• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۶۳۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
سیاسی » دولت

پزشکیان: روابط با کشور‌های همسایه را باید تقویت کنیم

رئیس‌جمهور گفت: باید روابط خود را با کشور‌های همسایه از جمله ترکیه، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس تقویت کنیم.

پزشکیان: روابط با کشور‌های همسایه را باید تقویت کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۴ در دیدار سرزده از وزارت امور خارجه در جمع مدیران و کارکنان این وزارت خانه حضور یافت و از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این وزارتخانه در اجرای سیاست خارجی و دیپلماسی کشور قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور طی سخنانی در این نشست با بیان اینکه قبول مسئولیت نباید در رفتار و کردار ما تغییر ایجاد کند و باید مسئولیتی که پذیرفته‌ایم را به درستی انجام دهیم، گفت: اگر سیاست و چارچوب مدنظر رهبر انقلاب را رعایت کنیم و به فردی که در میدان است، اختیارات لازم بدهیم، نظارت کنیم و اگر در جایی هم اشتباه شد کمک کنیم که آن اشتباه رفع شود، مملکت درست می‌شود.

پزشکیان اظهار داشت: هر یک از استانداران، وزرا و مسئولان می‌توانند در حوزه کاری خود کار‌های بزرگی انجام دهند. ما اختیارات لازم را به استانداران و وزرا داده‌ایم، باید جا‌هایی که اشتباه شده است را اصلاح و به سمت جلو حرکت کنیم. چه کسی گفته است که استانداران نمی‌توانند کاری که ما انجام می‌دهیم را انجام دهند؟ آنها هستند که در حوزه فعالیت خود حضور دارند در حالی که ما از بالا می‌بینیم و تصمیم می‌گیریم.

رئیس‌جمهور گفت: استانداران نیز باید به فرمانداران خود اختیار بدهند، مسئولیت می‌دهیم، اما اختیار نمی‌دهیم و بعد پاسخگویی می‌خواهیم که این امکانپذیر نیست. ما در حال تمرین هستیم که این مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه در قدم نخست باید نگاه خود را عوض کنیم، گفت: باید به خودمان برگردیم. با کمک مردم و کمک مدیران باید نگاه خود را عوض کنیم، اولویت اول ما در سیاست خارجی تقویت ارتباط با همسایگان است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: در بعد داخل نیز تلاش می‌کنیم که ارتباط را با مردم عزیزمان صمیمی‌تر کنیم و تا حد امکان گلایه‌ها را بشنویم و مشکلات را اصلاح کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: باید روابط خود را با کشور‌های همسایه از جمله ترکیه، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس تقویت کنیم. در صورت اصلاح روابط با کشور‌های همسایه کار‌های بزرگی می‌توانیم انجام دهیم، باید کمی فعال‌تر شویم، از تجار و بازرگانان تا اهالی فرهنگ و دانشگاهیان و اهالی گردشگری و .. باید فعالانه‌تر عمل کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود زیرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.

پزشکیان اظهار داشت: رهبر انقلاب نیز تاکید کرده‌اند که ما باید از یک سو خود را برای دفاع از آب و خاک خود آماده کنیم و از سوی دیگر دیپلماسی را در دستور کار قرار دهیم؛ اگر بتوانیم با آرامش زندگی کنیم بسیار بهتر از این است که درگیر جنگ و خونریزی شویم.

وی افزود: برخی ادعای حقوق بشر دارند، اما تصاویر دلخراشی در غزه ایجاد کرده‌اند که هیچ انسانی توان دیدن آن را ندارد، کشور‌های اروپایی و سازمان‌های حقوق بشر دم از انسانیت می‌زنند، اما چگونه می‌توانند عملیات وحشیانه علیه مردم غزه را توجیه کنند؟ برخی رسانه‌های فارسی زبان که آن سوی مرز هستند تحلیل‌هایی ارایه می‌کنند که شرم‌آور است، آیا آنها واقعیت و آنچه در حال وقوع است را نمی‌بینند؟.

رئیس‌جمهور با اشاره به هدف قرار گرفتن زندان اوین توسط رژیم صهیونیستی، گفت: آنها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما زندانیان را می‌کشند، از حمله اسرائیل دفاع می‌کنند که موضوعی شرم‌آور است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه با وحدت و انسجام با توکل بر خدا و با قدرت و حمایت مردم عزیزمان این مسیر را طی خواهیم کرد، گفت: ما خدا را داریم و اگر به او دل ببندیم و با باور به او خدمتگذار مردم باشیم، مردم نیز در مقابل مشکلات با قدرت می‌ایستند. هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم متحد و همراه را زمین گیر کند و اگر اینگونه نشد قطعا دولت مقصر است.

رئیس‌جمهور در پایان خطاب به مدیران و کارکنان وزارت امور خارجه تاکید کرد: شما باید آتش تهیه را بیشتر کنید، ارتباطات خود را تقویت کنید و بستر رفت و آمد‌ها را آماده کنید که به امید خدا بتوانیم در مقابل تجاوزات، صدای بلند ملت ایران را به گوش همه مردم کره خاکی برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)