• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۵۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
خراسان جنوبی » اجتماعی

از تولید ۵۵۴ مگاوات برق تا کشف ۶۵ ماینر غیرمجاز در خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی از تولید ۵۵۴ مگاوات برق در نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر استان خبر داد.

از تولید ۵۵۴ مگاوات برق تا کشف ۶۵ ماینر غیرمجاز در خراسان جنوبی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در برنامه میز خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی گفت: در مبادی ورودی انرژی‌ها باید برق به استان برسد و بعد در کل استان توزیع شود و این وظیفه شرکت توزیع نیروی برق در استان است.
 
دادگر با اشاره به تلاش‌های همکاران شرکت برق در رفع خرابی‌ها و قطعی‌ها افزود: گرما هم باعث افزایش مصرف شده و هم سبب فشار بر تأسیسات تولید و توزیع برق می‌شود و ظرفیت‌های عمده‌ای از نیروگاه‌های کشور برق آبی بوده‌اند که با خشکسالی‌های فعلی، از ظرفیت آنها نمی‌توان بهره گرفت.
 
وی گفت: افزایش مصرف در دنیا طبق آمار‌های ارائه شده حدود ۱.۵ درصد است، اما در استان‌های ایران بسیار بیشتر است و مزارع رمزارز مجاز در فصل گرم برق آنها قطع می‌شود، اما مزارع غیرمجاز، عاملی مخرب برای افزایش مصرف هستند.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به کشف و ضبط ۶۵ دستگاه ماینر غیرمجاز از ابتدای امسال افزود: ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان جریمه برای بهره برداران غیرمجاز در نظر گرفته شده و طی سالیان گذشته نیز هزار دستگاه کشف و ضبط و معدوم شده است.
 
دادگر با بیان اینکه از فروردین دوره گرم سال در استان آغاز شده گفت: با وجود قطعی ها، دوره‌ای حدود ۳۰ تا ۴۰ روزه را بدون قطعی در استان گذراندیم، اما در همین دوره در سایر استان‌ها قطعی داشته‌ایم.
 
وی در خصوص برق تولیدی در استان افزود: مجموعا ۵۵۴ مگاوات ظرفیت تولید برق در استان است که ۵۰۰ مگاوات مربوط به نیروگاه شهید کاوه بوده و ۵۴ مگاوات مربوط به نیروگاه‌های تجدیدپذیر است.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اوج مصرف استان ۳۷۱ مگاوات بوده است، گفت: این سوال پیش می‌آید که چرا با وجود بیشتر بودن ظرفیت تولید نسبت به مصرف، برق قطع می‌شود؟
 
وی در پاسخ به این سوال گفت: ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه شهید کاوه در شرایطی است که ۴ واحد آن کاملا فعال باشد، اما نمی‌توان به طور کامل از نیروگاه استفاده کرد، زیرا گاهی اوقات نیاز به تعمیرات داریم و محدودیت‌های سوخت نیروگاه در برخی ماه‌ها نیز اعمال می‌شود؛ بنابراین باید نگاه یکپارچه و کلی به تولید داشته باشیم تا در زمان اعمال محدودیت ها، با خاموشی مواجه نشویم.
 
دادگر با توجه به خاموشی‌های زمان بندی شده در استان افزود: به تمامی مشترکانی که شماره آنها در سامانه به درستی ثبت شده باشد اطلاع رسانی می‌شود تا از قطعی مطلع باشند.
وی همچنین گفت: مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای قطعی برق چاه‌های کشاورزی از ساعت ۱۱ تا ۱۶ به صورت همه روزه وجود دارد، اما در خراسان جنوبی ابتدا قطعی‌ها ۲ روزه بوده، اما هم اکنون ۳ روزه شده است و می‌توان آن را با خاموشی‌های مسکونی مقارن کرد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ادامه افزود: هم اکنون جداسازی برق مراکزی مانند بیمارستان‌ها و تأسیسات انتقال آب با مناطق مجاور آنها انجام شده است تا عدالت بین مشترکین برقرار شود.
 
دادگر گفت: در برخی از استان‌ها بیش از ۲ ساعت خاموشی را داریم، اما در خراسان جنوبی توالی خاموشی‌ها به حداقل رسیده است.
 
وی افزود: ساز و کار برای بررسی خرابی وسایل وجود دارد و به صورت موردی بررسی می‌شود.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: طرح‌های تشویقی باید به صورت کشوری به استان ابلاغ شود و امسال قبوض خوش مصرفی را داریم که اعمال می‌شود و پاداش را می‌توانند دریافت کنند.
 
حسین زاده کارشناس اتحادیه وسایل برقی و الکترونیکی استان در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: قطعی برق باعث آسیب به وسایل برقی می‌شود که مراجعات زیادی به اتحادیه‌ها صورت گرفته است.
 
وی افزود: وسایلی مانند محافظ یخچال، تلویزیون و دوربین‌های مداربسته دچار سوختگی شده‌اند و حتی آسانسور‌ها نیز دچار مشکل شده‌اند.
 
حسین زاده گفت: ترانس‌هایی می‌توان برای کنترل ورودی در نظر گرفت، اما سوختن ترانس‌ها را نیز در برخی موارد شاهد بوده‌ایم و باید کنترل‌ها از شبکه توزیع صورت گیرد.
 
کارشناس اتحادیه وسایل برقی و الکترونیکی استان افزود: می‌توان با بهره گیری از صفحات خورشیدی بار شبکه توزیع برق را کنترل کرد و کاهش داد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)