• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
اجتماعی » جامعه و شهری
ارتقای استاندارد‌های عبور و مرور در نقاط حادثه‌خیز؛

کاهش خطرپذیری بزرگراه‌های پهنه غربی شهر تهران

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل‌ونقل‌وترافیک شهر تهران گفت: عملیات نوسازی و بهسازی تجهیزات ایمنی در ورودی‌ها، خروجی‌ها و سرجناغی بزرگراه‌های پهنه غربی شهر تهران با تمرکز بر تعویض عناصر فرسوده و بازسازی زیرساخت‌های ترافیکی به اجرا درآمد.

کاهش خطرپذیری بزرگراه‌های پهنه غربی شهر تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما،  علیرضا اسفراینی نژاد افزود: این طرح در بیش از ۶۰ نقطه از محور‌های پرتردد نظیر بزرگراه‌های شهید آبشناسان، آیت‌الله حکیم، شهید همت، هاشمی رفسنجانی، شهید فهمیده، چمران و یادگار امام (ره) به انجام رسید. در قالب این عملیات، ۲۵۰ عدد استوانه ترافیکی و ۶۰ قطعه کاشن‌تانک که در نقاط ورودی ـ خروجی و سرجناغی دچار فرسایش یا آسیب‌دیدگی شده بودند، با نمونه‌های جدید و مقاوم جایگزین شدند.
معاون فنی و مهندسی سازمان حمل‌ونقل‌وترافیک شهر تهران ادامه داد: ارتقای سطح ایمنی در محل تقاطع‌ها و ورودی ـ خروجی‌های پرخطر، جایگزینی تجهیزات فرسوده برای کاهش احتمال برخورد و خسارات جانی، افزایش بازدارندگی بصری در مسیر‌های تغییر جهت ناگهانی، استانداردسازی نقاط سرجناغی در انطباق با الگو‌های مهندسی ترافیک و بهبود کیفیت عبور و مرور در شریان‌های غربی و کاهش خطرپذیری نقاط تماس از مهمترین اهداف اجرای این عملیات در محور‌های بزرگراهی است.
وی همچنین استفاده از تجهیزات بازتابنده و مقاوم در برابر برخورد، به‌ویژه در نقاط با حجم گردش‌های ناگهانی یا دید کم، را از ویژگی‌های این نوسازی دانست و گفت: انتخاب نوع و جانمایی تجهیزات نیز بر اساس اولویت‌های ایمنی و میزان تماس ترافیکی در هر نقطه تعیین شده است.

ارتقای ایمنی شبانه با نصب خلاقانه شبرنگ بر پایه‌های گاردریل در بزرگراه‌های شرقی ـ غربی تهران

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل‌ونقل‌وترافیک شهر تهران از عملیات نصب مبتکرانه شبرنگ‌های ترافیکی روی پایه‌های گاردریل در مسیر شرق به غرب بزرگراه‌های شهید همت، شهید زین‌الدین وشهید خرازی با هدف افزایش دیدپذیری موانع ثابت در شرایط کاهش روشنایی، خبر داد و گفت: در این طرح، بیش از ۶۰۰۰ قطعه شبرنگ مهندسی با قابلیت بازتاب نور بالا روی مقاطع گاردریل جانمایی شد.
وی ادامه داد: این اقدام به‌دنبال بروز قطعی‌های موقت برق و ضعف سیستم روشنایی در برخی از شب‌ها، به‌عنوان راهکاری سریع، کم‌هزینه و مؤثر برای آشکارسازی مسیر و موانع صلب طراحی و اجرا شده است. بازتاب بالای این شبرنگ‌ها در برابر نور چراغ خودرو، امکان تشخیص دقیق مسیر و موانع پیرامونی را برای رانندگان به‌ویژه در ساعات شبانه فراهم می‌سازد.

عملیات خط‌کشی محوری به طول ۵ کیلومتر

علیرضا اسفراینی نژاد در ادامه روند به‌روزرسانی و ارتقای ایمنی بصری در شبکه بزرگراهی پایتخت، اعلام کرد: عملیات خط‌کشی محوری نیز به طول ۵ کیلومتر مسیر رفت و برگشت در دو بزرگراه مهم امام علی (ع) و شهید آوینی با موفقیت اجرا شد.
اسفراینی نژاد در این خصوص افزود: بزرگراه امام علی (ع) به عنوان یکی از شریان‌های طولی شمال به جنوب تهران، نقش کلیدی در هدایت ترافیک محلی و بین‌منطقه‌ای ایفا می‌کند و به‌دلیل برخورداری از اتصال‌های متنوع به سایر بزرگراه‌ها، یکی از پرترددترین مسیر‌های حرکتی پایتخت محسوب می‌شود. از سوی دیگر، بزرگراه شهید آوینی نیز در محور شرقی-مرکزی شهر، حلقه‌ای مؤثر در توزیع ترافیک نواحی جنوب شرق تهران به شمار می‌رود.
گفتنی است در این عملیات، با بهره‌گیری از رنگ‌های ترافیکی با کیفیت بالا، ماشین‌آلات مکانیزه و تیم‌های اجرایی مجرب، خطوط ممتد و منقطع محوری در مسیر‌های اصلی این دو بزرگراه اجرا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان نخستین رویداد رسانه اى «هما»
ردپایی از کودکی و نوجوانی در اشعار قیصر امین‌پور
دریای مواج با افزایش سرعت باد جنوب غربی از ظهر امروز، ۱۰ آبان
احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد
اعتراف کلاهبردار حرفه‌ای به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی
صحرا نوردان اسکی دور هم جمع شدند
همایش پیاده روی خانوادگی در خرم‌آباد
پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیمای سرنشین‌دار چین به فضا
موموری لرزید
تنیس مسترز پاریس/ برخورد سینر و زورف در نیمه نهایی
جزئیات جدید از کالابرگ آبان ماه
آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال در کاشان
تحلیف اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات
مانور صلابت سبلان صبح امروز در اردبیل برگزار شد
ورزش برای شهروندان مشهدی ممنوع
آغاز برداشت زعفران در روستا‌های مختلف بخش خضرآباد
کسب رتبه نخست کشوری هلال احمر چهارمحال و بختیاری در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان
افتتاح طرحهای آموزشی در شهرستان ملکان
نجات خرس چهار ساله از تله سیمی در آمل
تجلیل از هنرمندان ملایری در سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)