربعین از منزل خود درخواست گذرنامه زیارتی را انجام داده‌اند، گفت: از ابتدای محرم تاکنون، ۳۶۸ هزار نفر گذرنامه زیارتی و حدود ۷۵۰ هزار نفر گذرنامه عادی دریافت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از نحوه صدور گذرنامه گفت: پنج مأموریت محوری برای این ایام در نظر گرفته‌ایم که شامل تأمین امنیت، مقابله با مواد مخدر، پیشگیری از قاچاق کالا و سرقت می‌شود. همچنین، برنامه‌ریزی‌های لازم برای جلوگیری از قاچاق سلاح و مهمات نیز انجام شده است.
 
وی افزود: مرزبانی و پلیس پیشگیری در تلاشند تا با برنامه‌ریزی منسجم، امنیت زائرین را در ایام اربعین تأمین کنند.
 
مدیریت ترافیک و خدمات گذرنامه برای زائرین اربعین
سردار شرفی افزود: در ایام اربعین، با توجه به افزایش تردد خودرو‌ها در پایانه‌های مرزی، مسئولان بر اهمیت مدیریت ترافیک تأکید دارند خاطرنشان کرد:. طرح‌های ترافیکی به صورت اختصاصی برای تمامی استان‌ها توسط پلیس راهور ارائه و در شورای عالی ترافیک تصویب شده است. همچنین، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای انجام مأموریت‌ها پیش‌بینی شده و آمادگی لازم برای ارائه خدمات وجود دارد.
 
جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: سه نوع سند مسافرتی برای زائران در نظر گرفته شده است، گذرنامه عادی، گذرنامه زیارتی و سند خادم برای اتباع خارجی و هماهنگی‌های خوبی با کشور عراق انجام شده است تا اتباع خارجی نیز بتوانند از گذرگاه‌های شلمچه و چذابه عبور کنند. 
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه برای اتباع ایرانی، درخواست گذرنامه زیارتی از طریق پلیس من انجام می‌شود و زمان لازم برای کنترل و شخصی‌سازی مدارک نیز در نظر گرفته شده است. 
 
وی در ادامه از هموطنان عزیز که ۹۵ درصد از درخواست‌ها را از طریق پلیس من انجام داده‌اند، قدردانی کرد و گفت: این رقم در سال گذشته ۸۶ درصد بود.
 
افزایش درخواست گذرنامه و دیپلماسی مرزی برای زائرین اربعین
سردار شرفی ادامه داد: امسال، ۹۵ درصد از زائران اربعین از منزل خود درخواست گذرنامه زیارتی را انجام داده‌اند. از ابتدای محرم تا کنون، ۳۶۸هزار نفر گذرنامه زیارتی و حدود ۷۵۰ هزار نفر گذرنامه عادی دریافت کرده‌اند. با نزدیک شدن به ماه صفر، درخواست گذرنامه زیارتی تقریبا به ۵۰ درصد عادی و ۵۰ درصد زیارتی رسیده و پیش‌بینی می‌شود که این تعداد در این ایام افزایش یابد.
 
وی در ادامه به زمینه دیپلماسی مرزی اشاره و خاطرنشان کرد: افسران مرزبانی دو کشور به یکدیگر معرفی شده و خطوط ارتباطی مشخص شده است. طرح‌های مشترک بین دو طرف مرور شده و ملاحظات لازم نیز در این زمینه در نظر گرفته شده است.
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: همکاری با سایر سازمان‌ها و نهاد‌ها برای ارائه خدمات بهتر به زائرین، از جمله خدمات امدادی و درمانی، تسهیل خواهد شد تا بهترین خدمات به زائرین ارائه گردد.
 
برنامه‌های فرهنگی و تسهیلگری در اربعین
وی افزود: در کنار اقدامات امنیتی و خدمات گذرنامه، برنامه‌های فرهنگی نیز برای زائرین اربعین در نظر گرفته شده است. برپایی موکب‌های متعدد، برگزاری نماز‌های جماعت و ارائه خدمات نذری به زائرین عزیز از جمله این برنامه‌هاست.
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا به طرح «۴ ثانیه عبور» که به سامانه سجاد معروف است اشاره کرد و گفت: در این سامانه اطلاعات زائران را به صورت همزمان با طرف عراقی به اشتراک می‌گذارد. این سامانه باعث تسهیل در ورود و خروج زائرین شده و کنترل معمولاً در کمتر از ۴ ثانیه انجام می‌گیرد.
 
این اقدام موجب رضایت زائرین و کاهش تجمع آنها در پشت گیت‌ها، به ویژه در فصل گرما، شده است. در چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه، این قابلیت وجود دارد و امید است که از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه نخست اعتباربخشی ملی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد
پیشتازی «نوسان» و «پاورقی»، در تماس‌های مردمی سامانه ۱۶۲
ارزیابی دقیق و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی با رادیو دارو‌ها
تقویت همکاری‌های علمی و فناوری ایران و کره جنوبی با توافقات جدید
مهمترین خبر‌های استان قم در ۳۰ آبان ۱۴۰۴
مشارکت بخش خصوصی گردشگری در اطفای حریق چالوس
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
مجازی شدن مدارس نوبت عصر شهرستان ماهشهر
آغاز نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر
غبارروبی و گرامیداشت مقام شهدا در یادمان شهید گمنام استانداری ایلام
کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه در بنک کنگان به‌دست وزیر آموزش و پرورش
اجرای گرو‌ه‌هایی از ۲۰ استان در در جشنواره «بیت و حیران»
رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی موقوفه در بندپی بابل
برگزاری نخستین نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه»
بازگشایی کتابخانه عمومی شهید امامی گتوند پس از دو سال
جشنواره آموزشی نخستین واژه «آب»؛ روایت آشنایی کودکان با اهمیت آب
مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فضای مجازی نیروی هوایی ارتش تمدید شد
۵ مصدوم در واژگونی پژو ۲۰۶ در شهرستان ایذه
نگاهی به چند برنامه رادیویی
بهره مندی ۶۰۰ هزار روستایی کرمانشاه از نظام ارجاع
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)