• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۴۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۶
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
در نشست شورای اداری مطرح شد؛

تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف

رحمانی گفت: با توجه به تعدد طرح‌های نیمه تمام در کهگیلویه و بویراحمد، تسریع در جذب اعتبارات نفت ضروری است.

تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست شورای اداری که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با بیان اینکه دشمن با برنامه‌ریزی چند دهه‌ای حملات غافلگیرانه‌ای را آغاز کرد، گفت: این تجاوز ناجوانمردانه منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از مردم بی‌دفاع شد.
یدالله رحمانی با گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا افزود: تدابیر مقام معظم رهبری، شجاعت رزمندگان اسلام و انسجام مردم باعث شد دسیسه‌های دشمن خنثی شود.
رحمانی افزود: در این جنگ ۱۲ روزه دولت وفاق ملی با برنامه‌ریزی دقیق، شرایطی را فراهم کرد که هیچ‌گونه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی احساس نشد، دشمن از همان روز‌های نخست پشیمان شد و در روز دوازدهم ملتمسانه درخواست آتش‌بس کرد.
وی با تبریک این پیروزی به ملت ایران، بر حفظ انسجام ملی و سرمایه اجتماعی تأکید کرد و ادامه داد: این همدلی و همراهی مردم، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام است و باید قدر آن را بدانیم.
استاندار با اشاره به جذب موفق اعتبارات ملی و طرح‌های عمرانی گفت: استان در برخی حوزه‌ها مانند راه‌سازی ۱۴۷ درصد، آب ۱۶۷ درصد و راهداری ۲۶۰ درصد جذب داشت با این حال، جذب اعتبارات در سایر بخش‌ها با کندی مواجه است و مدیران دستگاه‌ها باید پیگیری جدی‌تری برای تسریع در جذب اعتبارات داشته باشند.
رحمانی با بیان اینکه اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکت‌های نفتی ۳ هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان است افزود: تاکنون یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده است که با توجه به تعدد طرح‌های نیمه تمام در جذب اعتبارات نفت تسریع شود.
وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید مستندات لازم را برای دریافت این اعتبارات آماده کنند خواستار دفاع از حقوق دستگاه‌های اجرایی در برابر ادعای پیمانکاران شد و افزود: برخی دستگاه‌ها مانند شهرداری‌ها، آب و فاضلاب و راه و شهرسازی با برداشت‌های غیرمنطقی از حساب‌هایشان مواجه شده‌اند که ضمن برگزاری دوره‌های آموزشی حقوقی برای مدیران نشستی جلسه شورای فنی با حضور قضات و مدیران دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی به این موضوع تشکیل شود.
استاندار به وضعیت شهر یاسوج پس از الحاق هم اشاره کرد و گفت: الحاق محدوده جدید به یاسوج باعث افزایش جمعیت، گسترش شهر و ترافیک شده است که هشت برنامه از جمله ساماندهی بلوار آیت‌الله ملک حسینی، پل چهارم یاسوج و ساماندهی رودخانه بشار برای زیباسازی شهر و کنترل ترافیک در دست اجرا است.
وی نشست با سرپرست معاونت امور شهرداری‌های وزارت کشور را یادآور شد و افزود: پیش‌بینی می‌شود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای عمران شهری و روستایی در اختیار استان قرار گیرد که سهم شهرداری یاسوج از این اعتبار قابل توجه است.
رحمانی خواستار تعیین تکلیف مدیران شهرستانی شد و افزود: تغییرات مدیریتی باید بدون اختلال در روند خدمات‌رسانی انجام شود و فرمانداران باید پیشنهادات خود را برای انتصابات جدید ارائه دهند.
استاندار در ادامه با تقدیر از عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان به اقدامات مؤثر در حوزه بهینه‌سازی شبکه‌های آبرسانی اشاره کرد و گفت: اصلاح شبکه در منطقه بویراحمد با ظرفیت ۲۰۰ تا ۲۵۰ لیتر بر ثانیه انجام شده که معادل تأمین آب برای ۶۹ تا ۸۴ هزار نفر است.
وی با بیان اینکه ۳۵ درصد از شبکه‌های آبی استان نیازمند اصلاح و بهسازی است، افزود: احداث مخازن آب در همه شهرستان‌ها در دستور کار است و اقدامات خوبی در این زمینه در دست انجام است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ابراز نگرانی از جذب اعتبارات در بخش عشایری استان اضافه کرد: تکمیل ۳۰ دستگاه تانکر‌های آبرسانی برای کاهش تنش‌های آبی عشایری ضروری است.
رحمانی با اشاره به بحران ناترازی انرژی با وجود مصرف ۸۰ هزار مگاواتی در مقابل ظرفیت ۶۵ هزار مگاواتی هشدار داد و گفت: دستورالعمل‌های صرفه‌جویی انرژی به زودی به همه دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد، ضمن اینکه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به عنوان راهکار بلندمدت رفع ناترازی مورد توجه است.
وی همچنین از تأخیر برخی دستگاه‌ها در ارائه برنامه عملیاتی سالانه گلایه کرد و گفت: دستگاه‌ها یک هفته مهلت دارند که برنامه خود در سال ۱۴۰۴ را ارائه دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ افزود: اجرای پلاک‌کوبی به عنوان مقدمه سرشماری، ضروری است، لذا فرمانداران و شهرداری‌ها باید همکاری لازم را با اداره کل پست داشته باشند و شورای شهر یاسوج نیز باید اعتبارات موردنیاز برای این طرح را تأمین کند.
استانداربه گزارشات اقتصادی و برنامه‌ریزی منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: اطلاعات آماری دستگاه‌ها پایه برنامه‌ریزی کلان استان است و تأخیر در ارائه داده‌ها باعث می‌شود برنامه‌ریزی بر اساس آمار‌های قدیمی انجام شود که کارایی لازم را ندارد.
رحمانی خوستار نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بر سرشماری نفوس مسکن سال ۱۴۰۵ شد و افزود:حداقل ۴۰ ساعت آموزش سالانه برای مدیران و کارکنان الزامی است و دوره‌های آموزشی باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که اختلالی در خدمات‌رسانی ایجاد نکند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج هم در این در نشست با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه کشورگفت: عوامل متعددی در این موفقیت نقش داشتند و مسئولان باید شاکر باشند و خدمت رسانی به مردم را مضاعف کنند.
آیت الله سید نصیر حسینی با بیان اینکه خداوند رهبری عالم و شجاع را نصیب ما کرده است که جنگ را فرماندهی و مدیریت کردند افزود: حضور متحد مردم در صحنه‌های مختلف در روز‌های جنگ، نشانه آمادگی برای رزم بود و باید سپاسگزار باشیم که خداوند این وحدت را ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دشمن به دنبال فروپاشی اجتماعی و نیامدن مردم به صحنه و میدان داری افراد وطن فروش بود که به لطف خداوند باطل شد ادامه داد: پس از حملات روز اول، نیرو‌های نظامی میدان عمل را به دست گرفتند و توانستند کمر دشمن را بشکنند.
وی اضافه کرد: مدیریت رهبر معظم انقلاب ایستادگی ملت، مقاومت نیرو‌های مسلح، مدیریت دولت، دیپلماسی باصلابت و حضور در کنار هم مردم و مسئولان باعث جلوگیری از ایجاد بحران در کشور شد.
آیت الله حسینی با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد، استاندار و همه مدیران به نحو احسن در میدان بودند و مانع از بروز هرگونه کمبودی شدند و انشاءالله این پیروزی‌ها ادامه دار خواهد بود گفت: این جنگ برکاتی داشت و همه مردم دنیا از پیروزی ایران به عنوان جبهه حق علیه آمریکا و صهیونیست‌ها لذت می‌برند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شش بازیکن نوجوان اصفهانی در فهرست تیم ملی فوتبال نوجوانان
اقامه نماز باران در حرم امام‌زاده شاه قاسم (ع) یاسوج
توزیع ۲ هزار تن بذر گندم در گلستان بین کشاورزان
صدور گواهی انحصار وراثت با بهره‌گیری از داده‌های پایگاه خانواده ثبت احوال
مهار آتش سوزی نخلستان‌های بندرعباس
نشست مشترک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و سفیر چین برای گسترش همکاری‌های ترانزیتی و تولیدی
اعزام پیرغلامان یزدی به اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی در مشهد
چهارمین موفقیت بین المللی فیلم رودخانه‌ها برنمیگردند به تهیه کنندگی و‌کارگردانی امید شکریازی
سامانه گرمسیری به دشت‌های گاوی و بان‌رحمان رسید
زعفران در انتهای مسیر برند‌سازی جهانی
مختومه شدن بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ پرونده در دادگاه صلح لرستان
آغاز برداشت طلای سرخ در بهمن آباده
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
فصل جدید پویانو با اضافه شدن ۴ عروسک جدید
هوای فارس سرد و بی باران
عیادت نماینده ولی فقیه در خوزستان از جوان حادثه دیده اهوازی
آشنایی ۷۰۰ هزار نوجوان با مجموعه سرگذشت استعمار
نوسازی ناوگان دریایی نیازمند ۱۶ میلیارد یورو منابع مالی
انتشار کتاب سرگذشت شهرکرد
واقعیتی که پنهان نمی ماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)